Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Collets springSK Collets

SK Collets

Kategori produk tina SK Collets, kami pabrik husus ti Cina, SK Collets, Precision SK Collets suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Ngaropéa SK Collets R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • Quality tinggi SK Collets SK10 Collets
    • Quality tinggi SK Collets SK10 Collets
    • Quality tinggi SK Collets SK10 Collets
    • Quality tinggi SK Collets SK10 Collets
    • Quality tinggi SK Collets SK10 Collets

    Quality tinggi SK Collets SK10 Collets

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Tinggi Quality Silver Warna SK Collets Quality tinggi Silver Warna SK Collets / SK COLLET, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi...
    • Quality tinggi SK Collets Collet lempeng
    • Quality tinggi SK Collets Collet lempeng
    • Quality tinggi SK Collets Collet lempeng
    • Quality tinggi SK Collets Collet lempeng
    • Quality tinggi SK Collets Collet lempeng

    Quality tinggi SK Collets Collet lempeng

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Tinggi Quality Silver Warna SK Collets Quality tinggi Silver Warna SK Collets / SK COLLET, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi...
    • Tinggi Quality Silver Warna SK Collets
    • Tinggi Quality Silver Warna SK Collets
    • Tinggi Quality Silver Warna SK Collets
    • Tinggi Quality Silver Warna SK Collets

    Tinggi Quality Silver Warna SK Collets

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Tinggi Quality Silver Warna SK Collets Quality tinggi Silver Warna SK Collets / SK COLLET, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi...
    • Tinggi Silver- Quality Warna SK Collets
    • Tinggi Silver- Quality Warna SK Collets
    • Tinggi Silver- Quality Warna SK Collets
    • Tinggi Silver- Quality Warna SK Collets

    Tinggi Silver- Quality Warna SK Collets

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Tinggi Quality Silver Warna SK Collets Quality tinggi Silver Warna SK Collets / SK COLLET, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi...
    • bagian CNC lathe SK spring collets
    • bagian CNC lathe SK spring collets
    • bagian CNC lathe SK spring collets
    • bagian CNC lathe SK spring collets
    • bagian CNC lathe SK spring collets

    bagian CNC lathe SK spring collets

    • merek: alat Tangkal
    • bungkusan: Dipak ku hal kai atawa plastik
    • Kamampuhan suplai: 1000000/year
    Bagian CNC lathe SK spring collets Urang ogé bisa nyadiakeun parabot patali lianna, kayaning collets er, ngetok collets, puseur hirup, chucks lathe, mesin wakil, jsb. 1. Collets DIN6499B sk 2. 65 collets Bungbulang sk 3. Precision handap 0,005; 0,008 atanapi 0.015mm 4. HRC: 44-48 collets
    • Tinggi Quality Power Steel SK panggilingan mesin Collet
    • Tinggi Quality Power Steel SK panggilingan mesin Collet
    • Tinggi Quality Power Steel SK panggilingan mesin Collet
    • Tinggi Quality Power Steel SK panggilingan mesin Collet
    • Tinggi Quality Power Steel SK panggilingan mesin Collet

    Tinggi Quality Power Steel SK panggilingan mesin Collet

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak Plasti
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Tinggi Quality Power Steel SK panggilingan mesin Collet SK panggilingan Mesin Collet nyaéta High Quality SK Collet 0.005mm, 0.01mm, 0.02mm, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel...

Cina SK Collets suppliers

bubuka ringkes

SK Collets High Precision Collets panggilingan Collet 0.005mm, 0.01mm, 0.02mm, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi tinggi ku mayoritas trust pabrik. Sadaya produk anu precision grinding, dina garis jeung DIN 6499 manufaktur spésifikasi precision Jerman.


spésifikasi

Pangabisa clamping 1. Power, akurasi tinggi

2. Hiji kelas runout 0.015mm, AA kelas runout 0.008mm
3. Dijieunna tina baja bahan husus: 65Mn

4. teu karasa: HRC 44-48

5. Dipake keur boring, panggilingan, pangeboran

Langsing Amrik Collet