Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > narik StudsStuds DIN69871 tarik

Studs DIN69871 tarik

Kategori produk tina Studs DIN69871 tarik, kami pabrik husus ti Cina, Studs DIN69871 tarik, DIN69871 Metal Tarik Stud suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Narik Stud pikeun DIN69871 R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • Quality tinggi Studs DIN69872-1988 JT tarik
    • Quality tinggi Studs DIN69872-1988 JT tarik
    • Quality tinggi Studs DIN69872-1988 JT tarik
    • Quality tinggi Studs DIN69872-1988 JT tarik
    • Quality tinggi Studs DIN69872-1988 JT tarik

    Quality tinggi Studs DIN69872-1988 JT tarik

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Quality tinggi Studs DIN69872-1988 JT tarik Karya on JT wadah alat DIN69872-1988 JT Tarik Stud .Pull studs sahiji kualitas minor moal ukur ngurangan kinerja mesin nu sipatna malah hiji résiko kaamanan. A pegatna tarikan stud bisa ngabalukarkeun karuksakan parna dina mesin sarta sapotong karya jeung malah tatu dina...
    • Studs narik Precision DIN69872-1988 JT tinggi
    • Studs narik Precision DIN69872-1988 JT tinggi
    • Studs narik Precision DIN69872-1988 JT tinggi
    • Studs narik Precision DIN69872-1988 JT tinggi
    • Studs narik Precision DIN69872-1988 JT tinggi

    Studs narik Precision DIN69872-1988 JT tinggi

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 80000pcs a month
    Studs narik Precision DIN69872-1988 JT tinggi Tinggi Precision DIN69872-1988 JT Tarik Studs, Tarik studs sahiji kualitas minor moal ukur ngurangan kinerja mesin nu sipatna malah hiji kaamanan risk.A megatkeun tarikan stud bisa ngabalukarkeun karuksakan parna dina mesin sarta sapotong karya jeung malah tatu dina jalma....
    • Tinggi akurasi Studs narik DIN69872-1988 JT40
    • Tinggi akurasi Studs narik DIN69872-1988 JT40
    • Tinggi akurasi Studs narik DIN69872-1988 JT40
    • Tinggi akurasi Studs narik DIN69872-1988 JT40
    • Tinggi akurasi Studs narik DIN69872-1988 JT40

    Tinggi akurasi Studs narik DIN69872-1988 JT40

    • Harga hijian: USD 1 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Studs narik Precision DIN69872-1988 JT tinggi Tinggi Precision DIN69872-1988 JT Tarik Studs, Tarik studs sahiji kualitas minor moal ukur ngurangan kinerja mesin nu sipatna malah hiji kaamanan risk.A megatkeun tarikan stud bisa ngabalukarkeun karuksakan parna dina mesin sarta sapotong karya jeung malah tatu dina jalma....
    • DIN69872 1988 JT tarikan studs SK studs tarikan
    • DIN69872 1988 JT tarikan studs SK studs tarikan
    • DIN69872 1988 JT tarikan studs SK studs tarikan
    • DIN69872 1988 JT tarikan studs SK studs tarikan
    • DIN69872 1988 JT tarikan studs SK studs tarikan

    DIN69872 1988 JT tarikan studs SK studs tarikan

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    DIN69872 1988 JT tarikan studs SK studs tarikan Studs tarikan mangrupakeun hiji tumbu penting antara mesin sarta sarat tool.The ngeunaan akurasi, rigidity jeung reliabilitas pisan tinggi. Narik studs sahiji kualitas minor moal ukur ngurangan kinerja mesin nu sipatna malah hiji résiko kaamanan. A megatkeun tarikan stud...

Cina Studs DIN69871 tarik suppliers

produk kaunggulan
1. Saatos perlakuan panas, lajeng quenching, meresihan, tempering, narik paku kaluar teuas, teu gampang pikeun narékahan.
2. karasa permukaan, ngagem; lemes tengah, kudu kakuatan tensile cukup; relatif 45 # waja téh leuwih gampang janji teu ngagem narekahan.
3. SK kerucut cangkang cutter shank: 30, 50, 40
4. cocok panggilingan cutter: 13mm-50mm
5. Precision nyaeta kirang ti 0.01mm kasaimbangan 8000rpm. Akurasi tinggi ogé bisa dijieun nurutkeun sasuai ka nu Anjeun. (g6.3 / 12000rpm, G2.5 / 20000) teu karasa 48-55hrc.
6. cocog pikeun narik taratas, perlu disampurnakeun ku disk panggilingan cutter ogé diperlukeun.