Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Bor Chucks SystemKonci-tipe bor Chucks

Konci-tipe bor Chucks

Kategori produk tina Konci-tipe bor Chucks, kami pabrik husus ti Cina, Konci-Tipe bor Chucks, Precision bor Amrik suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Konci pita bor Amrik R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

Cina Konci-tipe bor Chucks suppliers

Konci-tipe bor Chucks

bubuka ringkes

Konci-tipe bor Chucks, Spanner bor Amrik kedah narik kabayang mun tighten, utamana dipaké pikeun industri alat mesin, kayaning bor bangku jeung bor listrik jeung bor spanner Amrik jadi ku cara kabayang mun tighten collet, sarta narik kabayang téh kalawan hiji panangan penyuluhan gear bevel, jadi dina prosés screwing, bisa maénkeun peran dina ngaronjatna input torsi, jadi Amrik klip clamping gaya teuing badag. Alatan éta rengkuh Amrik boga kaunggulan struktur basajan, patempatan anu gampang pikeun ngolah, hargana murah, kaunggulan kinerja dipercaya, jadi pamakéan na lega. Amrik rengkuh nurutkeun pamakéan maranéhanana bisa dibagi kana lampu, sedeng jeung beurat. Struktur beurat lampu jeung beurat tina komponén utama. Amrik lampu kawat indung nangtukeun pikeun stamping ngabentuk tina, beurat pikeun molding Tonjolan tiis, kakuatan tinggi. Lightweight bor spanner Amrik utamana dipaké pikeun alat rumah tangga, cocog pikeun kakuatan béda tina DC na AC bor listrik. Amrik sedeng jeung beurat utamana dipaké pikeun mesin woodworking, bor bangku, puseur machining, sarta alat-alat beban lianna nyaéta badag. Gears bevel nu dipaké pikeun input torsi mangrupakeun huntu waja, anu tiasa nanggung torsi leuwih gede.


spésifikasi

1. tugas lampu atanapi tugas beurat.

2. taper dipasang atawa thread dipasang.
3. rang tawaran ti 1mm-16mm
4. rpm Max.10.000 tanpa kasaimbangan salajengna
5. Precision jangkauan 0.02mm mun 0.03mm

6. Amrik bor misah atawa terpadu bor Amrik