Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > alat PanyekelSK Alat Panyekel DIN69871

SK Alat Panyekel DIN69871

Kategori produk tina SK Alat Panyekel DIN69871, kami pabrik husus ti Cina, SK40 Collet Amrik Holder, SK Collet Amrik Holder suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Keyless bor Chucks R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

Cina SK Alat Panyekel DIN69871 suppliers

DIN69871 DAT SK40 Alat Panyekel


1. Spindle baku conicity: DIN69871A

2. er collet Amrik diatur ku er collet kalawan kalenturan dipaké pikeun gripping alat motong, bor bit, tarik baud jeung saterusna.

3. Lamun maké, nut kudu clamped tensed firstly kalawan parabot lajeng dikonci kana awak utama motong.

4. Salawasna nganggo rengkuh dianjurkeun atawa spanner, iwal, aya bisa ngabalukarkeun karuksakan tina parabot motong.

5. spanner The, narik Amrik stud kedah mésér nyalira.