Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Bor Chucks SystemKeyless bor Chucks

Keyless bor Chucks

Kategori produk tina Keyless bor Chucks, kami pabrik husus ti Cina, Keyless bor Chucks, Baja bor Amrik suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Bor konci Amrik R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

Cina Keyless bor Chucks suppliers

Keyless bor Chucks


Keyless bor Amrik, Amrik disambungkeun kalayan alat nu, anu dipaké pikeun clamp cecekelan tipe asesoris alat. The bor na sambungan kalawan sambungan threaded sarta sambungan taper dina dua cara. Leungeun bor Amrik diatur nyekel on na tighten nu collet, utamana dipaké pikeun bor listrik.


Kami specializing dina produksi Keyless bor Amrik, urang tiasa ka sosok ka processing sample, sarta sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Pilari maju ka koperasi anjeun!

produk kaunggulan

1 precision tinggi liang kerucut.
2 cet electrophoretic cangkang, dina lingkungan kasar bisa éféktif nyegah karat dina.
3 penanganan husus tina cakar cakar, kalawan lalawanan abrasion alus.
4 akurasi nyaeta akurat, bisa dipercaya, awét.