Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > puseur Live

puseur Live

Kategori produk tina puseur Live, kami pabrik husus ti Cina, puseur Live , Tinggi Precision Live Center suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Precision Live Center R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

puseur maot

puseur Live

Live puseur, patempatan alat mesin di machining. Buntut sareng shank taper, dipasang dina alat mesin spindle taper atanapi tailstock aci liang, jeung sirah na ngalawan congcot workpiece. Bisa dipaké pikeun nyanghareupan sésa rumit sarta teu ngameunangkeun liang sentral sahiji bagéan ngarojong. Luhur utamana diwangun ku tudung ramo, hiji alat clamping, cangkang, a pin dibereskeun, bearing a sarta aci core. Tudung ramo téh luhureun liang jero tina bahan liang puseur atawa pipa, dina tungtung séjénna tiasa luhureun tungtung mangrupakeun bagian buleud atanapi kerucut, tudung ramo ku alat clamping dibereskeun. Lamun bagian anu teu diwenangkeun atawa henteu bisa pencét liang sentral, pamakéan alat clamping mun clamp balik ka. Cangkang jeung aci bor inti kalayan pin liang, nyoplokkeun tina pin pin dibereskeun atanapi, pikeun ngahontal dua luhur. Top ogé bisa dipaké pikeun gawé ti pangeboran, casing na hinge liang.

bull nose 2

Tapping Collets System