Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > puseur Livepuseur maot

puseur maot

Kategori produk tina puseur maot, kami pabrik husus ti Cina, puseur maot, Nyanghareupan Girang Dead Center suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Puseur maot Dina panggilingan cutter R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • satengah notched carbide MT puseur maot
    • satengah notched carbide MT puseur maot
    • satengah notched carbide MT puseur maot
    • satengah notched carbide MT puseur maot
    • satengah notched carbide MT puseur maot

    satengah notched carbide MT puseur maot

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    satengah notched carbide MT puseur maot Quality MT2 Dead puseur tinggi, patempatan alat mesin di machining. Buntut sareng shank taper, dipasang dina alat mesin liang spindle taper atanapi stock buntut aci, jeung sirah na ngalawan congcot pieceworker. Bisa dipaké pikeun nyanghareupan sésa rumit sarta teu ngameunangkeun...
    • precision tinggi puseur live mt4 puseur maot
    • precision tinggi puseur live mt4 puseur maot
    • precision tinggi puseur live mt4 puseur maot
    • precision tinggi puseur live mt4 puseur maot
    • precision tinggi puseur live mt4 puseur maot

    precision tinggi puseur live mt4 puseur maot

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    precision tinggi puseur live mt4 puseur maot Quality MT2 Dead puseur tinggi, patempatan alat mesin di machining. Buntut sareng shank taper, dipasang dina alat mesin liang spindle taper atanapi stock buntut aci, jeung sirah na ngalawan congcot pieceworker. Bisa dipaké pikeun nyanghareupan sésa rumit sarta teu...
    • Quality tinggi MT2 puseur Dead
    • Quality tinggi MT2 puseur Dead
    • Quality tinggi MT2 puseur Dead
    • Quality tinggi MT2 puseur Dead
    • Quality tinggi MT2 puseur Dead

    Quality tinggi MT2 puseur Dead

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Quality tinggi MT2 puseur Dead Quality MT2 Dead puseur tinggi, patempatan alat mesin di machining. Buntut sareng shank taper, dipasang dina alat mesin liang spindle taper atanapi stock buntut aci, jeung sirah na ngalawan congcot pieceworker. Bisa dipaké pikeun nyanghareupan sésa rumit sarta teu ngameunangkeun liang...

Cina puseur maot suppliers

Puseur Dead MT2

renda tina Asal: Shandong, Cina (Daratan)

Brand Nami: Alat Tangkal
Jumlah modél: MT2
Diaméterna: 17.780mm puseur Dead
Panjangna: c100mm puseur Dead
Wt .: 0.150kg e puseur Dead
Sampel: ditarima
Warna: abu utamana
Aplikasi: mesin alat spindle

Pamakéan: grinding mesin


Unggal mesin geus lulus Daptar pariksa tina mesin precision saméméh kiriman

1 Saluyukeun levelness mesin

2 Straightness tina naékna sarta digolongkeun mechansim dina gerakan nangtung

3. Verticality tina beungeut platform operasi di handap pikeun beungeut pituduh lagu kolom

4. Straigtness tina datum T-slot dina platform operasi

5. Plainness tina beungeut platform operasi

6. osilasi tina tungtung spindle

7. Circular amprok Ngeun tina sumbu bore-liang spindle

8. Parallelism tina rotaryaxis of spindle ka platform operasi

9. Verticality tina sumbu usaha Rotary of spindle ka platform operasi

10. Parallelism tina gerakan longitudinal tina platform operasi kana datum "T [-shot

11. vertikal tina gerakan transverse kana gerakan longitudial tina platform operasi

12. Parallelism antara gerakan jeung beungeut platfor operasi