Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > alat PanyekelISO Alat Holder

ISO Alat Holder

Kategori produk tina ISO Alat Holder, kami pabrik husus ti Cina, ISO Alat Holder, ISO Alat Panyekel Kategori suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Quality tinggi ISO Alat Holder R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

Cina ISO Alat Holder suppliers

Quality ISO Alat Panyekel tinggi, speed tinggi na machining precision tinggi .Mechanical spindle sarta motong parabot na Alat shank Holder séjén accessories.High Precision ISO, G6.3 saimbang atawa G2.5 Pikeun milih.

ISO Alat Panyekel pikeun spindle mékanis jeung alat motong sarta sambungan alat aksésori lianna. Mangrupakeun basajan, popular spindle shank baku sambungan, utamana ISO30 ISO40 ISO50 ... jsb .. Industri kapang, sarta mesin ukiran-speed tinggi, dipaké leuwih.

Bahan: Allyed hal hardened baja, hideung-rengse tur tepat grinned
Akurasi: 0.005mm
Taper tolearance: AT3
Teu karasa: 45-50HRC
Cooling: Masehi, Masehi + B, tipe B
Balancing kelas: G6.3 / 12000rpm, G2.5 / 25000rpm


TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT , Panyekel alat CAT , Panyekel alat DAT , Panyekel alat nt , HSK Panyekel alat seri, boring runtuyan sirah, ngetok collets, puseur hirup, bor chucks séri, jeung saterusna.

Produk Tembongkeun:



High Quality Iso30 Er32 Tool Holders3High Quality Iso30 Er32 Tool Holders