Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > kacanganer kacangan

er kacangan

Kategori produk tina er kacangan, kami pabrik husus ti Cina, Collet er Nut, er kacangan suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina ER32 Clamping Nut R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • precision tinggi er Clamping kacangan A Tipe
    • precision tinggi er Clamping kacangan A Tipe
    • precision tinggi er Clamping kacangan A Tipe
    • precision tinggi er Clamping kacangan A Tipe
    • precision tinggi er Clamping kacangan A Tipe

    precision tinggi er Clamping kacangan A Tipe

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    precision tinggi er Clamping kacangan A Tipe ER16A Nut pikeun Collet Amrik, Pamilihan spring baja kualitas luhur, ngabogaan luhur kalenturan sarta layanan life.The clamping gaya, clamping rentang, precision tinggi, dipaké pikeun boring, panggilingan, pangeboran, ngetok, grinding jeung ngolah ukiran. Er collet sadaya...
    • precision ER16 tinggi nut kasaimbangan dinamis
    • precision ER16 tinggi nut kasaimbangan dinamis
    • precision ER16 tinggi nut kasaimbangan dinamis
    • precision ER16 tinggi nut kasaimbangan dinamis
    • precision ER16 tinggi nut kasaimbangan dinamis

    precision ER16 tinggi nut kasaimbangan dinamis

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    DIN6499E panggilingan Amrik runtuyan ER32 kacangan ER16A Nut pikeun Collet Amrik, Pamilihan spring baja kualitas luhur, ngabogaan luhur kalenturan sarta layanan life.The clamping gaya, clamping rentang, precision tinggi, dipaké pikeun boring, panggilingan, pangeboran, ngetok, grinding jeung ngolah ukiran. Er collet...
    • DIN6499E panggilingan Amrik runtuyan ER32 kacangan
    • DIN6499E panggilingan Amrik runtuyan ER32 kacangan
    • DIN6499E panggilingan Amrik runtuyan ER32 kacangan
    • DIN6499E panggilingan Amrik runtuyan ER32 kacangan
    • DIN6499E panggilingan Amrik runtuyan ER32 kacangan

    DIN6499E panggilingan Amrik runtuyan ER32 kacangan

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    DIN6499E panggilingan Amrik runtuyan ER32 kacangan ER16A Nut pikeun Collet Amrik, Pamilihan spring baja kualitas luhur, ngabogaan luhur kalenturan sarta layanan life.The clamping gaya, clamping rentang, precision tinggi, dipaké pikeun boring, panggilingan, pangeboran, ngetok, grinding jeung ngolah ukiran. Er collet...
    • DIN6499 panggilingan Amrik runtuyan ER32 kacangan
    • DIN6499 panggilingan Amrik runtuyan ER32 kacangan
    • DIN6499 panggilingan Amrik runtuyan ER32 kacangan
    • DIN6499 panggilingan Amrik runtuyan ER32 kacangan
    • DIN6499 panggilingan Amrik runtuyan ER32 kacangan

    DIN6499 panggilingan Amrik runtuyan ER32 kacangan

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Kantong palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    DIN6499 panggilingan Amrik runtuyan ER32 kacangan 1. DIN6499 -D / E 2. er kacangan kalawan 40Cr 3. er kacangan Precision handap 0.005mm 4. er kacangan karasa HRC40 5. High durability er kacangan 6. Pikeun collet Amrik na wadah
    • DIN6499 panggilingan Amrik runtuyan er kacangan
    • DIN6499 panggilingan Amrik runtuyan er kacangan
    • DIN6499 panggilingan Amrik runtuyan er kacangan
    • DIN6499 panggilingan Amrik runtuyan er kacangan
    • DIN6499 panggilingan Amrik runtuyan er kacangan

    DIN6499 panggilingan Amrik runtuyan er kacangan

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Kantong palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    ER32 Clamping Collet er Nut 1. DIN6499 -D / E 2. er kacangan kalawan 40Cr 3. er kacangan Precision handap 0.005mm 4. er kacangan karasa HRC40 5. High durability er kacangan 6. Pikeun collet Amrik na wadah alat Urang TELI Alat pabrik utamana rancang runtuyan Panyekel
    • Tinggi Quality Sliver Warna oz 25 kacangan
    • Tinggi Quality Sliver Warna oz 25 kacangan
    • Tinggi Quality Sliver Warna oz 25 kacangan
    • Tinggi Quality Sliver Warna oz 25 kacangan
    • Tinggi Quality Sliver Warna oz 25 kacangan

    Tinggi Quality Sliver Warna oz 25 kacangan

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Tinggi Quality Sliver Warna oz 25 kacangan Tinggi Quality Sliver Warna oz 25 mété, Pamilihan spring baja kualitas luhur, ngabogaan luhur kalenturan sarta layanan life.The clamping gaya, clamping rentang, precision tinggi, dipaké pikeun boring, panggilingan, pangeboran, ngetok, grinding jeung ngolah ukiran. TeLi kami...
    • Quality tinggi er 25UM kacangan Silver Warna
    • Quality tinggi er 25UM kacangan Silver Warna
    • Quality tinggi er 25UM kacangan Silver Warna
    • Quality tinggi er 25UM kacangan Silver Warna

    Quality tinggi er 25UM kacangan Silver Warna

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Quality tinggi er 25UM kacangan Silver Warna produk kaunggulan 1.ER 16A mété, antirust 2.ER 16A mété, ngaronjatkeun karasa na daya tahan beungeut 3.ER 16A mété, cleaness hadé, akurasi stabil 4.ER 16A mété, permukaan langkung mulus, ngarasa nyaman, penampilan nice 5. er 16A kacangan, perlakuan Cryogenic jeung ngolah...
    • Quality tinggi er 32 um kacangan Hideung Warna
    • Quality tinggi er 32 um kacangan Hideung Warna
    • Quality tinggi er 32 um kacangan Hideung Warna
    • Quality tinggi er 32 um kacangan Hideung Warna

    Quality tinggi er 32 um kacangan Hideung Warna

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Quality tinggi er 25 um kacangan Tinggi Quality er 25 um mété, Pamilihan spring baja kualitas luhur, ngabogaan luhur kalenturan sarta layanan life.The clamping gaya, clamping rentang, precision tinggi, dipaké pikeun boring, panggilingan, pangeboran, ngetok, grinding jeung ngolah ukiran. Er collet sadaya ngaliwatan...
    • Quality tinggi er 16A kacangan
    • Quality tinggi er 16A kacangan
    • Quality tinggi er 16A kacangan

    Quality tinggi er 16A kacangan

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Quality tinggi er 16A kacangan ER16A Nut pikeun Collet Amrik, Pamilihan spring baja kualitas luhur, ngabogaan luhur kalenturan sarta layanan life.The clamping gaya, clamping rentang, precision tinggi, dipaké pikeun boring, panggilingan, pangeboran, ngetok, grinding jeung ngolah ukiran. Er collet sadaya ngaliwatan...
    • CNC ukiran sarta motong Mesin er Collets Nut
    • CNC ukiran sarta motong Mesin er Collets Nut
    • CNC ukiran sarta motong Mesin er Collets Nut
    • CNC ukiran sarta motong Mesin er Collets Nut
    • CNC ukiran sarta motong Mesin er Collets Nut

    CNC ukiran sarta motong Mesin er Collets Nut

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    CNC ukiran sarta motong Mesin er Collets Nut ER16A Nut pikeun Collet Amrik, Pamilihan spring baja kualitas luhur, ngabogaan luhur kalenturan sarta layanan life.The clamping gaya, clamping rentang, precision tinggi, dipaké pikeun boring, panggilingan, pangeboran, ngetok, grinding jeung ngolah ukiran. Er collet sadaya...
    • ER32 Clamping Collet er Nut
    • ER32 Clamping Collet er Nut
    • ER32 Clamping Collet er Nut

    ER32 Clamping Collet er Nut

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Kantong palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    ER32 Clamping Collet er Nut 1. DIN6499 -D / E 2. er kacangan kalawan 40Cr 3. er kacangan Precision handap 0.005mm 4. er kacangan karasa HRC40 5. High durability er kacangan 6. Pikeun collet Amrik na wadah alat Urang TELI Alat pabrik utamana rancang runtuyan Panyekel

Cina er kacangan suppliers

Tipe clamping nut er collet ER8 ER11 ER16 ER20 ER25 ER32 A / M / um

1. DIN6499 -D / E nut er
2. 20CrMnTi
3. Precision handap 0.005mm
Nut 4. HRC56-58 er
5. durability High

6. Pikeun collet Amrik na wadah alat

SISHUI TELI alat CO., LTD.

. SISHUI TELI alat manufaktur CO, LTD locates di SISHUI Ékonomi ngembang produk Zone.Our bisa dibagi jadi 3 jenis: kahiji nyaeta rupa Tooling System keur MachineTools CNC, kaasup precision Alat Panyekel, Spring Collets, kasar atawa Precision Huluna boring jeung sadap Collets ; Nu kadua nyaéta standar asesoris alat mesin lianna, kayaning sagala rupa puseur Live, bor Chucks, jsb .;

Katilu nyaeta bagian mesin husus dina parabot mesin CNC salaku sampel atawa gambar clientss '.