Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > bor sleeves

bor sleeves

Kategori produk tina bor sleeves, kami pabrik husus ti Cina, bor sleeves, Bor leungeun baju Shank Siapkeun suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Extension bor sleeves Ukuran R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

MT bor sleeves

MT bor sleeves

Bor sleeves, anu Morse taper sleeves bor nu hardened baja, internal sarta externally taneuh. Ukuran adapters ti hiji ukuran stepping nepi ka hareup atawa skipping kana sababaraha hiji nu leuwih gede ukuran (ie; 2- MT leungeun baju); ieu ngamungkinkeun hiji bor taper No.2 Morse bisa sleeved pikeun nyocogkeun a No.3 Morse mesin taper spindle. Rada sering sababaraha sleeves bor nu ngagabung babarengan mangtaun taper Morse di diperlukeun.


Baku: DIN2185

Bahan: C45

Kontak Surface:> = 85%

Morse Taper bor sleeves disebut oge bor leungeun baju, hiji pituduh leungeun baju. - pikeun susunan lathe adjustable, mesin panggilingan susunan adjustable, mesin pangeboran susunan adjustable, boring mesin susunan adjustable, ngalegaan susunan adjustable, 7: 24NT a ngarobah leungeun baju diaméterna, Morse taper leungeun baju, anu R8 taper leungeun baju.

Susunan adjustable umumna dipaké pikeun lathe, mesin panggilingan, mesin, mesin pangeboran grinding, mesin pikaboseneun.

Drill Sleeves

Drill Sleeves