Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > narik Studs

narik Studs

Kategori produk tina narik Studs, kami pabrik husus ti Cina, narik Studs, Precision tinggi suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Er panggilingan Collets Amrik R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Studs narik BT

Studs CAT tarik

Studs DIN69871 tarik

Narik Studs, BT ingetan kenop narik STUD, alat stud. Narik studs sahiji kualitas minor moal ukur ngurangan kinerja mesin nu sipatna malah hiji résiko kaamanan.

A megatkeun tarikan stud bisa ngabalukarkeun karuksakan parna dina mesin sarta workpiece komo tatu dina jalma.

Narik Studs Spesifikasi

Modél produk: BT30 / 40/50
Bahan: 20CoMnTi

narik StudsType

BT-A: coolant Tengah tanpa O-ring

BT-B: O-ring tanpa coolant sentral

Modél séjén:

BT tarikan stud, SK tarikan stud, ISO7388 narik stud, CAT tarikan stud, Mazak Tarik Stud, MTB Tarik Stud, nt tarikan stud

Pull StudPull Studs