Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Collets springCollets séjén

Collets séjén

Kategori produk tina Collets séjén, kami pabrik husus ti Cina, Tinggi Precision ngarautan Collets, Collets ngarautan tinggi akurasi suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina 65Mn Collets ngarautan 4mm R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • Tinggi Precision Collets 65Mn 6mm ngarautan
    • Tinggi Precision Collets 65Mn 6mm ngarautan
    • Tinggi Precision Collets 65Mn 6mm ngarautan
    • Tinggi Precision Collets 65Mn 6mm ngarautan

    Tinggi Precision Collets 65Mn 6mm ngarautan

    • Harga hijian: USD 2.4 - 2.6 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    65Mn ngarautan Collets 4mm precision tinggi Ngarautan Amrik, Universal grinding Mesin Amrik, U2 grinding Mesin Amrik, panggilingan Amrik, grinding Mesin Collet. manual produk 1. Bahan: 65Mn 2. teu karasa: Clamping bagian HRC55 ~ 60, zone elastis HRC40 ~ 55 ZZ-00030 grinding Amrik mesin Positioning bunderan luar 20...
    • 65Mn ngarautan Collets 4mm precision tinggi
    • 65Mn ngarautan Collets 4mm precision tinggi
    • 65Mn ngarautan Collets 4mm precision tinggi
    • 65Mn ngarautan Collets 4mm precision tinggi
    • 65Mn ngarautan Collets 4mm precision tinggi

    65Mn ngarautan Collets 4mm precision tinggi

    • Harga hijian: USD 2.4 - 2.6 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    65Mn ngarautan Collets 4mm precision tinggi Ngarautan Amrik, Universal grinding Mesin Amrik, U2 grinding Mesin Amrik, panggilingan Amrik, grinding Mesin Collet. manual produk 1. Bahan: 65Mn 2. teu karasa: Clamping bagian HRC55 ~ 60, zone elastis HRC40 ~ 55 ZZ-00030 grinding Amrik mesin Positioning bunderan luar 20...
    • Tinggi akurasi Collets 3mm ngarautan
    • Tinggi akurasi Collets 3mm ngarautan
    • Tinggi akurasi Collets 3mm ngarautan
    • Tinggi akurasi Collets 3mm ngarautan
    • Tinggi akurasi Collets 3mm ngarautan

    Tinggi akurasi Collets 3mm ngarautan

    • Harga hijian: USD 2.4 - 2.6 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Tinggi akurasi Collets 3mm ngarautan Ngarautan Amrik, Universal grinding Mesin Amrik, U2 grinding Mesin Amrik, panggilingan Amrik, grinding Mesin Collet. manual produk 1. Bahan: 65Mn 2. teu karasa: Clamping bagian HRC55 ~ 60, zone elastis HRC40 ~ 55 ZZ-00030 grinding Amrik mesin Positioning bunderan luar 20 total...

Cina Collets séjén suppliers

Ngarautan Amrik, Universal grinding Mesin Amrik, U2 grinding Mesin Amrik, panggilingan Amrik, grinding Mesin Collet.

manual produk


1. Bahan: 65Mn

2. teu karasa: Clamping bagian HRC55 ~ 60, zone elastis HRC40 ~ 55 ZZ-00030 grinding Amrik mesin


Positioning bunderan luar 20 total panjang 122
Congcot taper 35 ° 12 '
Aperture nyaeta 2-28mm, nu 18mm nyaéta panjang

Thread clamping of collet nyaeta zigzag, anu bisa ningkatkeun tegangan dina. Loba dipaké dina ukiran péso mesin grinding, mesin grinding universal.


TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT , Panyekel alat CAT , Panyekel alat DAT , Panyekel alat nt , HSK Panyekel alat seri, boring runtuyan sirah, ngetok collets, puseur hirup, bor chucks séri, jeung saterusna.


IMG_4487

IMG_4477_