Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Spanners

Spanners

Kategori produk tina Spanners, kami pabrik husus ti Cina, Wrenches er , Wrenches er suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina er Spanner R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Spanners er

Spanners SK

Spanners

bubuka ringkes

Er Wrenches, parabot Hand, er spanner / rengkuh, cnc spanner, rengkuh nya éta ngagunakeun ngungkit wrenching bolts, screws, kacangan sarta parabot leungeun fasteners threaded lianna. Rengkuh biasana dijieun salah sahiji atawa duanana tungtung bubuka cecekelan atanapi aperture sét clamping bolts atawa kacang. Lamun dilarapkeun kana pamakéan arah rotasi sapanjang gaya shank nu threaded tiasa wrenching bolts atawa kacang.

spésifikasi

1. Bahan: steel Steel

2. teu karasa: HRC40-45
3. Standar: DIN6499
4. Precision: handap 0.008mm
5. harga kalapa
6. Surface langkung mulus, Ngarasa nyaman, nice Panémbong


ER Wrenches

ER Wrenches