Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > puseur Livepuseur Live

puseur Live

Kategori produk tina puseur Live, kami pabrik husus ti Cina, Beurat Kawajiban Live Center, Puseur Live Spindle-Tipe suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Precision Live Center R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

Cina puseur Live suppliers

Puseur Live Kawajiban beurat

1.material: pamakéan mandrel bearing stell GCr15

2. teu karasa: HRC58-60, rigidity tinggi na durability tinggi

3. precision≤5μ, speed tinggi 12000rpm

4. puseur Live adopts precision loyog sudut bearing kontak sarta integrasi jeung roller bearing, mastikeun precision concentric tinggi.

5. Sealing cingcin dina tungtung fron mangrupa lebu buktina na cai buktina, bisa nyingkahan coolant influene bearing nu, manjangkeun kahirupan puseur hirup.


bubuka produk


Beurat Kawajiban puseur Live, patempatan alat mesin di machining. Buntut sareng shank taper, dipasang dina alat mesin spindle taper atanapi tailstock aci liang, jeung sirah na ngalawan congcot workpiece. Bisa dipaké pikeun nyanghareupan sésa rumit sarta teu ngameunangkeun liang sentral sahiji bagéan ngarojong. Luhur utamana diwangun ku tudung ramo, hiji alat clamping, cangkang, a pin dibereskeun, bearing a sarta aci core. Tudung ramo téh luhureun liang jero tina bahan liang puseur atawa pipa, dina tungtung séjénna tiasa luhureun tungtung mangrupakeun bagian buleud atanapi kerucut, tudung ramo ku alat clamping dibereskeun. Lamun bagian anu teu diwenangkeun atawa henteu bisa pencét liang sentral, pamakéan alat clamping mun clamp balik ka. Cangkang jeung aci bor inti kalayan pin liang, nyoplokkeun tina pin pin dibereskeun atanapi, pikeun ngahontal dua luhur. Top ogé bisa dipaké pikeun gawé ti pangeboran, casing na hinge liang.