Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Collets springSDC Collets

SDC Collets

Kategori produk tina SDC Collets, kami pabrik husus ti Cina, SDC Collets, Precision SDC Collets suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Collets SDC ngaropéa R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

Cina SDC Collets suppliers

SDC Collets ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi tinggi ku mayoritas trust pabrik. Sadaya produk anu precision grinding, dina garis jeung DIN 6499 manufaktur spésifikasi precision Jerman.

1. perlakuan suhu luhur, uniformity karasa.
2. pinuh penampilan caang, alus élastisitas
3. stabilitas precision, awét teu gampang
4. akurasi: dilakukeun dina 65 Bungbulang kontrol cecekelan numeris, kudu hirup layanan luhur.