Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Ngetok Collets Systemngetok Collets

ngetok Collets

Kategori produk tina ngetok Collets, kami pabrik husus ti Cina, ngetok Collets, Precision ngetok Collets suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina CNC ngetok Collet R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

Cina ngetok Collets suppliers

ngetok Collets

Perlindungan 1.Overload, precision tinggi, sensitipitas High

2. torsi adjustable, responsif

3. lumaku pikeun sagala jinis mesin ngetok listrik jeung rupa-rupa parabot mesin


Ngaran produk: Ngetok s collet

Model: GT12 / GT16 / GT24 / GT42

Bahan: 40Cr

pamakéan:   Kalawan Overloading Fungsi

Ukuran: ukuranana Full

Panjangna: 54mm ngetok collet
Jenis: Ngetok collets

Fungsi: Leuwih-loading panyalindungan

Aplikasi: ngetok mesin
Brand: Alat Tangkal

Tempat Asal: Shandong, Cina (Daratan)