Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Z-Axis Zero Setter

Z-Axis Zero Setter

Kategori produk tina Z-Axis Zero Setter, kami pabrik husus ti Cina, Z-Axis Zero Setter, Z-Axis Skala Zero Setter suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Magnét Z sumbu-Zero Setter R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

Cina Z-Axis Zero Setter suppliers

Item: NC-parabot Z-sumbu prasetél gauge, Z sumbu jangkungna setter, Z-Axis enol setter, sumbu Z enol presenter

Wengkuan: produk Ieu alat ukur precision nu bisa gancang sarta gampang ngeset mesin ti spindle jeung datum posisi puseur pasti wor sapotong: akurasi sarta pangeboran kompeten bisa diulang, panggilingan, boring na grinding, sarta jadi aturan gawé positioning precision.

 

The Z sumbu setting alat gauge ngamungkinkeun hiji jangkungna alat akurat bisa diatur ti sapotong karya atawa tabel mesin. Gauge ngabogaan aréa kontak badag dina nyanghareupan luhur, pikeun alat nu. Jangkungna alat ieu lajeng disaluyukeun pikeun mawa bacaan dina dial ka enol, mere jangkungna alat precision of 50mm.   

Z-Axis zero setter

Z-Axis zero setter