Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Bor Chucks SystemBor Chucks terpadu

Bor Chucks terpadu

Kategori produk tina Bor Chucks terpadu, kami pabrik husus ti Cina, Bor Chucks terpadu, Bor Chucks BT Integrated suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Bor Chucks BT APU Integrated R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • Alat Steel BT40-APU08 CNC Intergrated bor Chucks
    • Alat Steel BT40-APU08 CNC Intergrated bor Chucks
    • Alat Steel BT40-APU08 CNC Intergrated bor Chucks
    • Alat Steel BT40-APU08 CNC Intergrated bor Chucks
    • Alat Steel BT40-APU08 CNC Intergrated bor Chucks

    Alat Steel BT40-APU08 CNC Intergrated bor Chucks

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: buleud Plaxtic
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Alat Steel BT40-APU08 CNC Intergrated bor Chucks BT APU Integrated Keyless bor Amrik, Rentang aplikasi: klip diaméterna: 0.5-16mm bit .Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision BT Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa G2.5 Pikeun milih. BT Alat Panyekel pikeun spindle mékanis jeung...
    • C20-APU13 lempeng Integrated Keyless bor Chucks
    • C20-APU13 lempeng Integrated Keyless bor Chucks
    • C20-APU13 lempeng Integrated Keyless bor Chucks
    • C20-APU13 lempeng Integrated Keyless bor Chucks
    • C20-APU13 lempeng Integrated Keyless bor Chucks

    C20-APU13 lempeng Integrated Keyless bor Chucks

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: buleud Plaxtic
    • Kamampuhan suplai: 2000PCS/MONTH
    C20-APU16 lempeng Integrated Keyless bor Chucks spésifikasi: 1.Material: baja alat Chucks bor akurasi 2.High 3.Automatic konci bor Chucks kalawan shank lempeng 4. bor Chucks Jeung Taper-pas atawa Thread dipasang Pabrik TELI Alat kami utamana rancang runtuyan Panyekel alat, kaasup nu Er Collets, CNC hirup puseur,...
    • C20 Intergrated Keyless bor Chucks kalawan Morse Taper
    • C20 Intergrated Keyless bor Chucks kalawan Morse Taper
    • C20 Intergrated Keyless bor Chucks kalawan Morse Taper
    • C20 Intergrated Keyless bor Chucks kalawan Morse Taper
    • C20 Intergrated Keyless bor Chucks kalawan Morse Taper

    C20 Intergrated Keyless bor Chucks kalawan Morse Taper

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: buleud Plaxtic
    • Kamampuhan suplai: 2000PCS/MONTH
    C20 Intergrated Keyless bor Chucks kalawan Morse Taper spésifikasi: 1.Material: baja alat Chucks bor akurasi 2.High 3.Automatic konci bor Chucks kalawan shank lempeng 4. bor Chucks Jeung Taper-pas atawa Thread dipasang Pabrik TELI Alat kami utamana rancang runtuyan Panyekel alat, kaasup nu Er Collets, CNC hirup...
    • Quality tinggi CAT40-APU13 Integrated bor Chucks
    • Quality tinggi CAT40-APU13 Integrated bor Chucks
    • Quality tinggi CAT40-APU13 Integrated bor Chucks
    • Quality tinggi CAT40-APU13 Integrated bor Chucks

    Quality tinggi CAT40-APU13 Integrated bor Chucks

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Quality tinggi CAT40-APU13 Integrated bor Chucks Quality tinggi CAT40-APU13 Integrated bor Chucks, rentang Aplikasi: diaméterna klip: 0.5-16mm bit .Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision Alat CAT shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa G2.5 Pikeun milih. Kaunggulan na Kalemahan:...
    • Bor Chucks tinggi Precision BT-APU CNC Integrated
    • Bor Chucks tinggi Precision BT-APU CNC Integrated
    • Bor Chucks tinggi Precision BT-APU CNC Integrated
    • Bor Chucks tinggi Precision BT-APU CNC Integrated
    • Bor Chucks tinggi Precision BT-APU CNC Integrated

    Bor Chucks tinggi Precision BT-APU CNC Integrated

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Bor Chucks tinggi Precision BT-APU CNC Integrated BT APU timer nyepetkeun bor Amrik, Aplikasi rentang: klip diaméterna: 0.5-16mm bit .Mechanical spindle jeung parabot na accessories.High Precision BT Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa G2.5 Pikeun milih motong. BT Alat Panyekel pikeun spindle mékanis jeung...
    • Tinggi Precision BT-APU CNC Integrated bor-Chucks
    • Tinggi Precision BT-APU CNC Integrated bor-Chucks
    • Tinggi Precision BT-APU CNC Integrated bor-Chucks
    • Tinggi Precision BT-APU CNC Integrated bor-Chucks

    Tinggi Precision BT-APU CNC Integrated bor-Chucks

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Bor Chucks tinggi Precision BT-APU CNC Integrated BT APU timer nyepetkeun bor Amrik, Aplikasi rentang: klip diaméterna: 0.5-16mm bit .Mechanical spindle jeung parabot na accessories.High Precision BT Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa G2.5 Pikeun milih motong. BT Alat Panyekel pikeun spindle mékanis jeung...
    • DIN69871 40-APU13 Integrated Keyless bor Chucks
    • DIN69871 40-APU13 Integrated Keyless bor Chucks
    • DIN69871 40-APU13 Integrated Keyless bor Chucks
    • DIN69871 40-APU13 Integrated Keyless bor Chucks
    • DIN69871 40-APU13 Integrated Keyless bor Chucks

    DIN69871 40-APU13 Integrated Keyless bor Chucks

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    DIN69871 40-APU13 Intergrated Keyless bor Chucks DIN69871 40-APU13 Integrated Keyless bor Chucks, rentang Aplikasi: klip diaméterna: 0.5-16mm bit .Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision SK Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa G2.5 Pikeun milih. SK Alat Panyekel pikeun spindle...
    • Tinggi Quality NT40-APU13 Intergrated bor Chucks
    • Tinggi Quality NT40-APU13 Intergrated bor Chucks
    • Tinggi Quality NT40-APU13 Intergrated bor Chucks
    • Tinggi Quality NT40-APU13 Intergrated bor Chucks
    • Tinggi Quality NT40-APU13 Intergrated bor Chucks

    Tinggi Quality NT40-APU13 Intergrated bor Chucks

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Quality NT40-APU13 Intergrated bor Chucks Nt APU timer nyepetkeun bor Amrik ARBOR, Aplikasi rentang: klip diaméterna: 0.5-16mm bit .Mechanical spindle jeung parabot na accessories.High Precision nt Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa G2.5 Pikeun milih motong. Nt Alat Panyekel pikeun spindle mékanis...
    • Intergrated bor Chucks BT40-APU13-110
    • Intergrated bor Chucks BT40-APU13-110
    • Intergrated bor Chucks BT40-APU13-110
    • Intergrated bor Chucks BT40-APU13-110
    • Intergrated bor Chucks BT40-APU13-110

    Intergrated bor Chucks BT40-APU13-110

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: buleud Plaxtic
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    BT40-APU13-110 Integrated Keyless bor Chucks BT APU Integrated Keyless bor Amrik, Rentang aplikasi: klip diaméterna: 0.5-16mm bit .Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision BT Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa G2.5 Pikeun milih. BT Alat Panyekel pikeun spindle mékanis jeung alat...
    • BT40-APU13-110 Integrated Keyless bor Chucks
    • BT40-APU13-110 Integrated Keyless bor Chucks
    • BT40-APU13-110 Integrated Keyless bor Chucks

    BT40-APU13-110 Integrated Keyless bor Chucks

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: buleud Plaxtic
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    BT40-APU13-110 Integrated Keyless bor Chucks BT APU terpadu Chucks Keyless bor, rentang Aplikasi: diaméterna klip: 0.5-16mm bit .Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision BT Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa G2.5 Pikeun milih. BT Alat Panyekel pikeun spindle mékanis jeung alat...
    • Terpadu bor Chucks kalawan R8 Shanks
    • Terpadu bor Chucks kalawan R8 Shanks
    • Terpadu bor Chucks kalawan R8 Shanks

    Terpadu bor Chucks kalawan R8 Shanks

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: buleud Plaxtic
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Terpadu bor Chucks kalawan R8 Shanks Ulah aya sahiji muterna tina bor Amrik di berpungsi. Precision tinggi pikeun bor pencét CNC jeung ngagiling tungtung Operasi gampang jeung spanner a. 1.Material: baja alat Chucks bor akurasi 2.High 3.Automatic konci bor Chucks kalawan shank lempeng 4. bor Chucks Jeung Taper-pas...
    • Bor Chucks tinggi Precision NT40-APU CNC Integrated
    • Bor Chucks tinggi Precision NT40-APU CNC Integrated
    • Bor Chucks tinggi Precision NT40-APU CNC Integrated
    • Bor Chucks tinggi Precision NT40-APU CNC Integrated

    Bor Chucks tinggi Precision NT40-APU CNC Integrated

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Bor Chucks tinggi Precision NT40-APU CNC Integrated Nt Alat Panyekel pikeun spindle mékanis jeung alat motong sarta sambungan alat aksésori lianna. Mangrupakeun basajan, popular spindle shank baku sambungan, utamana NT30 NT40 NT50 ... jsb .. Industri kapang, sarta mesin ukiran-speed tinggi, dipaké leuwih. Nt APU timer...

Cina Bor Chucks terpadu suppliers


Urang Alat Tangkal pabrik utamana rancang runtuyan Panyekel alat, kaasup nu
Er Collets, CNC hirup puseur, ngetok collets, chucks bor konci terpadu kirang, sarta saterusna.


1.Material: baja alat
Chucks bor akurasi 2.High
3.Automatic konci bor Chucks kalawan shank lempeng
4. bor Chucks Jeung Taper-pas atawa Thread dipasang


Liang tina panggilingan Amrik sesela genep liang guna nyegah ngageser, sarta ngaronjatkeun kakuatan clamping.
Alat Dua-kawat sangkan nalika ngageser ka gesekan rolling lamun jarum
Pepelakan ti motong alat dilengkepan collet kudu manjangkeun panjangna clamping éféktif, dina urutan ulah non-sagemblengna gripping, hasilna collet ruksak atawa de-cutter hal ti lumangsung.