Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk Témbongkeun

kabéh Produk

View :

    • Tinggi Precision BT30-GSK40-90L Collet Chucks
    • Tinggi Precision BT30-GSK40-90L Collet Chucks
    • Tinggi Precision BT30-GSK40-90L Collet Chucks
    • Tinggi Precision BT30-GSK40-90L Collet Chucks
    • Tinggi Precision BT30-GSK40-90L Collet Chucks

    Tinggi Precision BT30-GSK40-90L Collet Chucks

    • Harga hijian: USD 12 - 13 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak Plasti
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    • Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    • Name: BT30-GSK40-90L Collet Chucks
    Tinggi Precision BT30-GSK40-90L Collet Chucks Tinggi Precision BT30-GSK40-90L Collet Chucks, cocog pikeun pamakéan ti axial atanapi drive radial alur tina cutter panggilingan kayaning: cutter nangtung disc, sét tipe panggilingan cutter, panggilingan cutter raray, panggilingan cutter, tilu ramo panggilingan cutter...
    • 65Mn CAT40-C32-105L lempeng Collets Chucks
    • 65Mn CAT40-C32-105L lempeng Collets Chucks
    • 65Mn CAT40-C32-105L lempeng Collets Chucks
    • 65Mn CAT40-C32-105L lempeng Collets Chucks
    • 65Mn CAT40-C32-105L lempeng Collets Chucks

    65Mn CAT40-C32-105L lempeng Collets Chucks

    • Harga hijian: USD 13 - 14 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak Plasti
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    • Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    • Payment: TT,Paypal,westernunion
    65Mn CAT40-C32-105L lempeng Collets Chucks 65Mn CAT40-C32-105L lempeng Collets Chucks, wadah DIN6499 collet alat clamping ti sagala rupa ukuran, speed tinggi na machining precision tinggi .Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision CT Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa G2.5 pikeun...
    • ANSI B5.50 High Speed ​​CAT40-ER32-100 Alat Panyekel
    • ANSI B5.50 High Speed ​​CAT40-ER32-100 Alat Panyekel
    • ANSI B5.50 High Speed ​​CAT40-ER32-100 Alat Panyekel
    • ANSI B5.50 High Speed ​​CAT40-ER32-100 Alat Panyekel
    • ANSI B5.50 High Speed ​​CAT40-ER32-100 Alat Panyekel

    ANSI B5.50 High Speed ​​CAT40-ER32-100 Alat Panyekel

    • Harga hijian: USD 13 - 14 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak Plasti
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    • Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    • Payment: TT,Paypal,westernunion
    ANSI B5.50 High Speed CAT40-ER32-100 Alat Panyekel CAT er Shank Collet Amrik keur Holder Lathe, DIN6499 collet clamping wadah alat ti sagala rupa ukuran, speed tinggi na machining precision tinggi .Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision CT Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa...
    • Alat Steel BT40-APU08 CNC Intergrated bor Chucks
    • Alat Steel BT40-APU08 CNC Intergrated bor Chucks
    • Alat Steel BT40-APU08 CNC Intergrated bor Chucks
    • Alat Steel BT40-APU08 CNC Intergrated bor Chucks
    • Alat Steel BT40-APU08 CNC Intergrated bor Chucks

    Alat Steel BT40-APU08 CNC Intergrated bor Chucks

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: buleud Plaxtic
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    • Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces
    • Name: BT40-APU08 CNC Intergrated Drill Chucks
    Alat Steel BT40-APU08 CNC Intergrated bor Chucks BT APU Integrated Keyless bor Amrik, Rentang aplikasi: klip diaméterna: 0.5-16mm bit .Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision BT Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa G2.5 Pikeun milih. BT Alat Panyekel pikeun spindle mékanis jeung...
    • Tinggi Precision BT40-SLN32-150 Sisi konci Tungtung Mill Arbors
    • Tinggi Precision BT40-SLN32-150 Sisi konci Tungtung Mill Arbors
    • Tinggi Precision BT40-SLN32-150 Sisi konci Tungtung Mill Arbors
    • Tinggi Precision BT40-SLN32-150 Sisi konci Tungtung Mill Arbors
    • Tinggi Precision BT40-SLN32-150 Sisi konci Tungtung Mill Arbors

    Tinggi Precision BT40-SLN32-150 Sisi konci Tungtung Mill Arbors

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    • Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces
    • Name: BT40-SLN32-150 Side Lock End Mill Arbors
    Tinggi Precision BT40-SLN32-150 Sisi konci Tungtung Mill Arbors Tinggi Precision BT40-SLN32-150 Sisi konci Tungtung Mill Arbors, speed tinggi na machining precision tinggi .Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision BT Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa G2.5 Pikeun milih. BT Alat...
    • R8 Spring Collet Pikeun CNC Mesin Pakakas Asesoris
    • R8 Spring Collet Pikeun CNC Mesin Pakakas Asesoris
    • R8 Spring Collet Pikeun CNC Mesin Pakakas Asesoris
    • R8 Spring Collet Pikeun CNC Mesin Pakakas Asesoris
    • R8 Spring Collet Pikeun CNC Mesin Pakakas Asesoris

    R8 Spring Collet Pikeun CNC Mesin Pakakas Asesoris

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak Plasti
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    • Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
    • Name: High Quality 65Mn R8 Collets
    R8 Spring Collet Pikeun CNC Mesin Pakakas Asesoris R8 Spring Colle 1) Biaya Control --- Turunkeun ongkos anjeun dina beuli produk na asuransi 2) ngabales Gancang --- nawaran & solusi ngirim dina 48 jam 3) Taliwang Fast --- sakumaha keur jenis séjén ujung Panimu, universal & bagian ditukeurkeun pangiriman dina...
    • Tinggi Precision bahan 65Mn 5C Square Collet
    • Tinggi Precision bahan 65Mn 5C Square Collet
    • Tinggi Precision bahan 65Mn 5C Square Collet
    • Tinggi Precision bahan 65Mn 5C Square Collet

    Tinggi Precision bahan 65Mn 5C Square Collet

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    • Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
    • Name: High Precision 65Mn 5C Collets
    Tinggi Precision bahan 65Mn 5C Square Collet Tinggi Precision 65Mn 5C COLLET, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi tinggi ku...
    • precision tinggi puseur susunan pikeun mesin kai digawé
    • precision tinggi puseur susunan pikeun mesin kai digawé
    • precision tinggi puseur susunan pikeun mesin kai digawé
    • precision tinggi puseur susunan pikeun mesin kai digawé
    • precision tinggi puseur susunan pikeun mesin kai digawé

    precision tinggi puseur susunan pikeun mesin kai digawé

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    • Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    • Name: Live Centers For Wood-working Machines
    4pcs puseur susunan pikeun mesin kai digawé TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT, Panyekel alat CAT, Panyekel alat DAT, Panyekel alat nt, HSK Panyekel alat seri, boring runtuyan sirah, ngetok collets, puseur hirup, bor chucks seri, sarta jadi on. Produk Tembongkeun: Émbaran...
    • Tinggi Quality penyuluh Adapters CK6-60
    • Tinggi Quality penyuluh Adapters CK6-60
    • Tinggi Quality penyuluh Adapters CK6-60
    • Tinggi Quality penyuluh Adapters CK6-60
    • Tinggi Quality penyuluh Adapters CK6-60

    Tinggi Quality penyuluh Adapters CK6-60

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    • Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces
    • Type: CK6-60 Extension Adapter
    Tinggi Quality penyuluh Adapters CK6-60 Pra-saimbang nut. Sakabéh cabang ngaliwatan liang, kondusif pikeun cai jeung anti seismik. Numutkeun pangabutuh customer, kasaimbangan precision tiasa nepi ka G6.3 / 15000rpm atanapi G2.5 / 30000rpm TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT,...
    • Babak Clamping 5C Collet pikeun 5C Collet Amrik
    • Babak Clamping 5C Collet pikeun 5C Collet Amrik
    • Babak Clamping 5C Collet pikeun 5C Collet Amrik
    • Babak Clamping 5C Collet pikeun 5C Collet Amrik

    Babak Clamping 5C Collet pikeun 5C Collet Amrik

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    • Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
    • Name: High Precision 65Mn 5C Collets
    Babak Clamping 5C Collet pikeun 5C Collet Amrik Tinggi Precision 65Mn 5C COLLET, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi tinggi ku...
    • Ngaropéa Kaisar R8 Collet Amrik
    • Ngaropéa Kaisar R8 Collet Amrik
    • Ngaropéa Kaisar R8 Collet Amrik
    • Ngaropéa Kaisar R8 Collet Amrik
    • Ngaropéa Kaisar R8 Collet Amrik

    Ngaropéa Kaisar R8 Collet Amrik

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak Plasti
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    • Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
    • Name: High Quality 65Mn R8 Collets
    Ngaropéa Kaisar R8 Collet Amrik Ngaropéa R8 Collet Amrik R8 Collet High Quality Collet, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi...
    • Tinggi CK5-60 Quality penyuluh adaptor
    • Tinggi CK5-60 Quality penyuluh adaptor
    • Tinggi CK5-60 Quality penyuluh adaptor
    • Tinggi CK5-60 Quality penyuluh adaptor
    • Tinggi CK5-60 Quality penyuluh adaptor

    Tinggi CK5-60 Quality penyuluh adaptor

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    • Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces
    • Type: CK5-60 Extension Adapter
    Tinggi CK5-60 Quality penyuluh adaptor TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT, Panyekel alat CAT, Panyekel alat DAT, Panyekel alat nt, HSK Panyekel alat seri, runtuyan boring sirah, ngetok collets, puseur hirup, bor chucks séri, jeung saterusna. Produk Tembongkeun: Émbaran parusahaan...
    • CNC puseur hirup kalayan kecepatan luhur & akurasi
    • CNC puseur hirup kalayan kecepatan luhur & akurasi
    • CNC puseur hirup kalayan kecepatan luhur & akurasi
    • CNC puseur hirup kalayan kecepatan luhur & akurasi
    • CNC puseur hirup kalayan kecepatan luhur & akurasi

    CNC puseur hirup kalayan kecepatan luhur & akurasi

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    • Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    • Material: 45# Steel
    CNC puseur hirup kalayan kecepatan luhur & akurasi 1. Brand Inohong: OLIMA brand geus di widang ieu saprak 2004. 2. Harga kalapa: Urang tiasa nawiskeun Anjeun precision chucks bor tinggi di harga pabrik. 3. Quality Terjamin: Urang geus di supplier pangbadagna pikeun distributor jeung wholesalers di Cina pikeun...
    • satengah notched carbide MT puseur maot
    • satengah notched carbide MT puseur maot
    • satengah notched carbide MT puseur maot
    • satengah notched carbide MT puseur maot
    • satengah notched carbide MT puseur maot

    satengah notched carbide MT puseur maot

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    • Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    • Name: MT2 Live Centers
    satengah notched carbide MT puseur maot Quality MT2 Dead puseur tinggi, patempatan alat mesin di machining. Buntut sareng shank taper, dipasang dina alat mesin liang spindle taper atanapi stock buntut aci, jeung sirah na ngalawan congcot pieceworker. Bisa dipaké pikeun nyanghareupan sésa rumit sarta teu ngameunangkeun...
    • puseur mt2 susunan pikeun mesin kai digawé
    • puseur mt2 susunan pikeun mesin kai digawé
    • puseur mt2 susunan pikeun mesin kai digawé
    • puseur mt2 susunan pikeun mesin kai digawé
    • puseur mt2 susunan pikeun mesin kai digawé

    puseur mt2 susunan pikeun mesin kai digawé

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    • Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    • Name: Live Centers For Wood-working Machines
    4pcs puseur susunan pikeun mesin kai digawé TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT, Panyekel alat CAT, Panyekel alat DAT, Panyekel alat nt, HSK Panyekel alat seri, boring runtuyan sirah, ngetok collets, puseur hirup, bor chucks seri, sarta jadi on. Produk Tembongkeun: Émbaran...
    • puseur live precision tinggi Tujuan Multi MT
    • puseur live precision tinggi Tujuan Multi MT
    • puseur live precision tinggi Tujuan Multi MT
    • puseur live precision tinggi Tujuan Multi MT
    • puseur live precision tinggi Tujuan Multi MT

    puseur live precision tinggi Tujuan Multi MT

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    • Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    • Name: Live Centers For Wood-working Machines
    Tujuan puseur live Multi pikeun mesin digawé kai TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT, Panyekel alat CAT, Panyekel alat DAT, Panyekel alat nt, HSK Panyekel alat seri, boring runtuyan sirah, ngetok collets, puseur hirup, bor chucks seri, sarta jadi on. Produk Tembongkeun: Émbaran...
    • Speed ​​tinggi puseur Live pikeun CNC
    • Speed ​​tinggi puseur Live pikeun CNC
    • Speed ​​tinggi puseur Live pikeun CNC

    Speed ​​tinggi puseur Live pikeun CNC

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    • Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    • Name: Live Centers With Extension Tip
    Speed ​​tinggi puseur Live pikeun CNC Speed tinggi puseur Live pikeun CNC, patempatan alat mesin di machining. Buntut sareng shank taper, dipasang dina alat mesin liang spindle taper atanapi stock buntut aci, jeung sirah na ngalawan potongan karya congcot. Bisa dipaké pikeun nyanghareupan sésa rumit sarta teu...
    • Speed ​​tinggi Live puseur kalayan penyuluh Tip
    • Speed ​​tinggi Live puseur kalayan penyuluh Tip
    • Speed ​​tinggi Live puseur kalayan penyuluh Tip
    • Speed ​​tinggi Live puseur kalayan penyuluh Tip
    • Speed ​​tinggi Live puseur kalayan penyuluh Tip

    Speed ​​tinggi Live puseur kalayan penyuluh Tip

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    • Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    • Name: Live Centers With Extension Tip
    Speed ​​tinggi Live puseur kalayan penyuluh Tip Live puseur MT1 / Mesin 2For Kai-gawé, patempatan alat mesin di machining. Buntut sareng shank taper, dipasang dina alat mesin liang spindle taper atanapi stock buntut aci, jeung sirah na ngalawan potongan karya congcot. Bisa dipaké pikeun nyanghareupan sésa rumit sarta...
    • Quality tinggi sleeves Alat D40-32 Holder
    • Quality tinggi sleeves Alat D40-32 Holder
    • Quality tinggi sleeves Alat D40-32 Holder
    • Quality tinggi sleeves Alat D40-32 Holder

    Quality tinggi sleeves Alat D40-32 Holder

    • Harga hijian: USD 7.6 - 7.9 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    • Mnt. pesenan: 50 Piece/Pieces
    • Name: High Quality Tool Holder Sleeves
    Quality tinggi sleeves Alat D40-32 Holder Kualitas luhur Alat Holder sleeves Cocog pikeun nahan parabot cylindrical shank on turret di CNC iathe. Model: D40 (7pcs), D32 (6pcs), D25 (4pcs), D20 (3pcs), D16 (2pcs) TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT , Panyekel alat CAT , Panyekel...
    • puseur susunan pikeun mesin digawé kai Hirup tudung ramo
    • puseur susunan pikeun mesin digawé kai Hirup tudung ramo
    • puseur susunan pikeun mesin digawé kai Hirup tudung ramo
    • puseur susunan pikeun mesin digawé kai Hirup tudung ramo
    • puseur susunan pikeun mesin digawé kai Hirup tudung ramo

    puseur susunan pikeun mesin digawé kai Hirup tudung ramo

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    • Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    • Name: Live Centers For Wood-working Machines
    puseur susunan pikeun mesin digawé kai Hirup tudung ramo Akurasi: 0.01 Bahan: 40Cr MT2 Beurat: 0.855KG ngandung kotak kai) TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT, Panyekel alat CAT, Panyekel alat DAT, Panyekel alat nt, HSK Panyekel alat seri, boring runtuyan sirah, ngetok collets,...