Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Collets spring

Collets spring

Kategori produk tina Collets spring, kami pabrik husus ti Cina, Collets lempeng, Collets er suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina oz Collets R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Collets er

oz Collets

R8 Collets

5C Collets

Collets lempeng

SK Collets

SDC Collets

Er Collets Siapkeun

Collets séjén

COLLETS er:

The collets er baku nyaeta alat clamping paling loba dipaké dina world.Made ti Galunggung spring baja tur pinuh hardened, anu collets er anu idéal pikeun loba machining, kaasup boring, panggilingan, reaming, ngetok, sarta grinding.

1.Main spésifikasi: ER8, 11 16, 20, 25, 32, 40, 50, jsb

2. Er collet elastis, gaya clamping badag, rentang clamping lega, alus precision, kualitas alus teuing.

3.Used keur boring, panggilingan, pangeboran, ngetok, grinding ukiran jeung ngolah lianna.

ER Collets

ER collet