Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > panggilingan cutter

panggilingan cutter

Kategori produk tina panggilingan cutter, kami pabrik husus ti Cina, panggilingan cutter, tungtung Mill suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina panggilingan Pakakas R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

Cina panggilingan cutter suppliers

Pamakéan rupa cutters panggilingan nyaéta saperti kieu:

1. Datar-tungtung panggilingan cutters, roughing, ngaleupaskeun angka nu gede ngarupakeun blanks, wewengkon leutik pesawat horizontal atawa pagawean kontur;

2. Ball-tungtung cutters pikeun semi-pagawean na pagawean tina surfaces melengkung; knives leutik keur panggilingan denda chamfers leutik dina lungkawing surfaces / dinding lempeng.
 
3. cutter datar kalawan chamfer tiasa ngalakukeun panggilingan kasar ngaleupaskeun angka nu gede ngarupakeun blanks, sarta ogé can rengse-ngagiling rupa datar (kalayan hormat ka permukaan lungkawing) chamfer leutik.
 
4. cutters molding, kaasup cutters chamber, cutters T atanapi cutters kendang, cutters huntu, cutters Sunda internal.
 
5. Alat chamfering tur alat chamfering boga bentuk sarua sakumaha bentuk chamfering sarta digolongkeun kana cutters panggilingan ku chamfering na chamfering.
 
6. T péso, panggilingan T-slot;
 
7. knives Toothed nu keur ngagiling kaluar sagala rupa wangun huntu, kayaning gears.
 

8. péso kasar, kasar panggilingan cutter dirancang pikeun motong alloy aluminium-tambaga, bisa gancang diprosés.