Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Collets springCollets er

Collets er

Kategori produk tina Collets er, kami pabrik husus ti Cina, ER32 Chucks Collets, Er Spring Collets suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina ER32 Chucks Spring Collets R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • Precision ER32 panggilingan Collet Chucks er spring Collet
    • Precision ER32 panggilingan Collet Chucks er spring Collet
    • Precision ER32 panggilingan Collet Chucks er spring Collet
    • Precision ER32 panggilingan Collet Chucks er spring Collet
    • Precision ER32 panggilingan Collet Chucks er spring Collet

    Precision ER32 panggilingan Collet Chucks er spring Collet

    • Harga hijian: USD 10 - 12.5 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000pcs/Month
    baja clamps collets er kalawan DIN6499B baku 1.Milling Collet bahan 65Mn, prosés perlakuan panas, ngaronjat frekuensi tinggi sepuh treatment, perlakuan cryogenic -180 gelar, ningkat kahirupan jeung kuatna er Collets, Téhnologi 2. er Collets Processing, CNC full-garis coét liang internal, dibandingkeun
    • Precision ER32 panggilingan Collet Chucks er Collet
    • Precision ER32 panggilingan Collet Chucks er Collet
    • Precision ER32 panggilingan Collet Chucks er Collet
    • Precision ER32 panggilingan Collet Chucks er Collet
    • Precision ER32 panggilingan Collet Chucks er Collet

    Precision ER32 panggilingan Collet Chucks er Collet

    • Harga hijian: USD 10 - 12.5 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000pcs/Month
    baja clamps collets er kalawan DIN6499B baku 1.Milling Collet bahan 65Mn, prosés perlakuan panas, ngaronjat frekuensi tinggi sepuh treatment, perlakuan cryogenic -180 gelar, ningkat kahirupan jeung kuatna er Collets, Téhnologi 2. er Collets Processing, CNC full-garis coét liang internal, dibandingkeun
    • baja clamps collets er kalawan DIN6499B baku
    • baja clamps collets er kalawan DIN6499B baku
    • baja clamps collets er kalawan DIN6499B baku
    • baja clamps collets er kalawan DIN6499B baku
    • baja clamps collets er kalawan DIN6499B baku

    baja clamps collets er kalawan DIN6499B baku

    • Harga hijian: USD 10 - 12.5 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000pcs/Month
    baja clamps collets er kalawan DIN6499B baku 1.Milling Collet bahan 65Mn, prosés perlakuan panas, ngaronjat frekuensi tinggi sepuh treatment, perlakuan cryogenic -180 gelar, ningkat kahirupan jeung kuatna er Collets, Téhnologi 2. er Collets Processing, CNC full-garis coét liang internal, dibandingkeun produk
    • kualitas luhur er / C Collet Minyak liang tipe Collet
    • kualitas luhur er / C Collet Minyak liang tipe Collet
    • kualitas luhur er / C Collet Minyak liang tipe Collet
    • kualitas luhur er / C Collet Minyak liang tipe Collet
    • kualitas luhur er / C Collet Minyak liang tipe Collet

    kualitas luhur er / C Collet Minyak liang tipe Collet

    • Harga hijian: USD 10 - 12.5 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000pcs/Month
    Er / C Collet Minyak liang tipe Collet 1. 65Mn er Collets; HRC: 44-48 2. Oli tipe liang collets 3. Collets DIN6499B er Produk
    • Tinggi Precision ER20 10mm Collets Spring
    • Tinggi Precision ER20 10mm Collets Spring
    • Tinggi Precision ER20 10mm Collets Spring
    • Tinggi Precision ER20 10mm Collets Spring
    • Tinggi Precision ER20 10mm Collets Spring

    Tinggi Precision ER20 10mm Collets Spring

    • Harga hijian: USD 10 - 12.5 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000pcs/Month
    Tinggi Precision ER20 10mm Collets Spring 1. Collets er kalawan durability High 2. 65Mn er Collets; HRC: 44-48 3. Precision handap 0.008mm atanapi 0.015mm keur pilihan Anjeun. 4. Collets DIN6499B er Produk
    • Tinggi Precision Collets Spring ER25 0.008mm 16mm
    • Tinggi Precision Collets Spring ER25 0.008mm 16mm
    • Tinggi Precision Collets Spring ER25 0.008mm 16mm
    • Tinggi Precision Collets Spring ER25 0.008mm 16mm

    Tinggi Precision Collets Spring ER25 0.008mm 16mm

    • Harga hijian: USD 10 - 12.5 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000pcs/Month
    Tinggi Precision 65MN 0.008mm er 25 Collets 1. Collets er kalawan durability High 2. 65Mn er Collets; HRC: 44-48 3. Precision handap 0.008mm atanapi 0.015mm keur pilihan Anjeun. 4. Collets DIN6499B er Produk
    • Tinggi Precision 65MN 0.008mm er 25 Collets
    • Tinggi Precision 65MN 0.008mm er 25 Collets
    • Tinggi Precision 65MN 0.008mm er 25 Collets
    • Tinggi Precision 65MN 0.008mm er 25 Collets
    • Tinggi Precision 65MN 0.008mm er 25 Collets

    Tinggi Precision 65MN 0.008mm er 25 Collets

    • Harga hijian: USD 10 - 12.5 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: palastik Kantong
    • Kamampuhan suplai: 10000pcs/Month
    Tinggi Precision 65MN 0.008mm er 25 Collets 1. Collets er kalawan durability High 2. 65Mn er Collets; HRC: 44-48 3. Precision handap 0.008mm atanapi 0.015mm keur pilihan Anjeun. 4. Collets DIN6499B er Produk
    • Tinggi akurasi 0.008mm ER32 65Mn Spring Collets
    • Tinggi akurasi 0.008mm ER32 65Mn Spring Collets
    • Tinggi akurasi 0.008mm ER32 65Mn Spring Collets
    • Tinggi akurasi 0.008mm ER32 65Mn Spring Collets
    • Tinggi akurasi 0.008mm ER32 65Mn Spring Collets

    Tinggi akurasi 0.008mm ER32 65Mn Spring Collets

    • Harga hijian: USD 10 - 12.5 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: palastik Kantong
    • Kamampuhan suplai: 10000pcs/Month
    Tinggi akurasi 0.008mm ER32 65Mn Spring Collets Dilarapkeun keur rupa-rupa olahan, kaasup pangeboran, panggilingan, ngetok jeung ngagiling 1. Collets DIN6499B er 2. 65Mn er Collets; HRC: 44-48 3. Precision handap 0,008 atanapi 0.015mm keur pilihan Anjeun. 4. Collets er kalawan durability High TeLi kami utamana di...
    • Tinggi akurasi 0.008mm ER20 Spring Collets
    • Tinggi akurasi 0.008mm ER20 Spring Collets
    • Tinggi akurasi 0.008mm ER20 Spring Collets
    • Tinggi akurasi 0.008mm ER20 Spring Collets
    • Tinggi akurasi 0.008mm ER20 Spring Collets

    Tinggi akurasi 0.008mm ER20 Spring Collets

    • Harga hijian: USD 10 - 12.5 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: palastik Kantong
    • Kamampuhan suplai: 10000pcs/Month
    Tinggi akurasi 0.008mm ER20 Spring Collets Dilarapkeun keur rupa-rupa olahan, kaasup pangeboran, panggilingan, ngetok jeung ngagiling 1. Collets DIN6499B er 2. 65Mn er Collets; HRC: 44-48 3. Precision handap 0,008 atanapi 0.015mm keur pilihan Anjeun. 4. Collets er kalawan durability High TeLi kami utamana di jinis...
    • Tinggi Precision 65Mn ER40 Spring Collets
    • Tinggi Precision 65Mn ER40 Spring Collets
    • Tinggi Precision 65Mn ER40 Spring Collets
    • Tinggi Precision 65Mn ER40 Spring Collets

    Tinggi Precision 65Mn ER40 Spring Collets

    • Harga hijian: USD 10 - 12.5 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: palastik Kantong
    • Kamampuhan suplai: 10000pcs/Month
    Quality tinggi 65Mn 0.008mm ER40 Spring Collets Dilarapkeun keur rupa-rupa olahan, kaasup pangeboran, panggilingan, ngetok jeung ngagiling 1. Collets DIN6499B er 2. 65Mn er Collets; HRC: 44-48 3. Precision handap 0,008 atanapi 0.015mm keur pilihan Anjeun. 4. Collets er kalawan durability
    • Quality tinggi erg Ketok Coliets
    • Quality tinggi erg Ketok Coliets
    • Quality tinggi erg Ketok Coliets
    • Quality tinggi erg Ketok Coliets
    • Quality tinggi erg Ketok Coliets

    Quality tinggi erg Ketok Coliets

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Quality tinggi erg Ketok Coliets Quality tinggi erg Ketok Coliets , Ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi tinggi ku mayoritas...
    • 0.005mm Collets High Precision er
    • 0.005mm Collets High Precision er
    • 0.005mm Collets High Precision er
    • 0.005mm Collets High Precision er
    • 0.005mm Collets High Precision er

    0.005mm Collets High Precision er

    • Harga hijian: USD 10 - 12.5 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: palastik Kantong
    • Kamampuhan suplai: 10000pcs/Month
    0.005mm precision tinggi Collets er Ukuran: ER32-0.005mm Collets Bahan: 65Mn Akurasi: 0.015mm, 0.008mm, 0.005mm Teu karasa: HRC44-48 Collets er kalawan durability
    • Quality tinggi ER40 er Collets Spring
    • Quality tinggi ER40 er Collets Spring
    • Quality tinggi ER40 er Collets Spring
    • Quality tinggi ER40 er Collets Spring
    • Quality tinggi ER40 er Collets Spring

    Quality tinggi ER40 er Collets Spring

    • Harga hijian: USD 1.95 - 2.2 / Piece/Pieces
    • merek: TOOLTREE
    • bungkusan: kotak palastik atawa nurutkeun kahayang anjeun
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Quality tinggi ER40 er Collets Spring 1. 65 Bungbulang atanapi 45 # waja 2. Precision handap 0,005; 0,008 atanapi 0.015mm 3. HRC: 44-48 4. durability High 5.
    • Inci Ukuran ER32 1/2 "er collets
    • Inci Ukuran ER32 1/2 "er collets
    • Inci Ukuran ER32 1/2 "er collets
    • Inci Ukuran ER32 1/2 "er collets
    • Inci Ukuran ER32 1/2 "er collets

    Inci Ukuran ER32 1/2 "er collets

    • Harga hijian: USD 1.85 - 2 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Inci Ukuran ER32 1/2 "er collets 1) Runout of collet er urang téh aya dina 0.005mm-0.015mmm 2) ER8, ER11, ER16, ER20, ER25, ER32, ER40 na ER50 collet 3) Dijieun tina baja kualitas luhur: 65Mn 4) Packing: packing jero nyaéta plastik atanapi kotak keretas, nu packing luar téh cartons. 5) Simkuring ilaharna...
    • ER20 clamping spring collet pikeun BT40 collet Amrik
    • ER20 clamping spring collet pikeun BT40 collet Amrik
    • ER20 clamping spring collet pikeun BT40 collet Amrik
    • ER20 clamping spring collet pikeun BT40 collet Amrik
    • ER20 clamping spring collet pikeun BT40 collet Amrik

    ER20 clamping spring collet pikeun BT40 collet Amrik

    • merek: alat Tangkal
    • bungkusan: Dipak ku hal kai atawa plastik
    • Kamampuhan suplai: 1000000/year
    ER20 clamping spring collet pikeun BT40 collet Amrik ER20 Clamping Spring Collet 1) Runout of collet er urang téh aya dina 0.005mm-0.015mmm 2) ER8, ER11, ER16, ER20, ER25, ER32, ER40 na ER50 collet 3) Dijieun tina baja kualitas luhur: 65Mn 4) Packing: packing jero nyaéta plastik atanapi kotak keretas, nu packing luar...
    • Tinggi Precision Quenching er Collet ER32 Spring Collet
    • Tinggi Precision Quenching er Collet ER32 Spring Collet
    • Tinggi Precision Quenching er Collet ER32 Spring Collet
    • Tinggi Precision Quenching er Collet ER32 Spring Collet
    • Tinggi Precision Quenching er Collet ER32 Spring Collet

    Tinggi Precision Quenching er Collet ER32 Spring Collet

    • merek: alat Tangkal
    • bungkusan: Dipak ku hal kai atawa plastik
    • Kamampuhan suplai: 1000000/year
    Tinggi Precision Quenching er Collet ER32 Spring Collet Collets ER20 tinggi Precision Quenching er Collet Anyar brand bungkusan, anyar dina garis, téhnologi anyar, precision, kualitas, durability, stabilitas, stabilitas, er COLLET Angkatan husus geus ngembangkeun hiji prosés perlakuan quenching anyar pikeun collets,...
    • BT er collet Amrik susunan
    • BT er collet Amrik susunan
    • BT er collet Amrik susunan
    • BT er collet Amrik susunan
    • BT er collet Amrik susunan

    BT er collet Amrik susunan

    • merek: alat Tangkal
    • bungkusan: Dipak ku hal kai atawa plastik
    • Kamampuhan suplai: 1000000 piece/year
    BT collets er Amrik susunan Precision: 0,015 atawa 0.01 Collet teu karasa: HRC48-50 Kaasup: ER25 / ER32 / ER40 Siapkeun Karat-buktina: ku minyak
    • CNC lathe bagian 5c collets
    • CNC lathe bagian 5c collets
    • CNC lathe bagian 5c collets
    • CNC lathe bagian 5c collets
    • CNC lathe bagian 5c collets

    CNC lathe bagian 5c collets

    • merek: alat Tangkal
    • bungkusan: Dipak ku hal kai atawa plastik
    • Kamampuhan suplai: 1000000 piece/year
    Bagian lathe CNC 5c collets uesd pikeun nahan cutter nu 5C collet: 1.Material: 65Mn 2.Hardness: clamping bagian HRC55-60 bagian elastis
    • CNC lathe bagian erg ketok spring collet
    • CNC lathe bagian erg ketok spring collet
    • CNC lathe bagian erg ketok spring collet
    • CNC lathe bagian erg ketok spring collet
    • CNC lathe bagian erg ketok spring collet

    CNC lathe bagian erg ketok spring collet

    • merek: alat Tangkal
    • bungkusan: Dipak ku hal kai atawa plastik
    • Kamampuhan suplai: 1000000/year
    CNC bagian lathe erg ketok collet 1. Collets DIN6499B erg 2. 65 collets Bungbulang erg 3. Precision handap 0,005; 0,008 atanapi 0.015mm 4. HRC: 44-48 collets erg 5. collets High durability erg 6. Applied pikeun rupa-rupa olahan, kaasup pangeboran, panggilingan, ngetok na
    • Cnc bagian lathe ERC spring collet
    • Cnc bagian lathe ERC spring collet
    • Cnc bagian lathe ERC spring collet
    • Cnc bagian lathe ERC spring collet
    • Cnc bagian lathe ERC spring collet

    Cnc bagian lathe ERC spring collet

    • merek: alat Tangkal
    • bungkusan: Dipak ku hal kai atawa plastik
    • Kamampuhan suplai: 1000000/year
    Cnc bagian lathe ERC spring collet 1. Collets DIN6499B ERC 2. 65 collets Bungbulang ERC 3. Precision handap 0,005; 0,008 atanapi 0.015mm 4. HRC: 44-48 collets ERC 5. collets High durability ERC 6. Applied

Cina Collets er suppliers

Er collet:

Standar er collet mangrupa alat clamping paling loba dipaké di dunya.
Dijieun tina Galunggung spring baja tur pinuh hardened, anu collets er anu idéal pikeun loba aplikasi machining kaasup boring, panggilingan, reaming, ngetok na grinding.


1) Runout of collet er urang téh aya dina 0.005mm-0.015mmm
2) ER8, ER11, ER16, ER20, ER25, ER32, ER40 na ER50 collet
3) Dijieun tina baja kualitas luhur: 65Mn
4) Packing: packing jero nyaéta plastik atanapi kotak keretas, nu packing luar téh cartons.

5) Simkuring ilaharna nyadiakeun dua rupa akurasi: akurasi 0.008mm kahiji, kadua 0.015mm akurasi. Katepatan pangluhurna nyaéta 0.005mm.