Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Collets springR8 Collets

R8 Collets

Kategori produk tina R8 Collets, kami pabrik husus ti Cina, R8 Collets, R8 er Collet Chucks suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Precision R8 Collets R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • R8 Spring Collet Pikeun CNC Mesin Pakakas Asesoris
    • R8 Spring Collet Pikeun CNC Mesin Pakakas Asesoris
    • R8 Spring Collet Pikeun CNC Mesin Pakakas Asesoris
    • R8 Spring Collet Pikeun CNC Mesin Pakakas Asesoris
    • R8 Spring Collet Pikeun CNC Mesin Pakakas Asesoris

    R8 Spring Collet Pikeun CNC Mesin Pakakas Asesoris

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak Plasti
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    R8 Spring Collet Pikeun CNC Mesin Pakakas Asesoris R8 Spring Colle 1) Biaya Control --- Turunkeun ongkos anjeun dina beuli produk na asuransi 2) ngabales Gancang --- nawaran & solusi ngirim dina 48 jam 3) Taliwang Fast --- sakumaha keur jenis séjén ujung Panimu, universal & bagian ditukeurkeun pangiriman dina...
    • Ngaropéa Kaisar R8 Collet Amrik
    • Ngaropéa Kaisar R8 Collet Amrik
    • Ngaropéa Kaisar R8 Collet Amrik
    • Ngaropéa Kaisar R8 Collet Amrik
    • Ngaropéa Kaisar R8 Collet Amrik

    Ngaropéa Kaisar R8 Collet Amrik

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak Plasti
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Ngaropéa Kaisar R8 Collet Amrik Ngaropéa R8 Collet Amrik R8 Collet High Quality Collet, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi...
    • Quality tinggi Collets 65Mn clamping SDC
    • Quality tinggi Collets 65Mn clamping SDC
    • Quality tinggi Collets 65Mn clamping SDC
    • Quality tinggi Collets 65Mn clamping SDC
    • Quality tinggi Collets 65Mn clamping SDC

    Quality tinggi Collets 65Mn clamping SDC

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Quality tinggi Collets 65Mn clamping SDC 65Mn Clamping Collets 1.Made of 65Mn husus bahan Spring baja 2.Power pangabisa clamping, akurasi tepat 3.Used keur boring, panggilingan, pangeboran, ngetok, grinding sarta operasi ukiran Tinggi Quality SDC Collet Parentah instalasi keur SDC Collets jeung kacang 1.Put nu collet...
    • Mesin asesoris R8 babak collet R8 collets panggilingan
    • Mesin asesoris R8 babak collet R8 collets panggilingan
    • Mesin asesoris R8 babak collet R8 collets panggilingan
    • Mesin asesoris R8 babak collet R8 collets panggilingan
    • Mesin asesoris R8 babak collet R8 collets panggilingan

    Mesin asesoris R8 babak collet R8 collets panggilingan

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak Plasti
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Mesin asesoris R8 babak collet R8 collets panggilingan R8 panggilingan Collets 1. Bahan: 65Mn 2. teu karasa: HRC44-48 3. lengkah kamajuan 1mm atanapi 1/64 " 4. Sinareng hormat jasa R8 Babak Collets R8 Collet High Quality Collet, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran...
    • Tinggi akurasi 3mm 65Mn R8 Collets
    • Tinggi akurasi 3mm 65Mn R8 Collets
    • Tinggi akurasi 3mm 65Mn R8 Collets
    • Tinggi akurasi 3mm 65Mn R8 Collets

    Tinggi akurasi 3mm 65Mn R8 Collets

    • Harga hijian: USD 1 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak Plasti
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Tinggi akurasi 3mm 65Mn R8 Collets R8 Collets ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi tinggi ku mayoritas trust pabrik. Sadaya...

Cina R8 Collets suppliers

R8 Collet

 

1.Material: 65Mn

 

2.Hardness: clamping bagian: HRC55-60

 

bagian elastis: HRC40-45

 

3.This Unit lumaku ka sadaya aorts mesin panggilingan anu spindle taper liang téh R8, kayaning X6325 X5325 jsb