Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

Sitemap

Home > Sitemap

Tentang Kami

alat ngalindur . ieu jum'atan didaptarkeun dina April, 2014 sarta locates di Sishui Ékonomi ngembang Parabot, well-dipikawanoh di Cina salaku "kampung halaman tina Mesin Alat Asesoris". Alat tangkal jeung kaunggulan produksi lokal, uin terampil, manajemén well-dikelompokeun jeung intelektual dina garis ieu, utamana manufactures runtuyan diperlukeun tina Alat Panyekel on parabot mesin biasa na CNC. produk utama alat ngalindur téh 3 jenis. Kahiji mangrupa rupa Tooling System keur CNC Mesin Pakakas, kaasup precision Alat Panyekel, Spring Collets, kasar atawa Precision Huluna boring tur ngetok Collets; kadua nyaéta standar asesoris alat mesin lianna, kayaning sagala rupa puseur...

Kategori sarta Produk

alat Panyekel

Collets spring

kacangan

Spanners

narik Studs

Huluna boring System

raray Mills

Alat Ngonci Alat

Ngetok Collets System

puseur Live

Bor Chucks System

bor sleeves

Clamping kit

ujung Panimu

Z-Axis Zero Setter

Sleeves alat Holder

ngukur Pakakas

panggilingan cutter

bar extension

Products Keywords