Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Collets springoz Collets

oz Collets

Kategori produk tina oz Collets, kami pabrik husus ti Cina, oz Collets, Oz Collet Chucks suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Oz Spring Collet R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • Collets 8mm Precision DIN6388 EOCB tinggi
    • Collets 8mm Precision DIN6388 EOCB tinggi
    • Collets 8mm Precision DIN6388 EOCB tinggi
    • Collets 8mm Precision DIN6388 EOCB tinggi
    • Collets 8mm Precision DIN6388 EOCB tinggi

    Collets 8mm Precision DIN6388 EOCB tinggi

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Collets 8mm Precision DIN6388 EOCB tinggi Oz collet cnc mesin alat systerm, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi tinggi ku...
    • Tinggi Precision oz Collets Siapkeun 16pcs
    • Tinggi Precision oz Collets Siapkeun 16pcs
    • Tinggi Precision oz Collets Siapkeun 16pcs
    • Tinggi Precision oz Collets Siapkeun 16pcs

    Tinggi Precision oz Collets Siapkeun 16pcs

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Tinggi Precision 65Mn EOC / oz Collets Oz collet cnc mesin alat systerm, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi tinggi ku...
    • Tinggi Precision 65Mn EOC / oz Collets
    • Tinggi Precision 65Mn EOC / oz Collets
    • Tinggi Precision 65Mn EOC / oz Collets
    • Tinggi Precision 65Mn EOC / oz Collets
    • Tinggi Precision 65Mn EOC / oz Collets

    Tinggi Precision 65Mn EOC / oz Collets

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Tinggi Precision 65Mn EOC / oz Collets Oz collet cnc mesin alat systerm, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi tinggi ku...
    • Spring Steel EOC25 Collet pikeun Lathe Collet Holder
    • Spring Steel EOC25 Collet pikeun Lathe Collet Holder
    • Spring Steel EOC25 Collet pikeun Lathe Collet Holder
    • Spring Steel EOC25 Collet pikeun Lathe Collet Holder
    • Spring Steel EOC25 Collet pikeun Lathe Collet Holder

    Spring Steel EOC25 Collet pikeun Lathe Collet Holder

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Spring Steel EOC25 Collet pikeun Lathe Collet Holder Spring Steel EOC25 Collet Jenis: oz 8 oz 11 oz 16 oz 20 oz 25 oz 32 oz 40 oz 50 Bahan: 65Mn Precision: 0.015mm na 0.008mm EOC25 Collet pikeun Lathe Collet Holder Oz collet cnc mesin alat systerm, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin...
    • Din6388b eoc32 oz32 spring collets eoca collet oz
    • Din6388b eoc32 oz32 spring collets eoca collet oz
    • Din6388b eoc32 oz32 spring collets eoca collet oz
    • Din6388b eoc32 oz32 spring collets eoca collet oz
    • Din6388b eoc32 oz32 spring collets eoca collet oz

    Din6388b eoc32 oz32 spring collets eoca collet oz

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Din6388b eoc32 oz32 spring collets eoca collet oz Oz collet cnc mesin alat systerm, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi tinggi...

Cina oz Collets suppliers

Oz Collets:

Modél 1.Oz geus réngsé, gaya clamping téh badag, clamping rentang nyaeta lega, precision téh alus, kualitas anu alus teuing.

2.It ieu loba dipaké dina boring, panggilingan, pangeboran, ngetok, grinding jeung ukiran, jeung sajabana

3.Oz collet elastis, ukuranana 3 - 18, akurasi geleng kirang ti 0,02, ngahartikeun diameter shank alat nu nyepeng bore sarua.

4.The collet teu boga hiji rentang shrinkage elastis jeung nekenkeun kakuatan clamping.