Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Ngetok Collets System

Ngetok Collets System

Kategori produk tina Ngetok Collets System, kami pabrik husus ti Cina, Ngetok Collets System, Otomatis ngetok Mesin suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Ngetok Collets Amrik Siapkeun R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Ngetok Collets Amrik Siapkeun

ngetok Collets

Ngetok Collets Shank

ngetok Collets

Ngetok Collets System ieu dipaké pikeun Amrik ngetok pikeun machining thread liang internal dina mesin tool.Tapping Collets System utamana diwangun ti Amrik ketok, nu jaket collet, cinyusu komprési, bola baja jeung leungeun baju ketok. Fitur nu aya: ti tungtung ramo tina jaket collet Aya cakar nu meshes jeung spindle sahiji alat mesin, jeung leungeun baju tina jaket Amrik anu disadiakeun ku bola baja, cinyusu a sarta screw mencét anu bisa ngirimkeun kakuatan pikeun nu Amrik ngetok sarta ogé bisa ngajaga ngalawan overload.


Ngetok Collets System

1.safety robah gancang

2.protect ngetok pangeboran  

3.quick ngarobah collet ngetok Amrik

4. r ich dina cadangan

Tapping Collets System

Tapping Collets System