Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > bar extension

bar extension

Kategori produk tina bar extension, kami pabrik husus ti Cina, bar extension, Er Collets penyuluh Bar suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Dampak penyuluh Bar R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • Tinggi Quality penyuluh Adapters CK6-60
    • Tinggi Quality penyuluh Adapters CK6-60
    • Tinggi Quality penyuluh Adapters CK6-60
    • Tinggi Quality penyuluh Adapters CK6-60
    • Tinggi Quality penyuluh Adapters CK6-60

    Tinggi Quality penyuluh Adapters CK6-60

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Quality penyuluh Adapters CK6-60 Pra-saimbang nut. Sakabéh cabang ngaliwatan liang, kondusif pikeun cai jeung anti seismik. Numutkeun pangabutuh customer, kasaimbangan precision tiasa nepi ka G6.3 / 15000rpm atanapi G2.5 / 30000rpm TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT,...
    • Tinggi CK5-60 Quality penyuluh adaptor
    • Tinggi CK5-60 Quality penyuluh adaptor
    • Tinggi CK5-60 Quality penyuluh adaptor
    • Tinggi CK5-60 Quality penyuluh adaptor
    • Tinggi CK5-60 Quality penyuluh adaptor

    Tinggi CK5-60 Quality penyuluh adaptor

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi CK5-60 Quality penyuluh adaptor TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT, Panyekel alat CAT, Panyekel alat DAT, Panyekel alat nt, HSK Panyekel alat
    • C40-ER32-100L C-er penyuluh Bar
    • C40-ER32-100L C-er penyuluh Bar
    • C40-ER32-100L C-er penyuluh Bar
    • C40-ER32-100L C-er penyuluh Bar
    • C40-ER32-100L C-er penyuluh Bar

    C40-ER32-100L C-er penyuluh Bar

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    C40-ER32-100L C-er penyuluh Bar Er Collets penyuluh Bar, mesin graving husus shank cutter lempeng, diameter shank dibagi kana (10/16/20/25/32/40 mm), Amrik nu geus dilengkepan Amrik er husus pikeun mesin ukiran, clamping rentang bisa dipilih nurutkeun ka kabutuhan sorangan mésér. Bahan: 40Cr Akurasi: 0.01mm Ngarojong...
    • C-er C32-ER25-100 penyuluh Bar
    • C-er C32-ER25-100 penyuluh Bar
    • C-er C32-ER25-100 penyuluh Bar
    • C-er C32-ER25-100 penyuluh Bar
    • C-er C32-ER25-100 penyuluh Bar

    C-er C32-ER25-100 penyuluh Bar

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    C-er C32-ER25-100 penyuluh Bar Er Collets penyuluh Bar, mesin graving husus shank cutter lempeng, diameter shank dibagi kana (10/16/20/25/32/40 mm), Amrik nu geus dilengkepan Amrik er husus pikeun mesin ukiran, clamping rentang bisa dipilih nurutkeun ka kabutuhan sorangan mésér. Bahan: 40Cr Akurasi: 0.01mm Ngarojong...
    • Quality tinggi C / bar er C25-ER32-100L penyuluh
    • Quality tinggi C / bar er C25-ER32-100L penyuluh
    • Quality tinggi C / bar er C25-ER32-100L penyuluh
    • Quality tinggi C / bar er C25-ER32-100L penyuluh
    • Quality tinggi C / bar er C25-ER32-100L penyuluh

    Quality tinggi C / bar er C25-ER32-100L penyuluh

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Quality tinggi C / bar er C25-ER32-100L penyuluh Er Collets penyuluh Bar, mesin graving husus shank cutter lempeng, diameter shank dibagi kana (10/16/20/25/32/40 mm), Amrik nu geus dilengkepan Amrik er husus pikeun mesin ukiran, clamping rentang bisa dipilih nurutkeun ka kabutuhan sorangan mésér. Bahan: 40Cr Akurasi:...
    • Quality tinggi bar penyuluh C25-ER20A-150L
    • Quality tinggi bar penyuluh C25-ER20A-150L
    • Quality tinggi bar penyuluh C25-ER20A-150L
    • Quality tinggi bar penyuluh C25-ER20A-150L
    • Quality tinggi bar penyuluh C25-ER20A-150L

    Quality tinggi bar penyuluh C25-ER20A-150L

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Quality tinggi bar penyuluh C25-ER20A-150L Er Collets penyuluh Bar, mesin graving husus shank cutter lempeng, diameter shank dibagi kana (10/16/20/25/32/40 mm), Amrik nu geus dilengkepan Amrik er husus pikeun mesin ukiran, clamping rentang bisa dipilih nurutkeun ka kabutuhan sorangan mésér. Bahan: 40Cr Akurasi: 0.01mm...
    • C / er bar C16-ER11A-150L penyuluh
    • C / er bar C16-ER11A-150L penyuluh
    • C / er bar C16-ER11A-150L penyuluh
    • C / er bar C16-ER11A-150L penyuluh
    • C / er bar C16-ER11A-150L penyuluh

    C / er bar C16-ER11A-150L penyuluh

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    C / er bar C16-ER11A-150L penyuluh Er Collets penyuluh Bar, mesin graving husus shank cutter lempeng, diameter shank dibagi kana (10/16/20/25/32/40 mm), Amrik nu geus dilengkepan Amrik er husus pikeun mesin ukiran, clamping rentang bisa dipilih nurutkeun ka kabutuhan sorangan mésér. Bahan: 40Cr Akurasi: 0.01mm...
    • Bor Chucks C-er C12-ER11M-150 Long Mini
    • Bor Chucks C-er C12-ER11M-150 Long Mini
    • Bor Chucks C-er C12-ER11M-150 Long Mini
    • Bor Chucks C-er C12-ER11M-150 Long Mini
    • Bor Chucks C-er C12-ER11M-150 Long Mini

    Bor Chucks C-er C12-ER11M-150 Long Mini

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Bor Chucks C-er C12-ER11M-150 Long Mini Er Collets penyuluh Bar, mesin graving husus shank cutter lempeng, diameter shank dibagi kana (10/16/20/25/32/40 mm), Amrik nu geus dilengkepan Amrik er husus pikeun mesin ukiran, clamping rentang bisa dipilih nurutkeun ka kabutuhan sorangan mésér. Bahan: 40Cr Akurasi: 0.01mm...
    • C / er C12-ER16A-100L Long Mini bor Chucks
    • C / er C12-ER16A-100L Long Mini bor Chucks
    • C / er C12-ER16A-100L Long Mini bor Chucks
    • C / er C12-ER16A-100L Long Mini bor Chucks
    • C / er C12-ER16A-100L Long Mini bor Chucks

    C / er C12-ER16A-100L Long Mini bor Chucks

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    C / er C12-ER16A-100L Long Mini bor Chucks Er Collets penyuluh Bar, mesin graving husus shank cutter lempeng, diameter shank dibagi kana (10/16/20/25/32/40 mm), Amrik nu geus dilengkepan Amrik er husus pikeun mesin ukiran, clamping rentang bisa dipilih nurutkeun ka kabutuhan sorangan mésér. Bahan: 40Cr Akurasi: 0.01mm...
    • Bar tinggi Quality C12-ER11M-100L penyuluh
    • Bar tinggi Quality C12-ER11M-100L penyuluh
    • Bar tinggi Quality C12-ER11M-100L penyuluh
    • Bar tinggi Quality C12-ER11M-100L penyuluh
    • Bar tinggi Quality C12-ER11M-100L penyuluh

    Bar tinggi Quality C12-ER11M-100L penyuluh

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Bar tinggi Quality C12-ER11M-100L penyuluh Er Collets penyuluh Bar, mesin graving husus shank cutter lempeng, diameter shank dibagi kana (10/16/20/25/32/40 mm), Amrik nu geus dilengkepan Amrik er husus pikeun mesin ukiran, clamping rentang bisa dipilih nurutkeun ka kabutuhan sorangan mésér. Bahan: 40Cr Akurasi: 0.01mm...
    • Quality tinggi bar C12-ER8-100 penyuluh
    • Quality tinggi bar C12-ER8-100 penyuluh
    • Quality tinggi bar C12-ER8-100 penyuluh
    • Quality tinggi bar C12-ER8-100 penyuluh
    • Quality tinggi bar C12-ER8-100 penyuluh

    Quality tinggi bar C12-ER8-100 penyuluh

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Quality tinggi bar C12-ER8-100 penyuluh Er Collets penyuluh Bar, mesin graving husus shank cutter lempeng, diameter shank dibagi kana (10/16/20/25/32/40 mm), Amrik nu geus dilengkepan Amrik er husus pikeun mesin ukiran, clamping rentang bisa dipilih nurutkeun ka kabutuhan sorangan mésér. Bahan: 40Cr Akurasi: 0.01mm...
    • Bar tinggi Quality C10-ER11A-150L penyuluh
    • Bar tinggi Quality C10-ER11A-150L penyuluh
    • Bar tinggi Quality C10-ER11A-150L penyuluh
    • Bar tinggi Quality C10-ER11A-150L penyuluh
    • Bar tinggi Quality C10-ER11A-150L penyuluh

    Bar tinggi Quality C10-ER11A-150L penyuluh

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Bar tinggi Quality C10-ER11A-150L penyuluh Er Collets penyuluh Bar, mesin graving husus shank cutter lempeng, diameter shank dibagi kana (10/16/20/25/32/40 mm), Amrik nu geus dilengkepan Amrik er husus pikeun mesin ukiran, clamping rentang bisa dipilih nurutkeun ka kabutuhan sorangan mésér. Bahan: 40Cr Akurasi: 0.01mm...
    • Pungkur narik bar penyuluh Atur jeung Collets SDC
    • Pungkur narik bar penyuluh Atur jeung Collets SDC
    • Pungkur narik bar penyuluh Atur jeung Collets SDC
    • Pungkur narik bar penyuluh Atur jeung Collets SDC

    Pungkur narik bar penyuluh Atur jeung Collets SDC

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Pungkur narik bar penyuluh Atur jeung Collets SDC Mesin Graving shank lempeng husus cutter, diameter shank dibagi kana (10/16/20/25/32/40 mm), Amrik nu geus dilengkepan Amrik er husus pikeun mesin ukiran, clamping rentang bisa dipilih nurutkeun beuli kaperluan sorangan . TeLi kami utamana di jinis collets, rupa...
    • Anyar Produk Rear bar narik penyuluh
    • Anyar Produk Rear bar narik penyuluh
    • Anyar Produk Rear bar narik penyuluh
    • Anyar Produk Rear bar narik penyuluh

    Anyar Produk Rear bar narik penyuluh

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Anyar Produk Rear bar narik penyuluh Mesin Graving shank lempeng husus cutter, diameter shank dibagi kana (10/16/20/25/32/40 mm), Amrik nu geus dilengkepan Amrik er husus pikeun mesin ukiran, clamping rentang bisa dipilih nurutkeun beuli kaperluan sorangan . TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat,...
    • Anyar warna Produk Silver Rear Tarik bar penyuluh
    • Anyar warna Produk Silver Rear Tarik bar penyuluh
    • Anyar warna Produk Silver Rear Tarik bar penyuluh
    • Anyar warna Produk Silver Rear Tarik bar penyuluh

    Anyar warna Produk Silver Rear Tarik bar penyuluh

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Anyar Produk Rear bar narik penyuluh Mesin Graving shank lempeng husus cutter, diameter shank dibagi kana (10/16/20/25/32/40 mm), Amrik nu geus dilengkepan Amrik er husus pikeun mesin ukiran, clamping rentang bisa dipilih nurutkeun beuli kaperluan sorangan . TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat,...
    • Quality tinggi C12-ER11A-100 penyuluh Bar
    • Quality tinggi C12-ER11A-100 penyuluh Bar
    • Quality tinggi C12-ER11A-100 penyuluh Bar
    • Quality tinggi C12-ER11A-100 penyuluh Bar

    Quality tinggi C12-ER11A-100 penyuluh Bar

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Quality tinggi C16-ER11A / M-100 er Collets penyuluh Bar Er Collets penyuluh Bar, mesin graving husus shank cutter lempeng, diameter shank dibagi kana (10/16/20/25/32/40 mm), Amrik nu geus dilengkepan Amrik er husus pikeun mesin ukiran, clamping rentang bisa dipilih nurutkeun ka kabutuhan sorangan mésér. Bahan: 40Cr...
    • Quality tinggi C16-ER11A / M-100 er Collets penyuluh Bar
    • Quality tinggi C16-ER11A / M-100 er Collets penyuluh Bar
    • Quality tinggi C16-ER11A / M-100 er Collets penyuluh Bar
    • Quality tinggi C16-ER11A / M-100 er Collets penyuluh Bar
    • Quality tinggi C16-ER11A / M-100 er Collets penyuluh Bar

    Quality tinggi C16-ER11A / M-100 er Collets penyuluh Bar

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Quality tinggi C16-ER11A / M-100 er Collets penyuluh Bar Er Collets penyuluh Bar, mesin graving husus shank cutter lempeng, diameter shank dibagi kana (10/16/20/25/32/40 mm), Amrik nu geus dilengkepan Amrik er husus pikeun mesin ukiran, clamping rentang bisa dipilih nurutkeun ka kabutuhan sorangan mésér. Bahan: 40Cr...

Cina bar extension suppliers

bar extension

mesin graving shank lempeng husus cutter, diameter shank dibagi kana (10/16/20/25/32/40 mm), Amrik nu geus dilengkepan Amrik er husus pikeun mesin ukiran, clamping rentang bisa dipilih nurutkeun beuli kaperluan sorangan .


Bahan: 40Cr

Akurasi: 0.01mm

Ngarojong produksi non-standar

Extension bar

SISHUI TELI alat CO., LTD.

SISHUI TELI alat manufaktur CO., LTD locates di SISHUI Ékonomi ngembang Parabot. Produk urang bisa dibagi jadi 3 jenis: kahiji nyaeta rupa Tooling System keur CNC Mesin Pakakas, kaasup precision Alat Panyekel, Spring Collets, kasar atawa Precision Huluna boring tur ngetok Collets; Kadua nyaéta standar asesoris alat mesin lianna, kayaning sagala rupa puseur Live, bor Chucks, jsb .;

Katilu nyaeta bagian mesin husus dina parabot mesin CNC salaku sampel klien 'atawa gambar.