Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Alat Ngonci Alat

Alat Ngonci Alat

Kategori produk tina Alat Ngonci Alat, kami pabrik husus ti Cina, Alat Ngonci Alat, Alat Holder Ngonci Alat suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Alat nangtung Holder Ngonci Alat R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • CNC Lathe Alat Holder Vices 25 -32
    • CNC Lathe Alat Holder Vices 25 -32
    • CNC Lathe Alat Holder Vices 25 -32
    • CNC Lathe Alat Holder Vices 25 -32
    • CNC Lathe Alat Holder Vices 25 -32

    CNC Lathe Alat Holder Vices 25 -32

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    CNC Lathe Alat Holder Vices 25 -32 Kaunggulan tina ngagunakeun wadah péso jeung leungeun baju péso: ● The liang jero akurasi processing grinding rupa nyaeta kurang atawa sarua jeung 0,02 ● Ngurangan leungitna sabeulah ● Titik puseur alat anu dibereskeun nyimpen gangguan tradisional pilari gasket ● Make panahan alat...

Cina Alat Ngonci Alat suppliers

Alat Ngonci Alat

Ngaran: Alat Ngonci Alat

Ukuran: 205 * 98,5 * 128

Model: BT30 / 40/50 Alat Holder

Bahan: C45

Jenis Alat Holder: BT40

Wt: 3.7KG Alat Ngonci gudang Alat

Brand: Alat Tangkal

Tempat Asal: Shandong, Cina (Daratan)

Warna: Oranyeu

Kauntungannana: Maneuh dina alat wadah Alat Ngonci gudang Alat

Alat Ngonci Alat spésifikasi:  

precision 1.High  

2.Used pikeun alat Ngonci wadah

Harga Alat 3.Competitive Holder Ngonci Alat

Model nu aya SK konci wadah alat: HSK40, HSK50, HSK63, HSK100, (NBT30-46MM wadah alat keyless)

Tool Locking Devices

Tool Locking Devices