Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403 > BT-er Collets-Chucks Atur ku Aluminium kotak palastik

BT-er Collets-Chucks Atur ku Aluminium kotak palastik
BT-er Collets-Chucks Atur ku Aluminium kotak palastik
BT-er Collets-Chucks Atur ku Aluminium kotak palastik

BT-er Collets-Chucks Atur ku Aluminium kotak palastik

Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CIF
Mnt. pesenan: 10 Set/Sets
Waktos pangiriman: 7 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

  • Info dasar
  • Panjelasan Produk
  • email
Info dasar

Model No.: BT40-ER32-70 15pcs

Name: BT-ER Collets-Chucks Set With Aluminum Plastic Box

Model: BT-ER Collets-Chucks Set

Size: BT30/40/50

Material: 20CrMnTi

Brand: Tool Tree

Payment: TT,Paypal,westernunion

Sample: Acceptable

Place Of Origin: Shandong China

Additional Info

bungkusan: kotak palastik; kotak kai;

kakuwatan keur ngasilkeun: 2000sets/MONTH

merek: alat ngalindur

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shandong Cina

Kamampuhan suplai: 2000sets/MONTH

Sertipikat: ISO9001

Kode HS: 8466100000

palabuhan: QINGDAO,SHANGHAI,NINGBO

Panjelasan Produk

BT-er Collets Chucks Atur ku Aluminium kotak palastik


Toolholders JIS B 6339 (MAS 403 BT) AD / B, spindle Mechanical jeung parabot na accessories.High Precision BT Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa G2.5 Pikeun milih, Kalawan DIN6499 collet Amrik motong tiasa shank lempeng cutter clamping sagala rupa ukuran
BT Alat Panyekel pikeun spindle mékanis jeung alat motong sarta sambungan alat aksésori lianna. Mangrupakeun basajan, popular spindle shank baku sambungan, utamana BT30 BT40 BT50 ... jsb .. Industri kapang, sarta mesin ukiran-speed tinggi, dipaké leuwih.


spésifikasi
1. bahan: 20CrMnTi & 40Cr
2. teu karasa: 56-58
3. precision taper kirang ti AT3
4. karbon jero kirang than0.8mm
Baku 5. pre-neraca: G6.3 18000rpm, kasaimbangan precision G2.520000rpm, 25000rpm, 30000rpm

TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT , Panyekel alat CAT , Panyekel alat DAT , Panyekel alat nt , HSK Panyekel alat seri, boring runtuyan sirah, ngetok collets, puseur hirup, bor chucks séri, jeung saterusna.


Produk Tembongkeun:

BT-ER Collets-Chucks SetBT-ER Collets-Chucks SetBT-ER Collets-Chucks Set

Émbaran parusahaan

SISHUI TELI alat CO., LTD.

SISHUI TELI alat manufaktur CO., LTD locates di SISHUI Ékonomi ngembang Parabot. Produk urang bisa dibagi jadi 3 jenis: kahiji nyaeta rupa Tooling System keur CNC Mesin Pakakas, kaasup precision Alat Panyekel, Spring Collets, kasar atawa Precision Huluna boring tur ngetok Collets; Kadua nyaéta standar asesoris alat mesin lianna, kayaning sagala rupa puseur Live, bor Chucks, jsb .;

Katilu nyaeta bagian mesin husus dina parabot mesin CNC salaku sampel atawa gambar clientss '.

Company kami

company

Equipment Kilang kitu urang:

Factory Equipment


Bungkusan & pengiriman barang

1, Paket: buleud plastik sarta ogé bisa pak nurutkeun requests Anjeun.

2, waktos Pangiriman: Sampel dina 7 dinten jeung nu lianna 35 poé.

Layanan kami

Kuring Fast reply

Kuring IF harga avourable

III produk kualitas High

IV Fast pangiriman

VI Good sanggeus-jualan jasa

services

FAQ

1. Q: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?

A: Urang aya integrasi industri jeung perdagangan.

2. Q: Dupi anjeun tiasa nyadiakeun produk non baku?

A: Sumuhun, urang bisa. Urang ogé bisa nyieun tur nyadiakeun barang sakumaha sampel dikirimkeun tina gambar.

3. Q: produk Naon anu anjeun nyadiakeun?

A: Urang bisa nyadiakeun Panyekel alat; mentals kai kerja; asesoris mesin; alat bit & parabot thread.



Categories produk : alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403

Email pikeun supplier ieu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter