Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403 > Tinggi Quality BT40-MC32 lempeng Collets -Chuck

Tinggi Quality BT40-MC32 lempeng Collets -Chuck
Tinggi Quality BT40-MC32 lempeng Collets -Chuck
Tinggi Quality BT40-MC32 lempeng Collets -Chuck
Tinggi Quality BT40-MC32 lempeng Collets -Chuck
Tinggi Quality BT40-MC32 lempeng Collets -Chuck

Tinggi Quality BT40-MC32 lempeng Collets -Chuck

Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CIF
Mnt. pesenan: 50 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 7 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

  • Info dasar
  • Panjelasan Produk
  • email
Info dasar

Model No.: BT40-MC32-100

Name: High Quality BT40-MC32 Straight Collets -Chuck

Model: BT40-MC32 Straight Collets -Chuck

Size: BT30./40/50

Material: 20CrMnTi

Brand: Tool Tree

Sample: Acceptable

Payment: TT,Paypal,westernunion

Place Of Origin: Shandong China

Additional Info

bungkusan: Palastik atawa karton kotak

kakuwatan keur ngasilkeun: 5000PCS/MONTH

merek: alat ngalindur

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shandong Cina

Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH

Sertipikat: ISO9001

Kode HS: 8466100000

palabuhan: QINGDAO,SHANGHAI,NINGBO

Panjelasan Produk

Tinggi Quality BT40-MC32 lempeng Collets Amrik

Fungsi: Hal ieu dipaké pikeun clamping tina parabot shank lempeng jeung parabot kayaning cutters panggilingan na reamers.


Kaunggulan na Kalemahan: The gaya clamping relatif badag sarta precision clamping téh alus. Ngaganti chucks collet béda mun clamp nu cutters panggilingan na reamers kalawan diaméter shank béda. Dina prosés machining, anu tungtungna hareupeun wadah alat kuat téh gedé diaméterna batan Amrik collet sarta gangguan kamungkinan lumangsung.


Akurasi: The deformasi clamping tina klip cir téh leutik, jeung kasabaran ti diameter alat shank nyaeta h6


Catetan: 1. Nalika migunakeun, pastikeun pikeun ngabersihan liang jero tina cecekelan sarta retainer, sarta motong minyak dina cecekelan. Ulah ngagunakeun iteuk panjang lamun clamping, sarta konci éta pageuh ku kituna teu ngaruksak cecekelan.
2. Ulah make minyak solar langsung kana wadah salila ngolah. Ieu bisa kalayan gampang ngaruksak wadah anu.

TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT, Panyekel alat CAT, Panyekel alat DAT, Panyekel alat nt, HSK Panyekel alat seri,

runtuyan boring sirah, ngetok collets, puseur hirup, bor chucks séri, jeung saterusna.

Produk Tembongkeun:

 BT40-MC32 Straight Collets Chuck  BT40-MC32 Straight Collets Chuck  BT40-MC32 Straight Collets Chuck


Émbaran parusahaan

SISHUI TELI alat CO., LTD.

SISHUI TELI alat manufaktur CO., LTD locates di SISHUI Ékonomi ngembang Parabot. Produk urang bisa dibagi jadi 3 jenis: kahiji nyaeta rupa Tooling System keur CNC Mesin Pakakas, kaasup precision Alat Panyekel, Spring Collets, kasar atawa Precision Huluna boring tur ngetok Collets; Kadua nyaéta standar asesoris alat mesin lianna, kayaning sagala rupa puseur Live, bor Chucks, jsb .;

Katilu nyaeta bagian mesin husus dina parabot mesin CNC salaku sampel atawa gambar clientss '.

Company kami

company

Equipment Kilang kitu urang:

Factory Equipment


Bungkusan & pengiriman barang

1, Paket: buleud plastik sarta ogé bisa pak nurutkeun requests Anjeun.

2, waktos Pangiriman: Sampel dina 7 dinten jeung nu lianna 35 poé.

Layanan kami

Kuring Fast reply

Kuring IF harga avourable

III produk kualitas High

IV Fast pangiriman

VI Good sanggeus-jualan jasa

services

FAQ

1. Q: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?

A: Urang aya integrasi industri jeung perdagangan.

2. Q: Dupi anjeun tiasa nyadiakeun produk non baku?

A: Sumuhun, urang bisa. Urang ogé bisa nyieun tur nyadiakeun barang sakumaha sampel dikirimkeun tina gambar.

3. Q: produk Naon anu anjeun nyadiakeun?

A: Urang bisa nyadiakeun Panyekel alat; mentals kai kerja; asesoris mesin; alat bit & parabot thread.


Categories produk : alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403

Email pikeun supplier ieu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter