Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Ngetok Collets SystemNgetok Collets Shank

Ngetok Collets Shank

Kategori produk tina Ngetok Collets Shank, kami pabrik husus ti Cina, Ngetok Collets Shank, Precision ngetok Collets Shank suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Ngetok Amrik Long Shank R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

Cina Ngetok Collets Shank suppliers

BT ngetok Amrik Shank

Baku: MAS 403
Akurasi: ≤0.015mm
Béladiri: Alat Steel
Brand: Alat Tangkal
Tempat Asal: Shandong, Cina (Daratan)




Spésifikasi Ngetok Amrik Shank


Pikeun cutters panggilingan.

kinerja luhur

stabilitas luhur

akurasi luhur

Ngetok Amrik Shank Sunder wadah alat seri.