Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > bor sleevesMT bor sleeves

MT bor sleeves

Kategori produk tina MT bor sleeves, kami pabrik husus ti Cina, MT bor sleeves, Bor sleeves pikeun MT suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Morse Taper bor leungeun baju R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • Quality tinggi sleeves Alat D40-32 Holder
    • Quality tinggi sleeves Alat D40-32 Holder
    • Quality tinggi sleeves Alat D40-32 Holder
    • Quality tinggi sleeves Alat D40-32 Holder

    Quality tinggi sleeves Alat D40-32 Holder

    • Harga hijian: USD 7.6 - 7.9 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Quality tinggi sleeves Alat D40-32 Holder Kualitas luhur Alat Holder sleeves Cocog pikeun nahan parabot cylindrical shank on turret di CNC iathe. Model: D40 (7pcs), D32 (6pcs), D25 (4pcs), D20 (3pcs), D16 (2pcs) TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT , Panyekel alat CAT , Panyekel...
    • DIN2187 40cr penyuluh bor sleeves
    • DIN2187 40cr penyuluh bor sleeves
    • DIN2187 40cr penyuluh bor sleeves
    • DIN2187 40cr penyuluh bor sleeves

    DIN2187 40cr penyuluh bor sleeves

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    DIN2187 40cr penyuluh bor sleeves Morse Taper bor leungeun baju, nyetir leungeun baju disebut oge bor leungeun baju, hiji pituduh leungeun baju. - pikeun susunan lathe adjustable, mesin panggilingan susunan adjustable, mesin pangeboran susunan adjustable, boring mesin susunan adjustable, ngalegaan susunan adjustable,...
    • MT taper shank leungeun baju panggilingan cutter leungeun baju
    • MT taper shank leungeun baju panggilingan cutter leungeun baju
    • MT taper shank leungeun baju panggilingan cutter leungeun baju
    • MT taper shank leungeun baju panggilingan cutter leungeun baju
    • MT taper shank leungeun baju panggilingan cutter leungeun baju

    MT taper shank leungeun baju panggilingan cutter leungeun baju

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    MT taper shank leungeun baju panggilingan cutter leungeun baju Morse Taper bor leungeun baju, nyetir leungeun baju disebut oge bor leungeun baju, hiji pituduh leungeun baju. - pikeun susunan lathe adjustable, mesin panggilingan susunan adjustable, mesin pangeboran susunan adjustable, boring mesin susunan adjustable,...
    • Quality tinggi sleeves Alat D40-25 Holder
    • Quality tinggi sleeves Alat D40-25 Holder
    • Quality tinggi sleeves Alat D40-25 Holder
    • Quality tinggi sleeves Alat D40-25 Holder
    • Quality tinggi sleeves Alat D40-25 Holder

    Quality tinggi sleeves Alat D40-25 Holder

    • Harga hijian: USD 7.6 - 7.9 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    kualitas luhur sleeves Alat Holder Kualitas luhur Alat Holder sleeves Cocog pikeun nahan parabot cylindrical shank on turret di CNC iathe. Model: D40 (7pcs), D32 (6pcs), D25 (4pcs), D20 (3pcs), D16 (2pcs) TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT , Panyekel alat CAT , Panyekel alat
    • BT MTA Adaptasikeun sleeves MAS403 Adaptasikeun sleeves
    • BT MTA Adaptasikeun sleeves MAS403 Adaptasikeun sleeves
    • BT MTA Adaptasikeun sleeves MAS403 Adaptasikeun sleeves
    • BT MTA Adaptasikeun sleeves MAS403 Adaptasikeun sleeves
    • BT MTA Adaptasikeun sleeves MAS403 Adaptasikeun sleeves

    BT MTA Adaptasikeun sleeves MAS403 Adaptasikeun sleeves

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    BT MTA Adaptasikeun sleeves MAS403 Adaptasikeun sleeves * Standar: DIN2185 * Bahan: C45 * Kontak Surface:> = 85% TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT, Panyekel alat CAT, Panyekel alat DAT, Panyekel
    • Tinggi Quality DIN2185 MT2-1 bor sleeves
    • Tinggi Quality DIN2185 MT2-1 bor sleeves
    • Tinggi Quality DIN2185 MT2-1 bor sleeves
    • Tinggi Quality DIN2185 MT2-1 bor sleeves
    • Tinggi Quality DIN2185 MT2-1 bor sleeves

    Tinggi Quality DIN2185 MT2-1 bor sleeves

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Quality DIN2185 MT2-1 bor sleeves Morse Taper bor leungeun baju, nyetir leungeun baju disebut oge bor leungeun baju, hiji pituduh leungeun baju. - pikeun susunan lathe adjustable, mesin panggilingan susunan adjustable, mesin pangeboran susunan adjustable, boring mesin susunan adjustable, ngalegaan susunan...
    • Tinggi Quality DIN2185 MT2-1 bor -Sleeves
    • Tinggi Quality DIN2185 MT2-1 bor -Sleeves
    • Tinggi Quality DIN2185 MT2-1 bor -Sleeves
    • Tinggi Quality DIN2185 MT2-1 bor -Sleeves
    • Tinggi Quality DIN2185 MT2-1 bor -Sleeves

    Tinggi Quality DIN2185 MT2-1 bor -Sleeves

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Quality DIN2185 MT2-1 bor sleeves Morse Taper bor leungeun baju, nyetir leungeun baju disebut oge bor leungeun baju, hiji pituduh leungeun baju. - pikeun susunan lathe adjustable, mesin panggilingan susunan adjustable, mesin pangeboran susunan adjustable, boring mesin susunan adjustable, ngalegaan susunan...
    • Quality tinggi C45 MT bor sleeves
    • Quality tinggi C45 MT bor sleeves
    • Quality tinggi C45 MT bor sleeves
    • Quality tinggi C45 MT bor sleeves
    • Quality tinggi C45 MT bor sleeves

    Quality tinggi C45 MT bor sleeves

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Quality tinggi DIN2185 MT bor sleeves Morse Taper bor leungeun baju, nyetir leungeun baju disebut oge bor leungeun baju, hiji pituduh leungeun baju. - pikeun susunan lathe adjustable, mesin panggilingan susunan adjustable, mesin pangeboran susunan adjustable, boring mesin susunan adjustable, ngalegaan susunan...
    • Quality tinggi DIN2185 MT bor sleeves
    • Quality tinggi DIN2185 MT bor sleeves
    • Quality tinggi DIN2185 MT bor sleeves
    • Quality tinggi DIN2185 MT bor sleeves
    • Quality tinggi DIN2185 MT bor sleeves

    Quality tinggi DIN2185 MT bor sleeves

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Quality tinggi DIN2185 MT bor sleeves Morse Taper bor leungeun baju, nyetir leungeun baju disebut oge bor leungeun baju, hiji pituduh leungeun baju. - pikeun susunan lathe adjustable, mesin panggilingan susunan adjustable, mesin pangeboran susunan adjustable, boring mesin susunan adjustable, ngalegaan susunan...
    • kualitas luhur sleeves Alat Holder
    • kualitas luhur sleeves Alat Holder
    • kualitas luhur sleeves Alat Holder
    • kualitas luhur sleeves Alat Holder

    kualitas luhur sleeves Alat Holder

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    kualitas luhur sleeves Alat Holder Kualitas luhur Alat Holder sleeves Cocog pikeun nahan parabot cylindrical shank on turret di CNC iathe. Model: D40 (7pcs), D32 (6pcs), D25 (4pcs), D20 (3pcs), D16 (2pcs) TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT , Panyekel alat CAT , Panyekel alat
    • Lathe alat mesin wadah leungeun baju boring bar leungeun baju
    • Lathe alat mesin wadah leungeun baju boring bar leungeun baju
    • Lathe alat mesin wadah leungeun baju boring bar leungeun baju
    • Lathe alat mesin wadah leungeun baju boring bar leungeun baju
    • Lathe alat mesin wadah leungeun baju boring bar leungeun baju

    Lathe alat mesin wadah leungeun baju boring bar leungeun baju

    • Harga hijian: USD 7.6 - 7.9 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Lathe alat mesin wadah leungeun baju boring bar leungeun baju Kualitas luhur Alat Holder sleeves Cocog pikeun nahan parabot cylindrical shank on turret di CNC iathe. Model: D40 (7pcs), D32 (6pcs), D25 (4pcs), D20 (3pcs), D16 (2pcs) Alat wadah Bushing boring bar leungeun baju Teundeun pesenan Online. Meunang Protection...

Cina MT bor sleeves suppliers

MT bor sleeves


Baku: DIN2185

Bahan: C45
Kontak Surface:> = 85%
Model: MT

The Morse sleeves bor taper anu hardened baja, internal sarta taneuh externally. Ukuran adapters ti hiji ukuran stepping nepi ka hareup atawa skipping kana sababaraha hiji nu leuwih gede ukuran (ie; 2- MT leungeun baju); ieu ngamungkinkeun hiji bor taper No.2 Morse bisa sleeved pikeun nyocogkeun a No.3 Morse mesin taper spindle. Rada sering sababaraha sleeves bor nu ngagabung babarengan mangtaun taper Morse di diperlukeun.
Morse tapers rentang ti No.0 Morse taper nepi ka No.7 Morse taper. No.3 teh pang populerna; drills aprox. 23mm thru mun 32mm. Paling tekenan sababaraha bor bangku boh No.2 atanapi No.3 Morse spindles taper.
Morse taper sleeves oge sadia sakumaha hiji arbor extension whereby anjeun tiasa manjangkeun panjang alat motong maké 3MT a - 3MT extension leungeun baju (200mm panjangna aprox.).