Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > SpannersSpanners SK

Spanners SK

Kategori produk tina Spanners SK, kami pabrik husus ti Cina, Spanners SK, Spanners Precision SK tinggi suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Spanner Pikeun SK Collet R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • Tinggi Quality Hideung Warna SK Spanner
    • Tinggi Quality Hideung Warna SK Spanner
    • Tinggi Quality Hideung Warna SK Spanner
    • Tinggi Quality Hideung Warna SK Spanner
    • Tinggi Quality Hideung Warna SK Spanner

    Tinggi Quality Hideung Warna SK Spanner

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Tinggi Quality Hideung Warna SK Spanner Tinggi Quality Hideung Warna SK Spanner, rengkuh nya éta ngagunakeun ngungkit wrenching bolts, screws, kacangan sarta parabot leungeun fasteners threaded lianna. Rengkuh biasana dijieun salah sahiji atawa duanana tungtung bubuka cecekelan atanapi aperture sét clamping bolts...
    • Tinggi Quality SK10 Ball rengkuh
    • Tinggi Quality SK10 Ball rengkuh
    • Tinggi Quality SK10 Ball rengkuh
    • Tinggi Quality SK10 Ball rengkuh
    • Tinggi Quality SK10 Ball rengkuh

    Tinggi Quality SK10 Ball rengkuh

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Tinggi Quality SK10 Ball rengkuh Tinggi Quality SK10 Ball rengkuh, rengkuh nya éta ngagunakeun ngungkit wrenching bolts, screws, kacangan sarta parabot leungeun fasteners threaded lianna. Rengkuh biasana dijieun salah sahiji atawa duanana tungtung bubuka cecekelan atanapi aperture sét clamping bolts atawa kacang....
    • SK konci Spanner Wrenches Spanner Siapkeun
    • SK konci Spanner Wrenches Spanner Siapkeun
    • SK konci Spanner Wrenches Spanner Siapkeun
    • SK konci Spanner Wrenches Spanner Siapkeun
    • SK konci Spanner Wrenches Spanner Siapkeun

    SK konci Spanner Wrenches Spanner Siapkeun

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    SK konci Spanner Wrenches Spanner Siapkeun Tinggi Quality Hideung Warna SK Spanner, rengkuh nya éta ngagunakeun ngungkit wrenching bolts, screws, kacangan sarta parabot leungeun fasteners threaded lianna. Rengkuh biasana dijieun salah sahiji atawa duanana tungtung bubuka cecekelan atanapi aperture sét clamping bolts...
    • sk bearing rengkuh spanner kalayan ganti baju hideung
    • sk bearing rengkuh spanner kalayan ganti baju hideung
    • sk bearing rengkuh spanner kalayan ganti baju hideung
    • sk bearing rengkuh spanner kalayan ganti baju hideung
    • sk bearing rengkuh spanner kalayan ganti baju hideung

    sk bearing rengkuh spanner kalayan ganti baju hideung

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    sk bearing rengkuh spanner kalayan ganti baju hideung Tinggi Quality Hideung Warna SK Spanner, rengkuh nya éta ngagunakeun ngungkit wrenching bolts, screws, kacangan sarta parabot leungeun fasteners threaded lianna. Rengkuh biasana dijieun salah sahiji atawa duanana tungtung bubuka cecekelan atanapi aperture sét...

Cina Spanners SK suppliers

bubuka ringkes

SK Spanner, rengkuh nya éta ngagunakeun bolts ngungkit wrenching, screws, kacangan sarta parabot leungeun fasteners threaded lianna. Rengkuh biasana dijieun salah sahiji atawa duanana tungtung bubuka cecekelan atanapi aperture sét clamping bolts atawa kacang. Lamun dilarapkeun kana pamakéan arah rotasi sapanjang gaya shank nu threaded tiasa wrenching bolts atawa kacang.


spésifikasi

1. Bahan: steel Steel
2. teu karasa: HRC40-45
3. Standar: DIN6499
4. Precision: handap 0.008mm
5. harga kalapa
6. Surface langkung mulus, Ngarasa nyaman, nice Panémbong


produk kaunggulan
1. ngagunakeun karbon kualitas luhur baja struktural stamping ngabentuk.
2. luhur hardening induksi frekuensi, teu karasa 40-45.
3. permukaan plating, éléktroforésis.
4. rengkuh muka motong jalur.