Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > kacangan

kacangan

Kategori produk tina kacangan, kami pabrik husus ti Cina, Collet er Nut, er kacangan suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina SK kacangan R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

er kacangan

Collet er Nut, Pilihan spring baja kualitas luhur, ngabogaan luhur kalenturan sarta layanan life.The clamping gaya, clamping rentang, precision tinggi, dipaké pikeun boring, panggilingan, pangeboran, ngetok, grinding jeung ngolah ukiran. Er collet sadaya ngaliwatan precision tinggi grinding, precision garis manufaktur jeung DIN Jerman 6499 spésifikasi.

Tipe clamping nut er collet ER8 ER11 ER16 ER20 ER25 ER32 A / M / um

1. DIN6499 -D / E nut er
2. 20CrMnTi
3. Precision handap 0.005mm
Nut 4. HRC56-58 er
5. durability High

6. Pikeun collet Amrik na wadah alat

Collet ER NutCollet ER Nut