Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Collets springCollets lempeng

Collets lempeng

Kategori produk tina Collets lempeng, kami pabrik husus ti Cina, Collets lempeng, Precision Collets lempeng suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Ngaropéa Collets lempeng R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • Quality tinggi Full Ukuran C42 Collets lempeng
    • Quality tinggi Full Ukuran C42 Collets lempeng
    • Quality tinggi Full Ukuran C42 Collets lempeng
    • Quality tinggi Full Ukuran C42 Collets lempeng
    • Quality tinggi Full Ukuran C42 Collets lempeng

    Quality tinggi Full Ukuran C42 Collets lempeng

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Quality tinggi Full Ukuran C42 Collets lempeng Lempeng Collet Amrik, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi tinggi ku mayoritas...
    • Tinggi Precision 65Mn C25 Collets lempeng
    • Tinggi Precision 65Mn C25 Collets lempeng
    • Tinggi Precision 65Mn C25 Collets lempeng
    • Tinggi Precision 65Mn C25 Collets lempeng
    • Tinggi Precision 65Mn C25 Collets lempeng

    Tinggi Precision 65Mn C25 Collets lempeng

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Tinggi Precision 65Mn C25 Collets lempeng Collets lempeng C25, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi tinggi ku mayoritas trust...
    • Tinggi Precision 65Mn C32 Collets lempeng
    • Tinggi Precision 65Mn C32 Collets lempeng
    • Tinggi Precision 65Mn C32 Collets lempeng
    • Tinggi Precision 65Mn C32 Collets lempeng
    • Tinggi Precision 65Mn C32 Collets lempeng

    Tinggi Precision 65Mn C32 Collets lempeng

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Tinggi Precision C32 Collets lempeng Lempeng Collet Amrik, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi tinggi ku mayoritas trust...

Cina Collets lempeng suppliers

Collets lempeng


bubuka ringkes

MLC lempeng Collet Amrik, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi tinggi ku mayoritas trust pabrik. Sadaya produk anu precision grinding.

spésifikasi

1. Bahan: 65Mn

2. teu karasa: HRC44-48  
3. lengkah kamajuan 1mm atanapi 1/64 "  
4. Dupi 6 solokan ngomong hareupeun na deui

5. Sinareng hormat jasa


Produk kaunggulan:

1. perlakuan suhu luhur, uniformity karasa.
2. pinuh penampilan caang, alus élastisitas
3. stabilitas precision, awét teu gampang
4. akurasi: dilakukeun dina 65 Bungbulang kontrol cecekelan numeris, kudu hirup layanan luhur.