Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Ngetok Collets SystemNgetok Collets Amrik Siapkeun

Ngetok Collets Amrik Siapkeun

Kategori produk tina Ngetok Collets Amrik Siapkeun, kami pabrik husus ti Cina, Ngetok Collets Amrik Siapkeun, Taper Holder Ngetok Collets Amrik susunan suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Precision ngetok Collets Amrik Siapkeun R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

Cina Ngetok Collets Amrik Siapkeun suppliers

Ngetok Collets Amrik Siapkeun

Tempat Asal: Shandong, Cina (Daratan)

Brand Nami: Alat Tangkal

Jenis: Ngetok Collets Amrik Siapkeun

Fungsi: fungsi tina Overloading

Fitur: Antirust Ngetok bor Amrik
Ukuran: Pausahaan ukuranana bor ngetok Amrik



1.safety robah gancang

2.protect ngetok pangeboran  

3.quick ngarobah collet ngetok Amrik

4. r ich dina cadangan


Mangga nangtang ukuran lengkep nalika susunan. misalna: BT40-GT24-7pcs