Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > ngukur Pakakas

ngukur Pakakas

Kategori produk tina ngukur Pakakas, kami pabrik husus ti Cina, ngukur Pakakas, Laser pita Ukur suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Laser Jarak Measurer R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • Steel Hardened 150mm Vernier caliper
    • Steel Hardened 150mm Vernier caliper
    • Steel Hardened 150mm Vernier caliper
    • Steel Hardened 150mm Vernier caliper
    • Steel Hardened 150mm Vernier caliper

    Steel Hardened 150mm Vernier caliper

    • Harga hijian: USD 11 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Steel Hardened 150mm Vernier caliper Pamakéan: Kanggo rupa ukuran alat CNC Precision 1.High 2.Efficient tur akurat 1.Material: calipers dijieunna tina stainless steel Calipers 2.Digital bisa ngukur OD, ID, hambalan na jero 3.Zero Nyetel di posisi mana wae Calipers 4.Digital nawiskeun dua sapotong batré Calipers...
    • Tinggi Precision steel Hardened Vernier caliper
    • Tinggi Precision steel Hardened Vernier caliper
    • Tinggi Precision steel Hardened Vernier caliper
    • Tinggi Precision steel Hardened Vernier caliper

    Tinggi Precision steel Hardened Vernier caliper

    • Harga hijian: USD 11 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Tinggi Precision steel Hardened Vernier caliper Pamakéan: Kanggo rupa ukuran alat CNC Precision 1.High 2.Efficient tur akurat 1.Material: calipers dijieunna tina stainless steel calipers 2.Digital bisa ngukur OD, ID, hambalan na jero 3.Zero Nyetel iraha wae posisi ' calipers 4.Digital nawiskeun dua sapotong batré...
    • Quality tinggi HSK Alat Holder beberesih iteuk
    • Quality tinggi HSK Alat Holder beberesih iteuk
    • Quality tinggi HSK Alat Holder beberesih iteuk
    • Quality tinggi HSK Alat Holder beberesih iteuk
    • Quality tinggi HSK Alat Holder beberesih iteuk

    Quality tinggi HSK Alat Holder beberesih iteuk

    • Harga hijian: USD 1.5 - 1.65 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Quality tinggi HSK Alat Holder beberesih iteuk Parabot mesin lumaku: CNC mesin parabot HSK40 / HSK50 / HSK63 / HSK100 spindles Fungsi: 1 merenah tur gancang ngabersihan jero spindle nu ngajaga spindle jeung nyegah listrik statik dihasilkeun ku spindle salila ngolah pikeun manjangkeun umur jasa tina spindle nu. 2...
    • Quality tinggi Alat Holder beberesih iteuk
    • Quality tinggi Alat Holder beberesih iteuk
    • Quality tinggi Alat Holder beberesih iteuk
    • Quality tinggi Alat Holder beberesih iteuk
    • Quality tinggi Alat Holder beberesih iteuk

    Quality tinggi Alat Holder beberesih iteuk

    • Harga hijian: USD 1.5 - 1.65 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Quality tinggi Alat Holder beberesih iteuk Parabot mesin lumaku: CNC mesin parabot BT30 / BT40 / BT50 / HSK40 / HSK50 / HSK63 / HSK100 spindles Fungsi: 1 merenah tur gancang ngabersihan jero spindle nu ngajaga spindle jeung nyegah listrik statik dihasilkeun ku spindle salila ngolah pikeun manjangkeun umur jasa tina...
    • Béda Tipe High Precision Vernier caliper
    • Béda Tipe High Precision Vernier caliper
    • Béda Tipe High Precision Vernier caliper
    • Béda Tipe High Precision Vernier caliper
    • Béda Tipe High Precision Vernier caliper

    Béda Tipe High Precision Vernier caliper

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Béda Tipe High Precision Vernier caliper Pamakéan: Kanggo rupa ukuran alat CNC Precision 1.High 2.Efficient tur akurat TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT , Panyekel alat CAT , Panyekel alat DAT , Panyekel alat nt , HSK

Cina ngukur Pakakas suppliers

Pamakéan: Kanggo rupa ukuran alat CNC

Precision 1.High

2.Efficient tur akurat

3. Simkuring gaduh béda bahan, baja, plastik, jeung sajabana

TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT, Panyekel alat CAT, Panyekel alat DAT, Panyekel alat nt, HSK Panyekel alat seri, boring runtuyan sirah, ngetok collets, puseur hirup, bor chucks seri, sarta jadi on.


1.Material: calipers dijieunna tina stainless steel  

Calipers 2.Digital bisa ngukur OD, ID, hambalan na jero

3.Zero Nyetel iraha wae posisi '

Calipers 4.Digital nawiskeun dua sapotong batré

5. Caliper IP64, buktina cai  

6.Sales Jilid: 20000pcs / Bulan

Area 7.Sales: Rusia, Peru, AS, Kanada, Polandia, Jerman, Italia, India saterusna.