Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Sleeves alat Holder

Sleeves alat Holder

Kategori produk tina Sleeves alat Holder, kami pabrik husus ti Cina, Sleeves alat Holder, Lathe Mesin Alat Holder sleeves suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina CNC Lathe Alat Holder leungeun baju R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • Quality tinggi sleeves D32 Alat warna Silver Holder
    • Quality tinggi sleeves D32 Alat warna Silver Holder
    • Quality tinggi sleeves D32 Alat warna Silver Holder
    • Quality tinggi sleeves D32 Alat warna Silver Holder
    • Quality tinggi sleeves D32 Alat warna Silver Holder

    Quality tinggi sleeves D32 Alat warna Silver Holder

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Quality tinggi sleeves D32 Alat warna Silver Holder TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT , Panyekel alat CAT , Panyekel alat DAT , Panyekel alat nt , HSK Panyekel alat seri, boring runtuyan sirah, ngetok collets, puseur hirup, bor chucks séri, jeung
    • Quality tinggi sleeves Alat D32 Holder
    • Quality tinggi sleeves Alat D32 Holder
    • Quality tinggi sleeves Alat D32 Holder
    • Quality tinggi sleeves Alat D32 Holder
    • Quality tinggi sleeves Alat D32 Holder

    Quality tinggi sleeves Alat D32 Holder

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Quality tinggi sleeves Alat D32 Holder Fungsi: Cocog pikeun nahan parabot cylindrical shank on turret di CNC lathe. TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT , Panyekel alat CAT , Panyekel alat DAT , Panyekel alat nt , HSK Panyekel alat
    • Quality tinggi Holder CNC Lathe péso
    • Quality tinggi Holder CNC Lathe péso
    • Quality tinggi Holder CNC Lathe péso
    • Quality tinggi Holder CNC Lathe péso
    • Quality tinggi Holder CNC Lathe péso

    Quality tinggi Holder CNC Lathe péso

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Quality tinggi Holder CNC Lathe péso Alat Majalah runtuyan wadah, jangkungna puseur umum 20,25,32. Cocog jeung tipena béda turret Bisa dipaké keur clamping; drills, parabot péngkolan, parabot boring, drills puseur sarta rod extension Urang ngarojong non-standar TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat,...
    • CNC Lathe Alat Holder Vices 25-25 32
    • CNC Lathe Alat Holder Vices 25-25 32
    • CNC Lathe Alat Holder Vices 25-25 32
    • CNC Lathe Alat Holder Vices 25-25 32
    • CNC Lathe Alat Holder Vices 25-25 32

    CNC Lathe Alat Holder Vices 25-25 32

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    CNC Lathe Alat Holder Vices 25-25 32 Kaunggulan tina ngagunakeun wadah péso jeung leungeun baju péso: ● The liang jero akurasi processing grinding rupa nyaeta kurang atawa sarua jeung 0,02 ● Ngurangan leungitna sabeulah ● Titik puseur alat anu dibereskeun nyimpen gangguan tradisional pilari gasket ● Make panahan alat...

Cina Sleeves alat Holder suppliers

Sleeves alat Holder


Cocog pikeun nahan parabot cylindrical shank on turret di CNC lathe.

D16 (2pcs) 8, 10

D20 (3pcs) 8, 10, 12

D25 (4pcs) 8, 10, 12, 16

D32 (6pcs) 8, 10, 12, 16, 20, 25

D40 (7pcs) 8, 10, 12, 16, 20, 25, 32

TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT , Panyekel alat CAT , Panyekel alat DAT , Panyekel alat nt , HSK Panyekel alat seri, boring runtuyan sirah, ngetok collets, puseur hirup, bor chucks séri, jeung saterusna.

Fungsi: Cocog pikeun nahan parabot cylindrical shank on turret di CNC lathe.

SISHUI TELI alat CO., LTD.

SISHUI TELI alat manufaktur CO., LTD locates di SISHUI Ékonomi ngembang Parabot. Produk urang bisa dibagi jadi 3 jenis: kahiji nyaeta rupa Tooling System keur CNC Mesin Pakakas, kaasup precision Alat Panyekel, Spring Collets, kasar atawa Precision Huluna boring tur ngetok Collets; Kadua nyaéta standar asesoris alat mesin lianna, kayaning sagala rupa puseur Live, bor Chucks, jsb .;

Katilu nyaeta bagian mesin husus dina parabot mesin CNC sakumaha klien sampel atawa gambar.

tool holder sleeves

tool holder sleeves