Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > alat PanyekelCAT Alat Panyekel MAS403

CAT Alat Panyekel MAS403

Kategori produk tina CAT Alat Panyekel MAS403, kami pabrik husus ti Cina, Collets Amrik Holder, CAT40 Collets Amrik Holder suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina CAT40 Alat Panyekel R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • 65Mn CAT40-C32-105L lempeng Collets Chucks
    • 65Mn CAT40-C32-105L lempeng Collets Chucks
    • 65Mn CAT40-C32-105L lempeng Collets Chucks
    • 65Mn CAT40-C32-105L lempeng Collets Chucks
    • 65Mn CAT40-C32-105L lempeng Collets Chucks

    65Mn CAT40-C32-105L lempeng Collets Chucks

    • Harga hijian: USD 13 - 14 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak Plasti
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    65Mn CAT40-C32-105L lempeng Collets Chucks 65Mn CAT40-C32-105L lempeng Collets Chucks, wadah DIN6499 collet alat clamping ti sagala rupa ukuran, speed tinggi na machining precision tinggi .Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision CT Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa G2.5 pikeun...
    • ANSI B5.50 High Speed ​​CAT40-ER32-100 Alat Panyekel
    • ANSI B5.50 High Speed ​​CAT40-ER32-100 Alat Panyekel
    • ANSI B5.50 High Speed ​​CAT40-ER32-100 Alat Panyekel
    • ANSI B5.50 High Speed ​​CAT40-ER32-100 Alat Panyekel
    • ANSI B5.50 High Speed ​​CAT40-ER32-100 Alat Panyekel

    ANSI B5.50 High Speed ​​CAT40-ER32-100 Alat Panyekel

    • Harga hijian: USD 13 - 14 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak Plasti
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    ANSI B5.50 High Speed CAT40-ER32-100 Alat Panyekel CAT er Shank Collet Amrik keur Holder Lathe, DIN6499 collet clamping wadah alat ti sagala rupa ukuran, speed tinggi na machining precision tinggi .Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision CT Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa...
    • Inci Ukuran CAT40 1 / 4''x2-1 / 2 '' wadah Collets Amrik
    • Inci Ukuran CAT40 1 / 4''x2-1 / 2 '' wadah Collets Amrik
    • Inci Ukuran CAT40 1 / 4''x2-1 / 2 '' wadah Collets Amrik
    • Inci Ukuran CAT40 1 / 4''x2-1 / 2 '' wadah Collets Amrik
    • Inci Ukuran CAT40 1 / 4''x2-1 / 2 '' wadah Collets Amrik

    Inci Ukuran CAT40 1 / 4''x2-1 / 2 '' wadah Collets Amrik

    • Harga hijian: USD 13 - 14 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak Plasti
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Inci Ukuran CAT40 1 / 4''x2-1 / 2 '' wadah Collets Amrik CAT er Shank Collet Amrik keur Holder Lathe, DIN6499 collet clamping wadah alat ti sagala rupa ukuran, speed tinggi na machining precision tinggi .Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision CT Alat shank Holder sejen,...
    • Quality tinggi CAT40-C32-105L lempeng Collets Amrik
    • Quality tinggi CAT40-C32-105L lempeng Collets Amrik
    • Quality tinggi CAT40-C32-105L lempeng Collets Amrik
    • Quality tinggi CAT40-C32-105L lempeng Collets Amrik
    • Quality tinggi CAT40-C32-105L lempeng Collets Amrik

    Quality tinggi CAT40-C32-105L lempeng Collets Amrik

    • Harga hijian: USD 12 - 12.5 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak Plasti
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Quality tinggi CAT40-C32-105L lempeng Collets Amrik Quality tinggi CAT40-C32-105L Collets Amrik, DIN6499 wadah alat collet clamping lempeng ti sagala rupa ukuran, speed tinggi na machining precision tinggi .Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision CT Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang...
    • CAT40-FMB22-100 Shell Tungtung Mill Arbors
    • CAT40-FMB22-100 Shell Tungtung Mill Arbors
    • CAT40-FMB22-100 Shell Tungtung Mill Arbors
    • CAT40-FMB22-100 Shell Tungtung Mill Arbors
    • CAT40-FMB22-100 Shell Tungtung Mill Arbors

    CAT40-FMB22-100 Shell Tungtung Mill Arbors

    • Harga hijian: USD 12.5 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak Plasti
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    CAT40-ER32-100 Collets wadah Amrik CAT er Shank Collet Amrik keur Holder Lathe, DIN6499 collet clamping wadah alat ti sagala rupa ukuran, speed tinggi na machining precision tinggi .Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision CT Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa G2.5 Pikeun milih....
    • ngagiling arbors CAT FMB cangkang tungtung
    • ngagiling arbors CAT FMB cangkang tungtung
    • ngagiling arbors CAT FMB cangkang tungtung
    • ngagiling arbors CAT FMB cangkang tungtung
    • ngagiling arbors CAT FMB cangkang tungtung

    ngagiling arbors CAT FMB cangkang tungtung

    • merek: alat Tangkal
    • bungkusan: Dipak ku hal kai atawa plastik
    • Kamampuhan suplai: 1000000/year
    Ngagiling arbors CAT FMB cangkang tungtung 1.Supply ka AS, Jerman, Polandia, Rusia jsb 2,11 taun ngahasilkeun pangalaman 3.Professional parabot mesin supplier 4.The gancang waktu dilivery Bahan: bisi Galunggung hardened baja, hideung-rengse tur tepat grinded. Taper kasabaran: <AT3 teu karasa: HRC 58-62 Jero karbon:...
    • wadah alat speed tinggi CAT40-er16
    • wadah alat speed tinggi CAT40-er16
    • wadah alat speed tinggi CAT40-er16
    • wadah alat speed tinggi CAT40-er16
    • wadah alat speed tinggi CAT40-er16

    wadah alat speed tinggi CAT40-er16

    • merek: alat Tangkal
    • bungkusan: Dipak ku hal kai atawa plastik
    • Kamampuhan suplai: 1000000/year
    Wadah alat speed tinggi CAT40-er16 1.Supply ka AS, Jerman, Polandia, Rusia jsb 2,11 taun ngahasilkeun pangalaman 3.Professional parabot mesin supplier 4.The gancang waktu
    • CAT wadah alat spindle er Collet Amrik
    • CAT wadah alat spindle er Collet Amrik
    • CAT wadah alat spindle er Collet Amrik
    • CAT wadah alat spindle er Collet Amrik
    • CAT wadah alat spindle er Collet Amrik

    CAT wadah alat spindle er Collet Amrik

    • Harga hijian: USD 13 - 14 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak Plasti
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    CAT wadah alat spindle er Collet Amrik Collet Amrik narima sagala collets er Jalan kana sagala mesin CAT50 Teu threaded pikeun screw eureun internal Sakabéh wadah alat kritis surfaces taneuh precision Dijieun tina baja alloy hardened ka 54 - 56hrc Alat Holder ieu saimbang jeung G2.5 di 20.000 rpm Collet nut ieu kaasup...
    • CAT40 Collets Amrik Alat Panyekel
    • CAT40 Collets Amrik Alat Panyekel
    • CAT40 Collets Amrik Alat Panyekel
    • CAT40 Collets Amrik Alat Panyekel
    • CAT40 Collets Amrik Alat Panyekel

    CAT40 Collets Amrik Alat Panyekel

    • Harga hijian: USD 13.5 / Piece/Pieces
    • merek: TOOLTREE
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    CAT40 Collets Amrik Alat Panyekel CAT Alat Panyekel pikeun spindle mékanis jeung alat motong sarta sambungan alat aksésori lianna. Mangrupakeun basajan, popular spindle shank baku sambungan, utamana CT30 CT40 CT50 ... jsb .. Industri kapang, sarta mesin ukiran-speed tinggi, dipaké leuwih. CAT er Shank Collet Amrik...

Cina CAT Alat Panyekel MAS403 suppliers

Cina rancang ER32 collet Amrik jeung ucing wadah alat 40 shank  

Collet Amrik narima sagala collets ER32
Jalan kana sagala CAT 40 mesin
Teu threaded pikeun screw eureun internal
Sakabéh wadah alat kritis surfaces taneuh precision
Dijieun tina baja alloy hardened ka 54 - 56hrc
Alat Holder ieu saimbang jeung G2.5 di 20.000 rpms
Collet nut ieu kaasup
Coolant thru kamampuhan
Concentricity nyaeta kirang ti .0001 dina raray collet
MariTool Part # nyaeta wadah alat CAT40-ER32