Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Bor Chucks SystemSteel Steel bor Chucks

Steel Steel bor Chucks

Kategori produk tina Steel Steel bor Chucks, kami pabrik husus ti Cina, Konci pita bor Amrik, Steel Steel Keytape bor Amrik suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Spanner bor Amrik R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • Médis tipe konci stainless steel Amrik bor
    • Médis tipe konci stainless steel Amrik bor
    • Médis tipe konci stainless steel Amrik bor
    • Médis tipe konci stainless steel Amrik bor
    • Médis tipe konci stainless steel Amrik bor

    Médis tipe konci stainless steel Amrik bor

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Steel Steel bor Chucks Precision tinggi threaded atanapi tapered pageuh mounts dina parabot. Rahang anu husus direkayasa keur toleransi kedap on pangeboran. Cocog jeung grinders listrik super, mesin ukiran, mesin precision lathe & alat médis. Katerangan: 4mm-JT10 bisa dijieun tina baja karbon pikeun mesin ukiran....
    • precision tinggi steel Steel bor chucks
    • precision tinggi steel Steel bor chucks
    • precision tinggi steel Steel bor chucks
    • precision tinggi steel Steel bor chucks
    • precision tinggi steel Steel bor chucks

    precision tinggi steel Steel bor chucks

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    precision tinggi steel Steel bor chucks Precision tinggi threaded atanapi tapered pageuh mounts dina parabot. Rahang anu husus direkayasa keur toleransi kedap on pangeboran. Cocog jeung grinders listrik super, mesin ukiran, mesin precision lathe & alat médis. Katerangan: 4mm-JT10 bisa dijieun tina baja karbon...
    • Steel Steel bor Chucks
    • Steel Steel bor Chucks
    • Steel Steel bor Chucks
    • Steel Steel bor Chucks
    • Steel Steel bor Chucks

    Steel Steel bor Chucks

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Steel Steel bor Chucks Precision tinggi threaded atanapi tapered pageuh mounts dina parabot. Rahang anu husus direkayasa keur toleransi kedap on pangeboran. Cocog jeung grinders listrik super, mesin ukiran, mesin precision lathe & alat médis. Katerangan: 4mm-JT10 bisa dijieun tina baja karbon pikeun mesin ukiran....
    • Tinggi Quality 3/8 '' - 24UNF Steel steel bor Chucks
    • Tinggi Quality 3/8 '' - 24UNF Steel steel bor Chucks
    • Tinggi Quality 3/8 '' - 24UNF Steel steel bor Chucks
    • Tinggi Quality 3/8 '' - 24UNF Steel steel bor Chucks
    • Tinggi Quality 3/8 '' - 24UNF Steel steel bor Chucks

    Tinggi Quality 3/8 '' - 24UNF Steel steel bor Chucks

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Quality 3/8 '' - 24UNF Steel steel bor Chucks Precision tinggi threaded atanapi tapered pageuh mounts dina parabot. Rahang anu husus direkayasa keur toleransi kedap on pangeboran. Cocog jeung grinders listrik super, mesin ukiran, mesin precision lathe & alat médis. Katerangan: 4mm-JT10 bisa dijieun...
    • Quality tinggi JT1 steel Steel bor Chucks
    • Quality tinggi JT1 steel Steel bor Chucks
    • Quality tinggi JT1 steel Steel bor Chucks
    • Quality tinggi JT1 steel Steel bor Chucks
    • Quality tinggi JT1 steel Steel bor Chucks

    Quality tinggi JT1 steel Steel bor Chucks

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Quality tinggi JT1 steel Steel bor Chucks Precision tinggi threaded atanapi tapered pageuh mounts dina parabot. Rahang anu husus direkayasa keur toleransi kedap on pangeboran. Cocog jeung grinders listrik super, mesin ukiran, mesin precision lathe & alat médis. Katerangan: 4mm-JT10 bisa dijieun tina baja karbon...
    • highquality chucks bor konci tipe stainlesssteel
    • highquality chucks bor konci tipe stainlesssteel
    • highquality chucks bor konci tipe stainlesssteel
    • highquality chucks bor konci tipe stainlesssteel
    • highquality chucks bor konci tipe stainlesssteel

    highquality chucks bor konci tipe stainlesssteel

    • merek: alat Tangkal
    • bungkusan: Dipak ku hal kai atawa plastik
    • Kamampuhan suplai: 1000000/year
    highquality chucks bor konci tipe stainlesssteel kaunggulan: 1. Brand Inohong: brand BENTENG téh produsén ngan jeung supplier pangbadagna chucks bor stainless steel di
    • Equipment médis steel Steel B10 bor Amrik
    • Equipment médis steel Steel B10 bor Amrik
    • Equipment médis steel Steel B10 bor Amrik
    • Equipment médis steel Steel B10 bor Amrik
    • Equipment médis steel Steel B10 bor Amrik

    Equipment médis steel Steel B10 bor Amrik

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Equipment médis steel Steel B10 bor Amrik 1. Bahan: 3Cr13 2. taper dipasang atawa thread dipasang. 3. rang tawaran ti 1mm-16mm 4. rpm Max.10.000 tanpa kasaimbangan salajengna 5. Precision jangkauan 0.02mm mun 0.03mm 6. Amrik bor misah atawa terpadu bor Amrik TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel
    • Steel Steel bor Amrik B10 6mm
    • Steel Steel bor Amrik B10 6mm
    • Steel Steel bor Amrik B10 6mm
    • Steel Steel bor Amrik B10 6mm
    • Steel Steel bor Amrik B10 6mm

    Steel Steel bor Amrik B10 6mm

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Steel Steel bor Chucks Precision tinggi threaded atanapi tapered pageuh mounts dina parabot. Rahang anu husus direkayasa keur toleransi kedap on pangeboran. Cocog jeung grinders listrik super, mesin ukiran, mesin precision lathe & alat médis. Main
    • 10mm 13mm Keyless Hand tightening bor Amrik
    • 10mm 13mm Keyless Hand tightening bor Amrik
    • 10mm 13mm Keyless Hand tightening bor Amrik
    • 10mm 13mm Keyless Hand tightening bor Amrik
    • 10mm 13mm Keyless Hand tightening bor Amrik

    10mm 13mm Keyless Hand tightening bor Amrik

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    10mm 13mm Keyless Hand tightening bor Amrik Gunung: 1 / 2-20UNF 3 / 8-24UNF Precision: 0,35 Aplikasi: Disarankeun pikeun dampak drills listrik jeung rupa AC & DC bor listrik .. Fitur: Precision 1.High threaded na tapered pageuh mounts dina parabot. 2.It bisa ditangtayungan tina rusting pikeun awak Cr-coated sarta...

Cina Steel Steel bor Chucks suppliers

Steel Steel bor Chucks


bubuka ringkes

Steel Steel bor Amrik jeung Key, Spanner bor Amrik kedah narik kabayang mun tighten, utamana dipaké pikeun industri alat mesin, kayaning bor bangku jeung bor listrik jeung bor spanner Amrik jadi ku cara kabayang mun tighten collet, sarta narik kabayang téh mibanda hiji panangan penyuluhan gear bevel, jadi dina prosés screwing, bisa maénkeun peran dina ngaronjatna input torsi, jadi Amrik klip clamping gaya teuing badag. Alatan éta rengkuh Amrik boga kaunggulan struktur basajan, patempatan anu gampang pikeun ngolah, hargana murah, kaunggulan kinerja dipercaya, jadi pamakéan na lega. Amrik rengkuh nurutkeun pamakéan maranéhanana bisa dibagi kana lampu, sedeng jeung beurat. Struktur beurat lampu jeung beurat tina komponén utama. Amrik lampu kawat indung nangtukeun pikeun stamping ngabentuk tina, beurat pikeun molding Tonjolan tiis, kakuatan tinggi. Lightweight bor spanner Amrik utamana dipaké pikeun alat rumah tangga, cocog pikeun kakuatan béda tina DC na AC bor listrik. Amrik sedeng jeung beurat utamana dipaké pikeun mesin woodworking, bor bangku, puseur machining, sarta alat-alat beban lianna nyaéta badag. Gears bevel nu dipaké pikeun input torsi mangrupakeun huntu waja, anu tiasa nanggung torsi leuwih gede.


spésifikasi

1.l tugas ight atanapi tugas beurat.

2. taper dipasang atawa thread dipasang.
3. rang tawaran ti 1mm-16mm
4. rpm Max.10.000 tanpa kasaimbangan salajengna
5. Precision jangkauan 0.02mm mun 0.03mm

6. Amrik bor misah atawa terpadu bor Amrik