Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > alat PanyekelHSK Alat Panyekel DIN69893

HSK Alat Panyekel DIN69893

Kategori produk tina HSK Alat Panyekel DIN69893, kami pabrik husus ti Cina, Samping konci Tungtung Mill Arbors, HSK100A Tungtung Mill Arbors suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina HSK100A Mill Arbors R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • Quality tinggi HSK63A-ER40-80 Collets Chucks
    • Quality tinggi HSK63A-ER40-80 Collets Chucks
    • Quality tinggi HSK63A-ER40-80 Collets Chucks
    • Quality tinggi HSK63A-ER40-80 Collets Chucks
    • Quality tinggi HSK63A-ER40-80 Collets Chucks

    Quality tinggi HSK63A-ER40-80 Collets Chucks

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Quality tinggi HSK63A-ER40-80 Collets Chucks HSK Alat Panyekel pikeun spindle mékanis jeung alat motong sarta sambungan alat aksésori lianna. Mangrupakeun basajan, popular spindle shank baku sambungan, utamana HSK30 HSK40 HSK50 ... jsb .. Industri kapang, sarta mesin ukiran-speed tinggi, dipaké leuwih. 1, akurasi:...
    • Tinggi Precision HSK63A-KPU16A-150 bor Amrik Adapters
    • Tinggi Precision HSK63A-KPU16A-150 bor Amrik Adapters
    • Tinggi Precision HSK63A-KPU16A-150 bor Amrik Adapters
    • Tinggi Precision HSK63A-KPU16A-150 bor Amrik Adapters
    • Tinggi Precision HSK63A-KPU16A-150 bor Amrik Adapters

    Tinggi Precision HSK63A-KPU16A-150 bor Amrik Adapters

    • merek: TOOLTREE
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Tinggi Precision HSK63A-KPU16A-150 bor Amrik Adapters HSK Alat Panyekel pikeun spindle mékanis jeung alat motong sarta sambungan alat aksésori lianna. Mangrupakeun basajan, popular spindle shank baku sambungan, utamana HSK30 HSK40 HSK50 ... jsb .. Industri kapang, sarta mesin ukiran-speed tinggi, dipaké leuwih. 1, M...
    • Tinggi Quiality HSK63A-ER32B-100 Collets Chucks
    • Tinggi Quiality HSK63A-ER32B-100 Collets Chucks
    • Tinggi Quiality HSK63A-ER32B-100 Collets Chucks
    • Tinggi Quiality HSK63A-ER32B-100 Collets Chucks
    • Tinggi Quiality HSK63A-ER32B-100 Collets Chucks

    Tinggi Quiality HSK63A-ER32B-100 Collets Chucks

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Quiality HSK63A-ER32B-100 Collets Chucks Tinggi Precision HSK63A-ER32B-100 Collets Chucks COLLETS CHUCKS, DIN6499 collet clamping wadah alat ti sagala rupa ukuran, speed tinggi na precision tinggi machining.Mechanical spindle jeung parabot na accessories.High Precision HSK Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang...
    • HSK er COLLETS CHUCKS
    • HSK er COLLETS CHUCKS
    • HSK er COLLETS CHUCKS
    • HSK er COLLETS CHUCKS
    • HSK er COLLETS CHUCKS

    HSK er COLLETS CHUCKS

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    HSK er High Speed ​​Collets Amrik HSK Alat Panyekel pikeun spindle mékanis jeung alat motong sarta sambungan alat aksésori lianna. Mangrupakeun basajan, popular spindle shank baku sambungan, utamana HSK30 HSK40 HSK50 ... jsb .. Industri kapang, sarta mesin ukiran-speed tinggi, dipaké leuwih. 1, akurasi: 0.005mm 2, teu...
    • HSK FMB High Speed ​​Collets Amrik
    • HSK FMB High Speed ​​Collets Amrik
    • HSK FMB High Speed ​​Collets Amrik
    • HSK FMB High Speed ​​Collets Amrik
    • HSK FMB High Speed ​​Collets Amrik

    HSK FMB High Speed ​​Collets Amrik

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    HSK FMB High Speed ​​Collets Amrik DIN69893 3000rpm 20CrMnTi <0.005mm TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT, Panyekel alat CAT, Panyekel
    • HSK er High Speed ​​Collets Amrik
    • HSK er High Speed ​​Collets Amrik
    • HSK er High Speed ​​Collets Amrik
    • HSK er High Speed ​​Collets Amrik
    • HSK er High Speed ​​Collets Amrik

    HSK er High Speed ​​Collets Amrik

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    HSK er High Speed ​​Collets Amrik HSK Alat Panyekel pikeun spindle mékanis jeung alat motong sarta sambungan alat aksésori lianna. Mangrupakeun basajan, popular spindle shank baku sambungan, utamana HSK30 HSK40 HSK50 ... jsb .. Industri kapang, sarta mesin ukiran-speed tinggi, dipaké leuwih. 1, akurasi: 0.005mm 2, teu...
    • Tinggi Precision HSK63A-FMB27-60 raray Mill Arbors
    • Tinggi Precision HSK63A-FMB27-60 raray Mill Arbors
    • Tinggi Precision HSK63A-FMB27-60 raray Mill Arbors
    • Tinggi Precision HSK63A-FMB27-60 raray Mill Arbors

    Tinggi Precision HSK63A-FMB27-60 raray Mill Arbors

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Precision HSK63A-FMB27-60 raray Mill Arbors HSK FMB raray Mill Arbors, dipaké dina clamping tina cutter jeung alur drive radial, kayaning nu cutter raray panggilingan, anu cutter disc nangtung, anu tipe set ngagiling tungtung, speed tinggi na precision tinggi machining .Mechanical spindle sarta motong parabot...
    • Tinggi Precision HSK100A-FMB22-100 raray Mill Arbors
    • Tinggi Precision HSK100A-FMB22-100 raray Mill Arbors
    • Tinggi Precision HSK100A-FMB22-100 raray Mill Arbors
    • Tinggi Precision HSK100A-FMB22-100 raray Mill Arbors

    Tinggi Precision HSK100A-FMB22-100 raray Mill Arbors

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Precision HSK100A-FMB22-100 raray Mill Arbors HSK FMB raray Mill Arbors, dipaké dina clamping tina cutter jeung alur drive radial, kayaning nu cutter raray panggilingan, anu cutter disc nangtung, anu tipe set ngagiling tungtung, speed tinggi na precision tinggi machining .Mechanical spindle sarta motong parabot...
    • Quality tinggi HSK100A-MTA3-150 Panyekel Alat
    • Quality tinggi HSK100A-MTA3-150 Panyekel Alat
    • Quality tinggi HSK100A-MTA3-150 Panyekel Alat
    • Quality tinggi HSK100A-MTA3-150 Panyekel Alat
    • Quality tinggi HSK100A-MTA3-150 Panyekel Alat

    Quality tinggi HSK100A-MTA3-150 Panyekel Alat

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Quality tinggi HSK100A-MTA3-150 Panyekel Alat MTA Morse Taper adaptor Jeung Shank HSK, cocog pikeun clamping tipe DIN228-1A kalayan datar buntut wadah alat Morse. speed tinggi na precision tinggi machining.Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision HSK Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang...
    • Panyekel Precision HSK40E-ER16-60 Collets tinggi
    • Panyekel Precision HSK40E-ER16-60 Collets tinggi
    • Panyekel Precision HSK40E-ER16-60 Collets tinggi
    • Panyekel Precision HSK40E-ER16-60 Collets tinggi

    Panyekel Precision HSK40E-ER16-60 Collets tinggi

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Panyekel Precision HSK40E-ER16-60 Collets tinggi Tinggi Precision HSK40E-ER16-60 COLLETS CHUCKS, wadah DIN6499 collet alat clamping ti sagala rupa ukuran, speed tinggi na precision tinggi machining.Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision HSK Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa...
    • Tinggi Precision HSK40E-ER16-60 Collets -Holders
    • Tinggi Precision HSK40E-ER16-60 Collets -Holders
    • Tinggi Precision HSK40E-ER16-60 Collets -Holders
    • Tinggi Precision HSK40E-ER16-60 Collets -Holders

    Tinggi Precision HSK40E-ER16-60 Collets -Holders

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Panyekel Precision HSK40E-ER16-60 Collets tinggi Tinggi Precision HSK40E-ER16-60 COLLETS CHUCKS, wadah DIN6499 collet alat clamping ti sagala rupa ukuran, speed tinggi na precision tinggi machining.Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision HSK Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa...
    • Panyekel Precision HSK100A-HCK3-125 Alat alus
    • Panyekel Precision HSK100A-HCK3-125 Alat alus
    • Panyekel Precision HSK100A-HCK3-125 Alat alus
    • Panyekel Precision HSK100A-HCK3-125 Alat alus

    Panyekel Precision HSK100A-HCK3-125 Alat alus

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Panyekel Precision HSK100A-HCK3-125 Alat alus Tinggi Precision HSK100A-HCK3-125 COLLETS CHUCKS, wadah DIN6499 collet alat clamping ti sagala rupa ukuran, speed tinggi na precision tinggi machining.Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision HSK Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa...
    • Alus Quality HSK100A-ER25-100 Collets Chucks
    • Alus Quality HSK100A-ER25-100 Collets Chucks
    • Alus Quality HSK100A-ER25-100 Collets Chucks
    • Alus Quality HSK100A-ER25-100 Collets Chucks

    Alus Quality HSK100A-ER25-100 Collets Chucks

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Alus Quality HSK100A-ER25-100 Collets Chucks Tinggi Precision HSK100A-ER25-100 COLLETS CHUCKS, wadah DIN6499 collet alat clamping ti sagala rupa ukuran, speed tinggi na precision tinggi machining.Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision HSK Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa G2.5...
    • Quality tinggi HSK100A-ER40-160 Collets Chucks
    • Quality tinggi HSK100A-ER40-160 Collets Chucks
    • Quality tinggi HSK100A-ER40-160 Collets Chucks
    • Quality tinggi HSK100A-ER40-160 Collets Chucks

    Quality tinggi HSK100A-ER40-160 Collets Chucks

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi qualityHSK100A-ER40-160 Collets Chucks Tinggi PrecisionHSK100A-ER40-160 COLLETS CHUCKS, wadah DIN6499 collet alat clamping ti sagala rupa ukuran, speed tinggi na precision tinggi machining.Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision HSK Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa G2.5...
    • Tinggi Precision HSK100A-FMB40-150 raray Mill Arbors
    • Tinggi Precision HSK100A-FMB40-150 raray Mill Arbors
    • Tinggi Precision HSK100A-FMB40-150 raray Mill Arbors
    • Tinggi Precision HSK100A-FMB40-150 raray Mill Arbors

    Tinggi Precision HSK100A-FMB40-150 raray Mill Arbors

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi PrecisionHSK100A-FMB40-150 raray Mill Arbors HSK FMB raray Mill Arbors, dipaké dina clamping tina cutter jeung alur drive radial, kayaning nu cutter raray panggilingan, anu cutter disc nangtung, anu tipe set ngagiling tungtung, speed tinggi na precision tinggi machining .Mechanical spindle sarta motong parabot...
    • Quality tinggi HSK100A-FMB22-250 raray Mill Arbors
    • Quality tinggi HSK100A-FMB22-250 raray Mill Arbors
    • Quality tinggi HSK100A-FMB22-250 raray Mill Arbors
    • Quality tinggi HSK100A-FMB22-250 raray Mill Arbors

    Quality tinggi HSK100A-FMB22-250 raray Mill Arbors

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Precision HSK100A-FMB22-250 raray Mill Arbors HSK100A-FMB22-250 raray Mill Arbors, dipaké dina clamping tina cutter jeung alur drive radial, kayaning nu cutter raray panggilingan, anu cutter disc nangtung, anu tipe set ngagiling tungtung, speed tinggi na precision tinggi machining .Mechanical spindle na parabot...
    • Quality tinggi HSK100A-FMB22-250 raray Mill -Arbors
    • Quality tinggi HSK100A-FMB22-250 raray Mill -Arbors
    • Quality tinggi HSK100A-FMB22-250 raray Mill -Arbors
    • Quality tinggi HSK100A-FMB22-250 raray Mill -Arbors

    Quality tinggi HSK100A-FMB22-250 raray Mill -Arbors

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Precision HSK100A-FMB22-250 raray Mill Arbors HSK100A-FMB22-250 raray Mill Arbors, dipaké dina clamping tina cutter jeung alur drive radial, kayaning nu cutter raray panggilingan, anu cutter disc nangtung, anu tipe set ngagiling tungtung, speed tinggi na precision tinggi machining .Mechanical spindle na parabot...
    • kualitas luhur HSK63F-ER25-100 Collets Chucks
    • kualitas luhur HSK63F-ER25-100 Collets Chucks
    • kualitas luhur HSK63F-ER25-100 Collets Chucks
    • kualitas luhur HSK63F-ER25-100 Collets Chucks
    • kualitas luhur HSK63F-ER25-100 Collets Chucks

    kualitas luhur HSK63F-ER25-100 Collets Chucks

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    kualitas luhur HSK63F-ER25-100 Collets Chucks Tinggi Precision HSK63F-ER25-100 COLLETS CHUCKS, wadah DIN6499 collet alat clamping ti sagala rupa ukuran, speed tinggi na precision tinggi machining.Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision HSK Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa G2.5...
    • Quality tinggi HSK63A-MTA3-140 Panyekel Alat
    • Quality tinggi HSK63A-MTA3-140 Panyekel Alat
    • Quality tinggi HSK63A-MTA3-140 Panyekel Alat
    • Quality tinggi HSK63A-MTA3-140 Panyekel Alat

    Quality tinggi HSK63A-MTA3-140 Panyekel Alat

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Quality tinggi HSK63A-MTA3-140 Panyekel Alat MTA Morse Taper adaptor Jeung Shank HSK, cocog pikeun clamping tipe DIN228-1A kalayan datar buntut wadah alat Morse. speed tinggi na precision tinggi machining.Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision HSK Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang...
    • Tinggi Precision HSK100A-FMB22-250 raray Mill Arbors
    • Tinggi Precision HSK100A-FMB22-250 raray Mill Arbors
    • Tinggi Precision HSK100A-FMB22-250 raray Mill Arbors
    • Tinggi Precision HSK100A-FMB22-250 raray Mill Arbors
    • Tinggi Precision HSK100A-FMB22-250 raray Mill Arbors

    Tinggi Precision HSK100A-FMB22-250 raray Mill Arbors

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Precision HSK100A-FMB22-250 raray Mill Arbors HSK FMB raray Mill Arbors, dipaké dina clamping tina cutter jeung alur drive radial, kayaning nu cutter raray panggilingan, anu cutter disc nangtung, anu tipe set ngagiling tungtung, speed tinggi na precision tinggi machining .Mechanical spindle sarta motong parabot...

Cina HSK Alat Panyekel DIN69893 suppliers

1, Panyekel alat HSK anu disegel ku pilem palastik tetep akurasi aslina anu boga tujuan di garansi achieving

sarat konsumén '.

2, produk Single dikemas ku kotak palastik nu nyieun aman.

3, produk PCplus anu dipak ku kotak karbon pikeun mastikeun angkutan jangkauan

HSK Alat Panyekel dijieun tina baja alloy kalawan kakuatan core alus sarta hirup maké panjang.

Taper shank ieu hal hardened ka 58-62 HRC

Taper taneuh pikeun AT3 atanapi standar akurasi hadé pikeun kontak maksimum kalawan spindle

Kabéh permukaan kritis Collet Amrik anu precision taneuh

Dinamis saimbang mun 15,000RPM di G6.3 ku Haimer balancing mesin pisan lokasi pikeun kasaimbangan konsisten, G2.5 / 25000 rpm bisa disadiakeun ogé.