Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Bor Chucks SystemBor Amrik Arbor

Bor Amrik Arbor

Kategori produk tina Bor Amrik Arbor, kami pabrik husus ti Cina, Bor Amrik Arbor, BT bor Amrik Arbor suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Nt bor Amrik Arbor R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • C20-B18 bor Amrik Arbors kalayan tarik Bar
    • C20-B18 bor Amrik Arbors kalayan tarik Bar
    • C20-B18 bor Amrik Arbors kalayan tarik Bar
    • C20-B18 bor Amrik Arbors kalayan tarik Bar

    C20-B18 bor Amrik Arbors kalayan tarik Bar

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000pcs /month
    C20-B18 bor Amrik Arbors kalayan tarik Bar Panggilingan Arbors Morse bor Amrik Arbors, The rod nyambungkeun utamana dipaké pikeun pangeboran sarta mesin panggilingan dipaké dina bor Amrik, umumna dipaké pikeun lathe, mesin panggilingan, machining mesin puseur jsb .. Nyambungkeun rod ngagunakeun waja struktur alloy 1....
    • Panggilingan B16 mesin jeung bor Amrik
    • Panggilingan B16 mesin jeung bor Amrik
    • Panggilingan B16 mesin jeung bor Amrik
    • Panggilingan B16 mesin jeung bor Amrik

    Panggilingan B16 mesin jeung bor Amrik

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: konci Chucks tipe bor di buleud Warna
    • Kamampuhan suplai: 10000pcs /month
    Bor Amrik Arbor kalayan tarik Bar Panggilingan Arbors Morse bor Amrik Arbors, The rod nyambungkeun utamana dipaké pikeun pangeboran sarta mesin panggilingan dipaké dina bor Amrik, umumna dipaké pikeun lathe, mesin panggilingan, machining mesin puseur jsb .. Nyambungkeun rod ngagunakeun waja struktur alloy 1. Bahan: 45...
    • C45 R8 B16 bor Amrik Arbors
    • C45 R8 B16 bor Amrik Arbors
    • C45 R8 B16 bor Amrik Arbors
    • C45 R8 B16 bor Amrik Arbors
    • C45 R8 B16 bor Amrik Arbors

    C45 R8 B16 bor Amrik Arbors

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: konci Chucks tipe bor di buleud Warna
    • Kamampuhan suplai: 10000pcs /month
    R8 bor Amrik Arbors Panggilingan Arbors Morse bor Amrik Arbors, The rod nyambungkeun utamana dipaké pikeun pangeboran sarta mesin panggilingan dipaké dina bor Amrik, umumna dipaké pikeun lathe, mesin panggilingan, machining mesin puseur jsb .. Nyambungkeun rod ngagunakeun waja struktur alloy 1. Bahan: 45 # waja 2....
    • R8 bor Amrik Arbors
    • R8 bor Amrik Arbors
    • R8 bor Amrik Arbors
    • R8 bor Amrik Arbors
    • R8 bor Amrik Arbors

    R8 bor Amrik Arbors

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: konci Chucks tipe bor di buleud Warna
    • Kamampuhan suplai: 10000pcs /month
    R8 bor Amrik Arbors Panggilingan Arbors Morse bor Amrik Arbors, The rod nyambungkeun utamana dipaké pikeun pangeboran sarta mesin panggilingan dipaké dina bor Amrik, umumna dipaké pikeun lathe, mesin panggilingan, machining mesin puseur jsb .. Nyambungkeun rod ngagunakeun waja struktur alloy 1. Bahan: 45 # waja 2....
    • Bor Amrik Arbor kalayan tarik Bar
    • Bor Amrik Arbor kalayan tarik Bar
    • Bor Amrik Arbor kalayan tarik Bar
    • Bor Amrik Arbor kalayan tarik Bar
    • Bor Amrik Arbor kalayan tarik Bar

    Bor Amrik Arbor kalayan tarik Bar

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: konci Chucks tipe bor di buleud Warna
    • Kamampuhan suplai: 10000pcs /month
    Bor Amrik Arbor kalayan tarik Bar Panggilingan Arbors Morse bor Amrik Arbors, The rod nyambungkeun utamana dipaké pikeun pangeboran sarta mesin panggilingan dipaké dina bor Amrik, umumna dipaké pikeun lathe, mesin panggilingan, machining mesin puseur jsb .. Nyambungkeun rod ngagunakeun waja struktur alloy 1. Bahan: 45...
    • SK Shell Tungtung Mill Arbors
    • SK Shell Tungtung Mill Arbors
    • SK Shell Tungtung Mill Arbors
    • SK Shell Tungtung Mill Arbors
    • SK Shell Tungtung Mill Arbors

    SK Shell Tungtung Mill Arbors

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    SK Shell Tungtung Mill Arbors Baku: MAS403 Bahan: 20CrMnTi TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT
    • BT40-FMB22-60 BT-FMB Shell Mill Arbors
    • BT40-FMB22-60 BT-FMB Shell Mill Arbors
    • BT40-FMB22-60 BT-FMB Shell Mill Arbors
    • BT40-FMB22-60 BT-FMB Shell Mill Arbors
    • BT40-FMB22-60 BT-FMB Shell Mill Arbors

    BT40-FMB22-60 BT-FMB Shell Mill Arbors

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    BT40-FMB22-60 BT-FMB Shell Mill Arbors Baku: MAS403 Bahan: 20CrMnTi Revolusi: ≥12000rpm TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT , Panyekel alat CAT , Panyekel alat
    • C45 MT3-B22 bor Amrik Arbors Kalawan tarik Bar
    • C45 MT3-B22 bor Amrik Arbors Kalawan tarik Bar
    • C45 MT3-B22 bor Amrik Arbors Kalawan tarik Bar
    • C45 MT3-B22 bor Amrik Arbors Kalawan tarik Bar
    • C45 MT3-B22 bor Amrik Arbors Kalawan tarik Bar

    C45 MT3-B22 bor Amrik Arbors Kalawan tarik Bar

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000pcs /month
    C45 MT3-B22 bor Amrik Arbors Kalawan tarik Bar Panggilingan Arbors Morse bor Amrik Arbors, The rod nyambungkeun utamana dipaké pikeun pangeboran sarta mesin panggilingan dipaké dina bor Amrik, umumna dipaké pikeun lathe, mesin panggilingan, machining mesin puseur jsb .. Nyambungkeun rod ngagunakeun waja struktur alloy...
    • Morse Taper bor Amrik Arbors kalawan formulir tang
    • Morse Taper bor Amrik Arbors kalawan formulir tang
    • Morse Taper bor Amrik Arbors kalawan formulir tang
    • Morse Taper bor Amrik Arbors kalawan formulir tang

    Morse Taper bor Amrik Arbors kalawan formulir tang

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: konci Chucks tipe bor di buleud Warna
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Morse Taper bor Amrik Arbors kalawan formulir tang Panggilingan Arbors Morse bor Amrik Arbors, The rod nyambungkeun utamana dipaké pikeun pangeboran sarta mesin panggilingan dipaké dina bor Amrik, umumna dipaké pikeun lathe, mesin panggilingan, machining mesin puseur jsb .. Nyambungkeun rod ngagunakeun struktur baja...
    • DIN228 C45 bor Amrik Arbor kalayan tarik Bar
    • DIN228 C45 bor Amrik Arbor kalayan tarik Bar
    • DIN228 C45 bor Amrik Arbor kalayan tarik Bar

    DIN228 C45 bor Amrik Arbor kalayan tarik Bar

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: konci Chucks tipe bor di buleud Warna
    • Kamampuhan suplai: 10000pcs /month
    DIN228 C45 bor Amrik Arbor kalayan tarik Bar Panggilingan Arbors Morse bor Amrik Arbors, The rod nyambungkeun utamana dipaké pikeun pangeboran sarta mesin panggilingan dipaké dina bor Amrik, umumna dipaké pikeun lathe, mesin panggilingan, machining mesin puseur jsb .. Nyambungkeun rod ngagunakeun waja struktur alloy...

Cina Bor Amrik Arbor suppliers

BT Bor Amrik Arbor

spésifikasi

Bahan: 20CrMnTi
Harded: HRC58-62
Ngajalankeun kaluar téh kirang ti 0.005mm
Panyekel alat arranges panutup BT30 / 40/50, CAT30 / 40/50, DIN69871A30,40,50
Tilu rupa cooling A: tanpa cooling suplai Maséhi: sentral cooling suplai AD / B: sentral suplai cooling sarta kalawan coolant inernal ngaliwatan kerah teh
Wadah alat saimbang sadia G6.3 = 12000rpm G2.5 = 20000rpm



produk kaunggulan

1. Dijieun tina baja alloy carburized, teu karasa permukaan gawé keur HRC58 ~ 62.

2. Taper accurary≤ AT3, mastikeun ogé ngahubungan kalawan cone spindle pikeun speed tinggi

ngajalankeun ngajaga spindle nu.

3. Concentrictity na ≤0.005mm runout di rpm tinggi.