Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > alat PanyekelMT Alat Panyekel DIN228

MT Alat Panyekel DIN228

Kategori produk tina MT Alat Panyekel DIN228, kami pabrik husus ti Cina, MT Alat Panyekel, MT Collet Amrik suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Panyekel MT Series R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

Cina MT Alat Panyekel DIN228 suppliers

Morse Taper Alat Panyekel

Kualitas 1.High bahan baja elastis kalawan pamakéan lila waktu.

2.Shank tina lempeng Shank Collet Amrik: 10mm, 12mm, 16mm, 20mm, 25mm, 32mm, 40mm.

3.Suitable Collet: ER11 / ER16 / ER20 / ER25 / ER32 / ER40

4.The precision saeutik ti 0.01mm kalawan 10,000rpm kasaimbangan. Precision luhur ogé bisa dijieun ku paménta anjeun.

5.Holder teu karasa: 48-55HRC

6.The panjangna protrusion bédana ti 20mm mun 200mm.

7.Suitable nut & rengkuh oge kana pamundut.