Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403 > Sandblasting BT40-ER25 Alat Panyekel

Sandblasting BT40-ER25 Alat Panyekel
Sandblasting BT40-ER25 Alat Panyekel
Sandblasting BT40-ER25 Alat Panyekel
Sandblasting BT40-ER25 Alat Panyekel
Sandblasting BT40-ER25 Alat Panyekel

Sandblasting BT40-ER25 Alat Panyekel

Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CIF
Mnt. pesenan: 50 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 7 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

  • Info dasar
  • Panjelasan Produk
  • email
Info dasar

Model No.: BT40-ER25-100

Name: Sandblasting BT40-ER25 Tool Holders

Model: BT40-ER25-100

Material: 20CrMnTi

Outer Material: Sandblasting

Brand: Tool Tree

Payment: TT,Paypal,westernunion

Sample: Acceptable

Size: BT40/30/50

Place Of Origin: Shandong China

Additional Info

bungkusan: Palastik atawa karton kotak

kakuwatan keur ngasilkeun: 5000PCS/MONTH

merek: alat ngalindur

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shandong Cina

Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH

Sertipikat: ISO9001

Kode HS: 8466100000

palabuhan: QINGDAO,SHANGHAI,NINGBO

Panjelasan Produk

Sandblasting BT40-ER25 Alat Panyekel



Produk kaunggulan:


1.A produsén profésional ti CNC péso cecekelan, rentang, nangtung stock, OEM, salami aya gambar, urang tiasa perfectness.
2. precision tinggi. Ratio taper 7:24, atos ku standar AT3. Katepatan pakét anu dina 0.002-0.003mm, biasana di 0.005mm.

3. téhnologi profésional ekslusif, kualitas alat kami téh ngarah di industri, meunang pujian customer.


Ⅰ, M aterial: 20CrMnTi BT Alat Panyekel

Ⅱ, Produksi baku: MAS403 BT Alat Panyekel

Ⅲ, Tempat asalna: Digawe di Cina

Ⅳ, BT40 = Taper shank taper 7:24; Er = The spésifikasi er collet; 100L = Panjang karya.


TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT , Panyekel alat CAT , Panyekel alat DAT , Panyekel alat nt , HSK Panyekel alat seri, boring runtuyan sirah, ngetok collets, puseur hirup, bor chucks séri, jeung saterusna.


Produk Tembongkeun:

Sandblasting BT40-ER25 Tool HoldersSandblasting BT40-ER25 Tool HoldersSandblasting BT40-ER25 Tool Holders



Émbaran parusahaan

SISHUI TELI alat CO., LTD.

SISHUI TELI alat manufaktur CO., LTD locates di SISHUI Ékonomi ngembang Parabot. Produk urang bisa dibagi jadi 3 jenis: kahiji nyaeta rupa Tooling System keur CNC Mesin Pakakas, kaasup precision Alat Panyekel, Spring Collets, kasar atawa Precision Huluna boring tur ngetok Collets; Kadua nyaéta standar asesoris alat mesin lianna, kayaning sagala rupa puseur Live, bor Chucks, jsb .;

Katilu nyaeta bagian mesin husus dina parabot mesin CNC salaku sampel atawa gambar clientss '.

Company kami

company

Equipment Kilang kitu urang:

Factory Equipment



Bungkusan & pengiriman barang

1, Paket: buleud plastik sarta ogé bisa pak nurutkeun requests Anjeun.

2, waktos Pangiriman: Sampel dina 7 dinten jeung nu lianna 35 poé.

tool holders delivery

Layanan kami

Kuring Fast reply

Kuring IF harga avourable

III produk kualitas High

IV Fast pangiriman

VI Good sanggeus-jualan jasa

services

FAQ

1. Q: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?

A: Urang aya integrasi industri jeung perdagangan.

2. Q: Dupi anjeun tiasa nyadiakeun produk non baku?

A: Sumuhun, urang bisa. Urang ogé bisa nyieun tur nyadiakeun barang sakumaha sampel dikirimkeun tina gambar.

3. Q: produk Naon anu anjeun nyadiakeun?

A: Urang bisa nyadiakeun Panyekel alat; mentals kai kerja; asesoris mesin; alat bit & parabot thread.


Categories produk : alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403

Email pikeun supplier ieu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter