Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Clamping kit

Clamping kit

Kategori produk tina Clamping kit, kami pabrik husus ti Cina, Clamping kit, Baja Clamping Kit suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Clamp Kit Jeung Flange R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • Tinggi Steel Quality Clamping kit Jeung Box Plastik
    • Tinggi Steel Quality Clamping kit Jeung Box Plastik
    • Tinggi Steel Quality Clamping kit Jeung Box Plastik
    • Tinggi Steel Quality Clamping kit Jeung Box Plastik
    • Tinggi Steel Quality Clamping kit Jeung Box Plastik

    Tinggi Steel Quality Clamping kit Jeung Box Plastik

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 2000sets/MONTH
    Tinggi Steel Quality Clamping kit Jeung Box Plastik 58pcs Clamping kit kalawan logam holder.Each set ngandung Kacangan 6-T-slot 6-Flange kacangan 4-gandeng kacangan Clamps 6-Lengkah 12-hambalan blok 24 Studs 4ea. 3 '', 4 '', 5 '', 6 '', 7 '', 8 '' panjang 1.Material:...
    • Ck-16 Steel Clamping kit
    • Ck-16 Steel Clamping kit
    • Ck-16 Steel Clamping kit
    • Ck-16 Steel Clamping kit
    • Ck-16 Steel Clamping kit

    Ck-16 Steel Clamping kit

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: konci Chucks tipe bor di buleud Warna
    • Kamampuhan suplai: 2000sets/MONTH
    Ck-16 Steel Clamping kit 58pcs Clamping kit kalawan logam holder.Each set ngandung Kacangan 6-T-slot 6-Flange kacangan 4-gandeng kacangan Clamps 6-Lengkah 12-hambalan blok 24 Studs 4ea. 3 '', 4 '', 5 '', 6 '', 7 '', 8 '' panjang 1.Material: S45C clamping kit 2. akurasi...
    • 58pcs DELUXE Steel Clamping Kit kalawan Flange kacangan
    • 58pcs DELUXE Steel Clamping Kit kalawan Flange kacangan
    • 58pcs DELUXE Steel Clamping Kit kalawan Flange kacangan
    • 58pcs DELUXE Steel Clamping Kit kalawan Flange kacangan
    • 58pcs DELUXE Steel Clamping Kit kalawan Flange kacangan

    58pcs DELUXE Steel Clamping Kit kalawan Flange kacangan

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: konci Chucks tipe bor di buleud Warna
    • Kamampuhan suplai: 2000sets/MONTH
    58pcs DELUXE Steel Clamping Kit kalawan Flange kacangan 1.Material: S45C clamping kit 2. akurasi High clamping kit 3. 58pcs / 52pcs kit clamping baja Urang TELI Alat pabrik utamana rancang runtuyan Panyekel alat, inclduing nu bor sleeves, Er Collets, CNC puseur hirup, ngetok collets, chucks tipe bor konci, Steel...
    • 58pcs DELUXE Steel Clamping Kit Pakakas
    • 58pcs DELUXE Steel Clamping Kit Pakakas
    • 58pcs DELUXE Steel Clamping Kit Pakakas
    • 58pcs DELUXE Steel Clamping Kit Pakakas

    58pcs DELUXE Steel Clamping Kit Pakakas

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: konci Chucks tipe bor di buleud Warna
    • Kamampuhan suplai: 2000sets/MONTH
    58pcs DELUXE Steel Clamping Kit Pakakas 58pcs Clamping kit kalawan logam holder.Each set ngandung Kacangan 6-T-slot 6-Flange kacangan 4-gandeng kacangan Clamps 6-Lengkah 12-hambalan blok 24 Studs 4ea. 3 '', 4 '', 5 '', 6 '', 7 '', 8 '' panjang 1.Material: S45C clamping...

Cina Clamping kit suppliers

Baja Clamping kit

Bahan: S45c

Teu karasa: HRC32 ± 5

Panas finish oksida hideung diperlakukeun baja.

Clamping Dianggo kit: Larapkeun pikeun ngaropéa unggal jenis gawé-sapotong dina tabel machining.

Disetél dina rak palastik atawa piring kai ngawengku (hideung ukuran 25mm)

24pcs studs

6pcs T-kacangan

Kacangan 4pcs gandeng

Kacangan 6pcs Flange

6pcs clamps Lengkah

Blok Lengkah 12pcs


Clamping kaunggulan kit Produk

1. Basajan tur merenah desain, precision tinggi
2. Khusus baja alloy, efisiensi tinggi
3. Kanggo nu clamping sahiji alat kalawan sidelock
4. Jeung teu karasa luhur, béaya rendah sarta penampilan alus
5. teu karasa High, kateguhan sarta maké resisance, stabilitas High thermo sarta lalawanan panas tinggi

Clamping KitsClamping Kits