Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Collets springEr Collets Siapkeun

Er Collets Siapkeun

Kategori produk tina Er Collets Siapkeun, kami pabrik husus ti Cina, Er Collet Siapkeun, Spring Collet Siapkeun suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Susunan Spring Collets R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • Tinggi Precision er Collets Siapkeun Jeung Box Plastik
    • Tinggi Precision er Collets Siapkeun Jeung Box Plastik
    • Tinggi Precision er Collets Siapkeun Jeung Box Plastik
    • Tinggi Precision er Collets Siapkeun Jeung Box Plastik
    • Tinggi Precision er Collets Siapkeun Jeung Box Plastik

    Tinggi Precision er Collets Siapkeun Jeung Box Plastik

    • Harga hijian: USD 49 - 49.5 / Set/Sets
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 5000set /MONTH
    Tinggi Precision er Collets Siapkeun Jeung Box Plastik 1. DIN6499B 2. 65 Bungbulang atanapi 45 # waja 3. Precision handap 0.005mm; 0.008mm atanapi 0.015mm 4. HRC: 44-48 5. durability High 6. Applied pikeun rupa-rupa olahan, kaasup pangeboran, panggilingan, ngetok jeung ngagiling TeLi kami utamana di jinis collets,...
    • Er Collets Setél ER40 Spring Collets susunan
    • Er Collets Setél ER40 Spring Collets susunan
    • Er Collets Setél ER40 Spring Collets susunan
    • Er Collets Setél ER40 Spring Collets susunan
    • Er Collets Setél ER40 Spring Collets susunan

    Er Collets Setél ER40 Spring Collets susunan

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    ER25 métrik precision tinggi er collet set 1) Runout of collet er urang téh aya dina 0.005mm-0.015mmm 2) ER8, ER11, ER16, ER20, ER25, ER32, ER40 na ER50 collet 3) Dijieun tina baja kualitas luhur: 65Mn 4) Packing: packing jero nyaéta plastik atanapi kotak keretas, nu packing luar téh cartons. 5) Simkuring ilaharna...
    • ER32  Collets set ER32 18PCS
    • ER32  Collets set ER32 18PCS
    • ER32  Collets set ER32 18PCS
    • ER32  Collets set ER32 18PCS

    ER32 Collets set ER32 18PCS

    • merek: TOOL TREE
    • bungkusan: plastic box;wood box;
    • Kamampuhan suplai: 5000set /MONTH
    ER Collets set ER32 18PCS ER Collet for CNC tools DIN6499, also known as spring collet, is mounted on a drill \ milling machine, drilling and milling chuck, its function is to clamp drill cutter or knife. Er flexible collet is currently the most used. Its stable performance, high accuracy by the majority of...
    • ER series Spring Collets Set
    • ER series Spring Collets Set
    • ER series Spring Collets Set
    • ER series Spring Collets Set
    • ER series Spring Collets Set

    ER series Spring Collets Set

    • merek: TOOL TREE
    • bungkusan: plastic box;wood box;
    • Kamampuhan suplai: 5000set /month
    ER series Spring Collets Set 1. Material:65Mn ER Collets
    • Er runtuyan Spring Collets Kai Box Siapkeun
    • Er runtuyan Spring Collets Kai Box Siapkeun
    • Er runtuyan Spring Collets Kai Box Siapkeun
    • Er runtuyan Spring Collets Kai Box Siapkeun

    Er runtuyan Spring Collets Kai Box Siapkeun

    • Harga hijian: USD 1.85 - 2 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000pcs /month
    0.015mm ER32 collets spring Chucks panggilingan anu aksésori utama pikeun nyekel alat motong cylindrical, utamana dipaké pikeun sagala rupa mesin pangeboran, mesin panggilingan na lathes. 1. Collets DIN6499B er 2. 65Mn er Collets; HRC: 44-48 3. Precision handap 0,008 atanapi 0.015mm keur pilihan Anjeun. 4. Collets er...

Cina Er Collets Siapkeun suppliers


Er Collets Siapkeun

bubuka ringkes

Er COLLET siapkeun, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi tinggi ku mayoritas trust pabrik. Sadaya produk anu precision grinding, dina garis jeung DIN 6499 manufaktur spésifikasi precision Jerman.

spésifikasi


1. Bahan: 65Mn alloy spring baja
2. teu karasa: HRC45-48
3. Standar: DIN 6499B
4. Concentricity: runout kirang ti 0,008 mm
5. kapasitas Bulanan: 30.000 PCS
Chucks panggilingan anu aksésori utama pikeun nyekel alat motong cylindrical, utamana dipaké pikeun sagala rupa mesin pangeboran, mesin panggilingan na lathes.
Produk kaunggulan:
1. perlakuan suhu luhur, uniformity karasa.
2. pinuh penampilan caang, alus élastisitas
3. stabilitas precision, awét teu gampang
4. akurasi: dilakukeun dina 65 Bungbulang kontrol cecekelan numeris, kudu hirup layanan luhur.