Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > alat PanyekelC20 Arbors

C20 Arbors

Kategori produk tina C20 Arbors, kami pabrik husus ti Cina, C20 Arbors, C20-FMB22 Arbors suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Cangkang Mill Arbors R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

Cina C20 Arbors suppliers

Ieu mangrupakeun aksésori utama tina parabot mesin, kayaning jig mesin boring, mesin boring horizontal, mesin panggilingan, mesin cnc, jsb

kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalakonan operasi kayaning nyanghareup, di luar di jero diaméterna boring, boring hambalan liang ang jero ang luar alur motong jsb


Kami produsén of C20 Arbors di Cina, upami anjeun hoyong meuli C20-FMB22 Arbors, Shell Mill Arbors, mangga ngahubungan kami. Kualitas produk urang anu leres dijamin, sahingga para nasabah ka sésana assured pamakéan éta.


Urang TELI Alat pabrik utamana rancang runtuyan Panyekel alat, inclduing nu Tepi Panimu,

Er Collet, BT40 shanks sirah boring, BT40 Collet Chucks, CNC puseur hirup, GT24 ngetok collets, chucks bor keyless, jeung saterusna.