Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Bor Chucks System

Bor Chucks System

Kategori produk tina Bor Chucks System, kami pabrik husus ti Cina, Bor Chucks System, Precision tinggi bor Chucks System suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Bor Chucks mirah System R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Konci-tipe bor Chucks

Keyless bor Chucks

Steel Steel bor Chucks

Bor Chucks terpadu

Bor Amrik Arbor

Bor Chucks System

Bor Chucks System, h igh precision threaded atanapi tapered pageuh mounts dina parabot.

Rahang anu husus direkayasa keur toleransi kedap on pangeboran.

Cocog jeung grinders listrik super, mesin ukiran, mesin precision lathe & alat médis.

Ku Ukuranana: 6mm, 8mm, 10mm, 13mm, 16mm, 20mm.

Ku Tipe: tugas lampu atanapi tugas beurat.

Ku Majelis: taper dipasang atawa thread dipasang.

Ku Standar: métrik atanapi inci

Ku exterior: A, B, C, D, E, F.


Tawaran rang ti -16mm 1mm


Rpm Max.10.000 tanpa kasaimbangan salajengna
Precision jangkauan 0.02mm mun 0.03mm

Amrik bor misah atanapi bor Amrik terpadu

Drill Chucks System

Drill Chucks System