Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > alat Panyekel

alat Panyekel

Kategori produk tina alat Panyekel, kami pabrik husus ti Cina, alat Panyekel, Collets Alat Panyekel suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina CNC Collet Amrik R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

BT Alat Panyekel MAS403

HSK Alat Panyekel DIN69893

SK Alat Panyekel DIN69871

Nt Alat Panyekel DIN2080

MT Alat Panyekel DIN228

CAT Alat Panyekel MAS403

R8 Alat Panyekel

ISO Alat Holder

C20 Arbors

  1. Speed tinggi Collet Chucks, Mesin Alat Asesoris Alat Panyekel; Good Surface finish, ngaronjat laju feed
  2. Speed tinggi Collet Chucks, Lapisan kalawan lalawanan panas tinggi, bisa ngolah-speed tinggi
  3. Speed tinggi Collet Chucks, tungsten sisikian ukuranana karbon mibanda kateguhan tinggi, ALTINcoating, maké-lalawanan tinggi, pamakéan husus pikeun motong speed luhur mesin panggilingan CNC, alos bisa ningkatkeun smoothness nu, ngurangan koefisien rubbing m sarta ngaronjatkeun efisiensi lathe m ngahemat langkung waktos produksi
  4. Speed tinggi Collet Chucks, Alat Rigidity na chip ngurangan alus, paling cocog pikeun tinggi-precision three- dimensi kapang machining. Tool Holders Tool HoldersTool Holders