Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > narik StudsStuds CAT tarik

Studs CAT tarik

Kategori produk tina Studs CAT tarik, kami pabrik husus ti Cina, Studs CAT tarik, Studs narik borongan CAT suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Din Standar CAT narik Studs R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • CNC Mesin CAT BT ingetan Knobs narik Studs
    • CNC Mesin CAT BT ingetan Knobs narik Studs
    • CNC Mesin CAT BT ingetan Knobs narik Studs
    • CNC Mesin CAT BT ingetan Knobs narik Studs
    • CNC Mesin CAT BT ingetan Knobs narik Studs

    CNC Mesin CAT BT ingetan Knobs narik Studs

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    CNC Mesin CAT BT ingetan Knobs narik Studs 1. Categories of CNC Mesin CAT BT 30 ingetan Knobs narik Studs: B tipe (carburizing sarta tarikan umum quenching stud) A tipe (carburizing na quenching kualitas luhur produk tarikan stud) tipe AA (bahan kualitas luhur tarikan kalapa stud) 2. Huntu: huntu hideung, sadaya huntu...
    • CNC Mesin CAT ingetan Knobs narik Studs
    • CNC Mesin CAT ingetan Knobs narik Studs
    • CNC Mesin CAT ingetan Knobs narik Studs
    • CNC Mesin CAT ingetan Knobs narik Studs
    • CNC Mesin CAT ingetan Knobs narik Studs

    CNC Mesin CAT ingetan Knobs narik Studs

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    CNC Mesin CAT ingetan Knobs narik Studs 1. Categories of CNC Mesin CAT BT 30 ingetan Knobs narik Studs: B tipe (carburizing sarta tarikan umum quenching stud) A tipe (carburizing na quenching kualitas luhur produk tarikan stud) tipe AA (bahan kualitas luhur tarikan kalapa stud) 2. Huntu: huntu hideung, sadaya huntu...
    • kualitas luhur Studs CAT30 tarik
    • kualitas luhur Studs CAT30 tarik
    • kualitas luhur Studs CAT30 tarik
    • kualitas luhur Studs CAT30 tarik
    • kualitas luhur Studs CAT30 tarik

    kualitas luhur Studs CAT30 tarik

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    baku AS ANSI B5.50 Studs CAT tarik Karya on JT wadah alat DIN69872-1988 JT Tarik Stud .Pull studs sahiji kualitas minor moal ukur ngurangan kinerja mesin nu sipatna malah hiji résiko kaamanan. A pegatna tarikan stud bisa ngabalukarkeun karuksakan parna dina mesin sarta sapotong karya jeung malah tatu dina jalma. 1,...
    • akurasi tinggi CAT tarikan stud precision grinding
    • akurasi tinggi CAT tarikan stud precision grinding
    • akurasi tinggi CAT tarikan stud precision grinding
    • akurasi tinggi CAT tarikan stud precision grinding
    • akurasi tinggi CAT tarikan stud precision grinding

    akurasi tinggi CAT tarikan stud precision grinding

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    akurasi tinggi CAT tarikan stud precision grinding Karya on JT wadah alat DIN69872-1988 JT Tarik Stud .Pull studs sahiji kualitas minor moal ukur ngurangan kinerja mesin nu sipatna malah hiji résiko kaamanan. A pegatna tarikan stud bisa ngabalukarkeun karuksakan parna dina mesin sarta sapotong karya jeung malah tatu...
    • baku AS ANSI B5.50 Studs CAT tarik
    • baku AS ANSI B5.50 Studs CAT tarik
    • baku AS ANSI B5.50 Studs CAT tarik
    • baku AS ANSI B5.50 Studs CAT tarik
    • baku AS ANSI B5.50 Studs CAT tarik

    baku AS ANSI B5.50 Studs CAT tarik

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    baku AS ANSI B5.50 Studs CAT tarik Karya on JT wadah alat DIN69872-1988 JT Tarik Stud .Pull studs sahiji kualitas minor moal ukur ngurangan kinerja mesin nu sipatna malah hiji résiko kaamanan. A pegatna tarikan stud bisa ngabalukarkeun karuksakan parna dina mesin sarta sapotong karya jeung malah tatu dina jalma. 1,...

Cina Studs CAT tarik suppliers

1. Saatos perlakuan panas, lajeng quenching, meresihan, tempering, narik paku kaluar teuas, teu gampang pikeun narékahan.
2. karasa permukaan, ngagem; lemes tengah, kudu kakuatan tensile cukup; relatif 45 # waja téh leuwih gampang janji teu ngagem narekahan.
3. CAT kerucut cangkang cutter shank: 30, 50, 40
4. cocok panggilingan cutter: 13mm-50mm
5. Precision nyaeta kirang ti 0.01mm kasaimbangan 8000rpm. Akurasi tinggi ogé bisa dijieun nurutkeun sasuai ka nu Anjeun. (g6.3 / 12000rpm, G2.5 / 20000) teu karasa 48-55hrc.
6. cocog pikeun narik taratas, perlu disampurnakeun ku disk panggilingan cutter ogé diperlukeun.